Борг за користування газом.

• Автор теми Автор теми Діанка33
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 719

Діанка33

Форумчанин
Дописи
141
Реакції
36
Бали
2625
Діанка33 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора. У мене є борг за газ. Десь 15.000грн. Я виплачую частково 200- 700 грн у місяць. Правда в травні не заплатила, бо не було чим. Сьогодні о 18:50 мені зателефонували з Черкасиоблгаз і сказали, щоб я повністю погасила борг за 7 днів. Я зараз в декреті, одна виховую сина. Грошей таких нема. Що робити? З ними можна якось домовиться?

Зараз у військовий час, не мають права нараховувати штрафи та пеню, крім того, не мають права відключати послуги.

Зараз у військовий час, не мають права нараховувати штрафи та пеню, крім того, не мають права відключати послуги.
Дякую. І ще дивно, що вони зателефонували не в робочий час. Вони ж не можуть цілодобово працювать?

Дякую. І ще дивно, що вони зателефонували не в робочий час. Вони ж не можуть цілодобово працювать?
Їм гроші треба. Шукають методи.
Але відключати не будуть. Не повинні, в будь-якому випадку.

Діанка33, доброй ночи. Не имеют права требовать, не имеют права отключать во время военного положения. Скажите им, что знаете свои права и законы. Я с Одесской области, моему папе, который переплачивает каждый месяц, тоже звонили, и требовали какой-то несуществующий долг за газ суммой в 9 т.грн. Послал их, больше не звонили. И извинились ещё. Говорили о каком-то перерасчёте и тд. Оправдывались. Понимаю, что не совсем ваш случай, но всё же. Тут как и с мфо, пока не пошлёшь на три буквы - борзеть не перестанут.

відключати не мають права, а так то платіть потрохи, ну якщо можливість є, а як ні - то не платіть, зараз час такий, треба себе берегти в першу чергу

відключати не мають права, а так то платіть потрохи, ну якщо можливість є, а як ні - то не платіть, зараз час такий, треба себе берегти в першу чергу
Свет ДТЕК отключает, инфа 100%

але права цього робити не мають
можно пойти в суд и судиться год или больше и при этом сидеть без света... но быстрее оплатить и заплатить за переподключение. Причем отключают за долг, который появился в военное время

можно пойти в суд и судиться год или больше и при этом сидеть без света... но быстрее оплатить и заплатить за переподключение. Причем отключают за долг, который появился в военное время
конечно легче заплатить, к сожалению для них закон тоже чужда.....

Незнаю ,як з газом.На початку січня цього року я побачила себе в суд.владі ,що суд вже відбувся за гарячу воду і отоплення(а побачила,що раз в тиждень себе моніторила по МФО і банкам),до цього ніяких повідомлень ,ні викликів ,ні дати суду на суд.владі.В мене була паніка бо сумма як би не велика(12тис+)нарахували і коли був суд вже сумма була біля 6-тис.(бо коли я вилізла з своїх проблем,це з жовтня 2021 року оплачувала щомісяця більші сумми,щоб до березня погасити повністю.Але суд відбувся на 12+ і суд.збір(400+).Я підняла в той же день всі їх гарячі лінії і мене ,,посилали,,від лінії до лінії ,від їх юристів до юристів і т.д.Одна сказала що в суд подали ще в жовтні 2021 року,але ніхто не сказав куда куди оплачувати навіть суд.збір.На данний час я сама оплатила суд.збір(таки знайшла реквізити)і з боргом розрахуваласся,в виконавчу мене не подали.Але сумно,що їх юристи нагадують мені ,,псевдоюристів МФО,,.До суду мені навіть з ,,Теплоенерго не телефонували,, і саме цікаво,що в суді була сумма по лічильнику за гарячу воду більша,ніж в мене ще на данний час(не використала я ще цієї води),тепер вони мені винні.

Назад
Угорі