Борг в ЕАПБ. Заберуть житло?

• Автор теми Автор теми xaccan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 456

xaccan

Форумчанин
Дописи
40
Реакції
19
Бали
8
xaccan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора.
Наразі маю 5 договорів в ЕАПБ, продали їм приблизно 1місяць тому, сумма приблизно 80-90 тис.
Хвилює питання, якщо подадуть до суду, і я його програю, чи зможуть вони, чи хто небудь інший, відібрати житло за борги. Маю житло, але знаходиться в державній іпотеці.
Дякую

Доброго вечора.
Наразі маю 5 договорів в ЕАПБ, продали їм приблизно 1місяць тому, сумма приблизно 80-90 тис.
Хвилює питання, якщо подадуть до суду, і я його програю, чи зможуть вони, чи хто небудь інший, відібрати житло за борги. Маю житло, але знаходиться в державній іпотеці.
Дякую
Нет. Ни ЕАПБ, ни исполнитель не заберёт единственное жилье.

Дякую, трохи заспокоїли.
В скажіть ще будь ласка, скільки , орієнтовно в мене є часу з ними вирішити питання, в досудовому порядку. Є такий приблизний термін?
Пару месяцев, я думаю. Но, опять же , не факт. Я не могу знать, когда им в голову придет в суд подать.
Но я рекомендовал бы все же поработать.с адвокатом, ибо по ним очень хорошая судебная практика.

Просто підкреслю факт, що 90к гривень це менше 2к євро або ж трохи більше 2к доларів, або ж менше ніж 4 середні зарплату в Україні (25к гривень).
Перестаньте залякувати себе думками про втрату житла. Якщо б за такі суми втрачали житло...

Просто підкреслю факт, що 90к гривень це менше 2к євро або ж трохи більше 2к доларів, або ж менше ніж 4 середні зарплату в Україні (25к гривень).
Перестаньте залякувати себе думками про втрату житла. Якщо б за такі суми втрачали житло...
Дякую за підтримку.
Просто я не впевнений що їм ще хтось не продасть, і взагалі не відомо, в теорії на скільки буде позов, і який буде результат.
Не відоме мене дуже хвилює)

Не відоме мене дуже хвилює)
Та все это уже давно известно.
Полистай к темы в этом разделе. В принципе, страшного ничего. Приятного, конечно, мало, но и прям катастрофического - ничего.

Назад
Угорі