Незнаю ,як з газом.На початку січня цього року я побачила себе в суд.владі ,що суд вже відбувся за гарячу воду і отоплення(а побачила,що раз в тиждень себе моніторила по МФО і банкам),до цього ніяких повідомлень ,ні викликів ,ні дати суду на суд.владі.В мене була паніка бо сумма як би не велика(12тис+)нарахували і коли був суд вже сумма була біля 6-тис.(бо коли я вилізла з своїх проблем,це з жовтня 2021 року оплачувала щомісяця більші сумми,щоб до березня погасити повністю.Але суд відбувся на 12+ і суд.збір(400+).Я підняла в той же день всі їх гарячі лінії і мене ,,посилали,,від лінії до лінії ,від їх юристів до юристів і т.д.Одна сказала що в суд подали ще в жовтні 2021 року,але ніхто не сказав куда куди оплачувати навіть суд.збір.На данний час я сама оплатила суд.збір(таки знайшла реквізити)і з боргом розрахуваласся,в виконавчу мене не подали.Але сумно,що їх юристи нагадують мені ,,псевдоюристів МФО,,.До суду мені навіть з ,,Теплоенерго не телефонували,, і саме цікаво,що в суді була сумма по лічильнику за гарячу воду більша,ніж в мене ще на данний час(не використала я ще цієї води),тепер вони мені винні.