Борг в BitCapital майже в 10 разів більше тіла кредиту

• Автор теми Автор теми HHH
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 194
  • Перегляди Перегляди 9K
Ненормативна лексика!
Це тут написує попрошайка, яка нічого не може, окрім як під аноном кошмарити людей?))))))))))))
Ти, напевне, гордий за себе, одному татові кажеш - я калєхтар, другому татові кажеш - я калєхтар, це дійсно привід порозказувати тут)))))))

У мене є досвід не тільки як брати, а ще і як не повертати, але то тебе не обходить)))

да перестань, когда это порофлить с никчёмыша было зазорно?
У них же слог не меняется от года к году - вот ты должник - ты никто, а я великий калехтар и я пуп земли. Странно, что когда к ним в гости приезжают дяди в масках и с автоматами, они уже не ведут себя так смело. Но это уже совсем другая история
Вася хулі ти ниєш бл гордишся шо набрав позик і не відаєш ? Пропрошайка ? я? та ти л0х здоровий лоб набрався кредитів і тішится бл чесно дуже бажання маю піти на роботу в кантору щоб кашмарити таких як ти які в свої 30 років набрався кредитів і розказує який Розумний
В их действиях нет смысла))Не надо искать того, чего нету))
та не працівник як цієїї кантори звичайна людина просто бісять такі як пан вадім той прикол тягну

Однозначно это не тот, про кого вы думаете. Но срач это хорошо, срач это забавно =):батл:
Какой же форум без срача и анонимного обвинения друг друга))))

Предлагаю объединиться в команду и поставить лайк за то, что биты ушлёпки :f*ck:

Вася хулі ти ниєш бл гордишся шо набрав позик і не відаєш ? Пропрошайка ? я? та ти л0х здоровий лоб набрався кредитів і тішится бл чесно дуже бажання маю піти на роботу в кантору щоб кашмарити таких як ти які в свої 30 років набрався кредитів і розказує який Розумний

та не працівник як цієїї кантори звичайна людина просто бісять такі як пан вадім той прикол тягну
Что ж ты фраер сдал назад?)))
То ти розписувала, що сама взяла грошей, потім віддала більше, потім, що працівник контори))))))
Ще й біполярка, спочатку "взяв", а потім - ОПЛЯ і жіночкою стала. Чи тебе там в процесі нашої переписки.... а, тоді перепрошую

Что ж ты фраер сдал назад?)))
То ти розписувала, що сама взяла грошей, потім віддала більше, потім, що працівник контори))))))
Ще й біполярка, спочатку "взяв", а потім - ОПЛЯ і жіночкою стала. Чи тебе там в процесі нашої переписки.... а, тоді перепрошую
Це Жах якись
Він не Вася, а вам раджу ознайомитись з правилами форуму.
Повторювати на рахунок нецензурної текстовки не буду.
Я з початку поділився Своєю істрією якщо комусь не сподобалось то не потрібно було коментувати і провокувати на конфлікт комусь щось не подобаєтся хай залишає свою думку при собі якщо не знає шо і як то для чого лізти ? і не потрібно розказувати що я пишу без розділових знаків як хочу так і пишу

І що як зараз ? Що скажете про них ?
Звонят, пишут да и все денег нет все равно пока да и пока соберу месяца 3-4 пройдет а если свои хотелки не уменьшат то вообще через год будем разговаривать может поймут к тому времени, что 9 баксов в сутки это дофига

Звонят, пишут да и все денег нет все равно пока да и пока соберу месяца 3-4 пройдет а если свои хотелки не уменьшат то вообще через год будем разговаривать может поймут к тому времени, что 9 баксов в сутки это дофига
Велика сума ?

Тело 150 баксов с процентами уже 500
Ну я на цій сумі погасив але зараз така штука в них є що гасиш борг а наступний день в лк всеодно є борг зараз навіть не знаю як краще гасити їх але вони телефону книгу кашмарять жесть і ще можуть пробувати заходити в банк в мене так було

Ну я на цій сумі погасив але зараз така штука в них є що гасиш борг а наступний день в лк всеодно є борг зараз навіть не знаю як краще гасити їх але вони телефону книгу кашмарять жесть і ще можуть пробувати заходити в банк в мене так було
Учту, спасибо, но моих пока не трогают

Учту, спасибо, но моих пока не трогают
Дивно в мене на 10 день почали кашмарити десь на 25 день включають бомбера смс і дзвінки раз на добу запускають по всіх номерах які знайшли у вас

та ти л0х здоровий лоб набрався кредитів і тішится бл чесно дуже бажання маю піти на роботу в кантору щоб кашмарити таких як ти які в свої 30 років набрався кредитів і розказує який Розумний
Здається хтось не читав правил форуму

2. Спілкування на форумі
2.1. Дотримуйтесь коректної манери спілкування. Мати, образи, заклики до масових заворушень, екстремізм, розпалювання міжнаціональної ворожнечі, заклик до незаконних дій, пропаганда насильства, загрози заподіяння фізичної шкоди собі чи іншим особам та інше на форумі заборонено!

Здається хтось не читав правил форуму

2. Спілкування на форумі
2.1. Дотримуйтесь коректної манери спілкування. Мати, образи, заклики до масових заворушень, екстремізм, розпалювання міжнаціональної ворожнечі, заклик до незаконних дій, пропаганда насильства, загрози заподіяння фізичної шкоди собі чи іншим особам та інше на форумі заборонено!
Оффтоп
А зачем?)

Приїдете з виїзною групою ?

СЛОГАН Візьми 20 кредитів та отримай пропуск в нове життя а мені цікаво чи можна без кредитів змінювати своє життя ????
Негативна кредитна історія - це свобода на довгі роки від диких відсотків МФО та банків. Моя мрія, щоб шараги розвалилися

Назад
Угорі