Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Откуда они такие берутся? Наверное, кроме этого заняться больше нечем?))))))Ти серьозно?В мене чоловіку 39,то два три в день подавай![]()
Щаслива , краще з ним чим з батьками житиВи точно з ним щасливі? він як то кажуть по новому абюзер у вас по всім розповідям
Велком в сімейне життя..)Ще постійно заставляє готувати , прибирати ..
Изверг...Ще постійно заставляє готувати , прибирати ..
От негідникЩе постійно заставляє готувати , прибирати ..
Всё таки подсыпала))Від неї ще гірше
Если так выбирать, то, думаю, лучше ещё пару раз хорошенько подумать...Щаслива , краще з ним чим з батьками жити
Тут я так розумію ситуація різниться з вашою, як я для себе підсумувала все вище перечитане то дівчина просто в золотій клітці...на забезпеченні але не живе своїм життям, з купою заборон і обов'язківТи серьозно?В мене чоловіку 39,то два три в день подавай![]()
Просто лібідо повишенеОткуда они такие берутся? Наверное, кроме этого заняться больше нечем?))))))
У меня работа, гараж, машина. Мне некогда.
А потом, когда обвисне як у певня гребень, вот тогда и буду думать...)))
,на початку стосунків попередив,що треба як мінімум раз в день,а то і два..Я згодилась..Раз в день достатньо 
Боюся але щаслива... Хмм цікаво. Для вас щастя це страх? Чи щастя що не з батьками?Вибачте, ви мазохістка? Може у вас там і червона кімната є, чи як воно там правильноЩаслива , краще з ним чим з батьками жити
Хм?Просто лібідо повишене,на початку стосунків попередив,що треба як мінімум раз в день,а то і два..Я згодилась..Раз в день достатньо
![]()
Как я отстал от жизни..червона кімната
Ти враховуй що мене по півроку немає вдома заразХм?
Со мной явно что-то не так (((
Как я отстал от жизни..

Аааа, тогда два раза в год получается. Ну, это приемлемоТи враховуй що мене по півроку немає вдома зараз![]()
Спочатку думаю варто про вагітність.Я думаю сьогодні йому все розповісти і про кредити і про вагітність
Капец...)От прийшов щойно мій коханий, і каже що ти там сидиш в телефоні, знімай труси . Я серйозно. Серйозно.
Та может их и не одевать совсем, раз так?От прийшов щойно мій коханий, і каже що ти там сидиш в телефоні, знімай труси . Я серйозно. Серйозно.
Простите, но просто для меня дико читать в одном предложении "боюсь и счастлива" это вообще какХм?
Со мной явно что-то не так (((
Как я отстал от жизни..
Как тема о долгах переходит в тему о подробностях личной жизни
Ну, вот как-то так...Простите, но просто для меня дико читать в одном предложении "боюсь и счастлива" это вообще как
Моєму 42, працює фізично,машина,гараж...ще й вихідні на дачі працюємо,то йому пофігу чи втомлений чині))це лібідо високе)але ж і не заставляє,як в цій історії,бо то вже реально торба...Откуда они такие берутся? Наверное, кроме этого заняться больше нечем?))))))
У меня работа, гараж, машина. Мне некогда.
А потом, когда обвисне як у певня гребень, вот тогда и буду думать...)))