Борг в BitCapital майже в 10 разів більше тіла кредиту

• Автор теми Автор теми HHH
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 194
  • Перегляди Перегляди 9K
Знову повертаються виїздні групи, наліпки та погрози статтею 190 ККУ. Як в старі та добрі часи. Я аж скучив за цим.

Піду в них займ візьму :mosking:
Только не займ, а
поблагодарите компанию за гуманитарную помощь

Та якогось наркомана за дозу закинуть тобі по адресу прописки щоб покашмарив і двері підпалив сразу всьо відасиш
ІПСО, я вже пережив ті часи щоб боятись. Я даю 100% гарантію, що ніхто не приїде, підпалювати нічого не буде. Тим паче, ніхто наркоманів за дозу як ви кажете не буде

Якщо про кредити,то початок нового життя це перші кроки в вирішенні проблеми. Про перші кроки на форумі я та інші користувачі багато писали. У мене 3,5 років протермінування ,а у деяких 4,навіть 5+. І я не жалкую ,що пішла таким шляхом. Все я зробила вірно
Вогонь чесно я ще такого не чув

ІПСО, я вже пережив ті часи щоб боятись. Я даю 100% гарантію, що ніхто не приїде, підпалювати нічого не буде. Тим паче, ніхто наркоманів за дозу як ви кажете не буде
урааа хоть одна розумна людина з цієї шайки нового житя поняла що я тягну прикол

Admin друже, ну тут тре по айпі вичилсяти і шукати наркомана :ahaha::ahaha::ahaha:
Приїдете з виїзною групою ?
А чё прикольно звучит))
СЛОГАН Візьми 20 кредитів та отримай пропуск в нове життя а мені цікаво чи можна без кредитів змінювати своє життя ????

Приїдете з виїзною групою ?
твоє нікчемне життя нікому не цікаве, не більше ніж повеселити тих, хто є тут, одесятлений ти наш
але і клоуни потрібні у ці складні часи, навіть якщо ці клоуні 0.001/10

твоє нікчемне життя нікому не цікаве, не більше ніж повеселити тих, хто є тут, одесятлений ти наш
Да серйозний ви дядя з картинкою мініона Гроза апі адрес
Був би ти важний серйозний як ти себе представляєш то на цьому форумі би не сидів і за шиворотом як мінімум 20 кредитів маєш
Бачу ви з 19 року на форумі досвід як брати кредити у вас є :+1:

Накинулись один на другого и кусаетесь теперь... Как не крути, но он по своему прав - большинство действительно в итоге закрывают "займ" у битов... Страшилки битов работают, люди их боятся, не зная, на что те способны в реальности. А вот благодаря этому форуму как раз есть возможность донести массам, что те чудики действительно не могут ничего и бояться их не нужно, а наоборот использовать их как спонсоров изменить жизнь к лучшему))

Да серйозний ви дядя з картинкою мініона Гроза апі адрес

Був би ти важний серйозний як ти себе представляєш то на цьому форумі би не сидів і за шиворотом як мінімум 20 кредитів маєш

Бачу ви з 19 року на форумі досвід як брати кредити у вас є :+1:
Це тут написує попрошайка, яка нічого не може, окрім як під аноном кошмарити людей?))))))))))))
Ти, напевне, гордий за себе, одному татові кажеш - я калєхтар, другому татові кажеш - я калєхтар, це дійсно привід порозказувати тут)))))))

У мене є досвід не тільки як брати, а ще і як не повертати, але то тебе не обходить)))
Накинулись один на другого и кусаетесь теперь... Как не крути, но он по своему прав - большинство действительно в итоге закрывают "займ" у битов... Страшилки битов работают, люди их боятся, не зная, на что те способны в реальности. А вот благодаря этому форуму как раз есть возможность донести массам, что те чудики действительно не могут ничего и бояться их не нужно, а наоборот использовать их как спонсоров изменить жизнь к лучшему))
да перестань, когда это порофлить с никчёмыша было зазорно?
У них же слог не меняется от года к году - вот ты должник - ты никто, а я великий калехтар и я пуп земли. Странно, что когда к ним в гости приезжают дяди в масках и с автоматами, они уже не ведут себя так смело. Но это уже совсем другая история

да перестань, когда это порофлить с никчёмыша было зазорно?
У них же слог не меняется от года к году - вот ты должник - ты никто, а я великий калехтар и я пуп земли. Странно, что когда к ним в гости приезжают дяди в масках и с автоматами, они уже не ведут себя так смело. Но это уже совсем другая история
Просто не особо верится, что это представитель того клана))

Назад
Угорі