ну...ви визначтесь, чи будете ви захищатись, чи ні? якщо будете то сам чи за допомогою юриста? і вже виходячи із цього і треба приймати рішення, йти чи ні)))І чи потрібно зʼявлятися до суду який мені назначили ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ну...ви визначтесь, чи будете ви захищатись, чи ні? якщо будете то сам чи за допомогою юриста? і вже виходячи із цього і треба приймати рішення, йти чи ні)))І чи потрібно зʼявлятися до суду який мені назначили ?
Скоріше всього що ні, сам захищатись не зможу а на юриста поки немаю грошей.ну...ви визначтесь, чи будете ви захищатись, чи ні? якщо будете то сам чи за допомогою юриста? і вже виходячи із цього і треба приймати рішення, йти чи ні)))
1. У вас є майно? Рухоме/нерухоме?Я вам дуже вдячний що хоть трішки морально заспокоюєте, я думав про банкрутство але там є пункт що можлива реструктуризація боргу отже якщо я візьму суму наприклад 60 260 грн з яких там 40 260 грн це арбітражному керуючому і там наприклад 20 за послуги юриста. То в разі реструктуризації мені не дасть це нічого адже на потім в мене не буде коштів платити. З зарплатою в 20 не офіційна робота орендою та дитиною фізично не можу. Я не хочу щоб мене жаліли сам знаю що до цього докотився сам через не грамотність висновки зробив але вже з ситуацію просто нічого не можу зробити.
1. у мене не має майна ні рухомого ні нерухомого лише прописка за місцем проживання і все якби хоть щось було то яб напевно вже продав і закривби питання цих кредитів а так пофакту крім телефону і речей я немаю нічого в прямому сенсі.1. У вас є майно? Рухоме/нерухоме?
2. А хто вам сказав, що у вас достатньо доходів для реструктуризації?
Щоб зрозуміти, потрібно відмінусувати ваші затрати. Наприклад аренду житла. Утримання дитини... Фактично як би там не йшло, реструктуризація, наприклад, може бути 1-2 тис грн на місяць протягом 5 років. Це 60-120 тис, а не 300+.
Але і тут є нюанси, як це можна зменшити законними шляхами...
добре що нічого нема, нема чого продатиякби хоть щось було то яб напевно вже продав
У вас зп офіційна? Тобто вся біла і сплачується в тому розмірі, в якому нараховується?1. у мене не має майна ні рухомого ні нерухомого лише прописка за місцем проживання і все якби хоть щось було то яб напевно вже продав і закривби питання цих кредитів а так пофакту крім телефону і речей я немаю нічого в прямому сенсі.
2 ніхто не казав просто дружина дуже сумніваеться в тому банкрутстві так як треба викласти нормальну сумму 60 тис а то і більше, наданний час така сума тяжко підємна. гарантій списання сто відцоткових я не чув. в ті контори які звонив питатися за цюєю процедурою.
що мені робити зараз коли взагалі немає коштів ? в плані я отримую зп і але живемо від зп до зп
У мене ні по факту я безробітний, а жінка має офіційну зпУ вас зп офіційна? Тобто вся біла і сплачується в тому розмірі, в якому нараховується?
Ну тоді шанси доволі великі. Близько 90%+У мене ні по факту я безробітний, а жінка має офіційну зп
а шо ты сделаешь без средств? все, приплыли. решаешь проблемы по мере поступления. как написал Тарас сначала с судом нужно разобраться, не бросать на самотек. а если другие банки в суд не ходят, то смысл переживать? потом, если посчитаешь нужным, можешь на банкротство подавать.що мені робити зараз коли взагалі немає коштів ?
Доброго часу, пишу тут тому що не знаю як діяти в даній ситуації, маю борг в пʼяти різних банках на загальну суму в 300 тисяч разом з відсотками 400.
Нещодавно прийшло повідомлення в дію що до відкриття суду якимось з банків.
До війни якось ще вдавалось справлятися з тим всім. На початок війни був вимушений змінити місце проживання за рахунок того що дружина була вагітна, і в той же день саме в перший день віни народився син.
Надалі слачувати кредити можливості не було. Все різко змінилось, зміна місця проживання втрата роботи народження дитини і я втратив реальність.
Зараз взагалі не знаю що робити та сума боргу для мене є не підєиною, заробляю в місяць 20 тисяч грн, знімаю квартиру та виховую дитини, хотів би з тим якось розібратися, допомоги чекати немає звідки, якогось дорого майна я не маю, взагалі немаю нічого окрім телефону та речей.
Я вже готовий на все щоб закрити те але не знаю як то зробити, тому що фізично не можу залишити дитину без коштів.
Хто може щось порадити чи є в мене якийсь вихід чи що робити? Чи виходу вже немає ?
Мне кажется, что нужно найти дополнительный доход тысяч в 10, и тратить их на кредиты. Можно, конечно, попробовать найти работу с более высокой зп, но в наше время и 20к - норм. В общем, мне кажется, что есть только один вариант - начать зарабатывать больше, как бы это банально и ванильно не звучало. У меня лично есть всякая шабашка по сайтам, рекламе и т.д.Доброго часу, пишу тут тому що не знаю як діяти в даній ситуації, маю борг в пʼяти різних банках на загальну суму в 300 тисяч разом з відсотками 400.
До війни якось ще вдавалось справлятися з тим всім. На початок війни був вимушений змінити місце проживання за рахунок того що дружина була вагітна, і в той же день саме в перший день віни народився син.
Надалі слачувати кредити можливості не було. Все різко змінилось, зміна місця проживання втрата роботи народження дитини і я втратив реальність.
Зараз взагалі не знаю що робити та сума боргу для мене є не підєиною, заробляю в місяць 20 тисяч грн, знімаю квартиру та виховую дитини, хотів би з тим якось розібратися, допомоги чекати немає звідки, якогось дорого майна я не маю, взагалі немаю нічого окрім телефону та речей.
Я вже готовий на все щоб закрити те але не знаю як то зробити, тому що фізично не можу залишити дитину без коштів.
Хто може щось порадити чи є в мене якийсь вихід чи що робити? Чи виходу вже немає ?
Кто ищет, тот найдет рано или поздно.Доброго часу, пишу тут тому що не знаю як діяти в даній ситуації, маю борг в пʼяти різних банках на загальну суму в 300 тисяч разом з відсотками 400.
У меня была похожая сумма кредитов в том году. Я иногда голодал, чтоб побыстрее рассчитаться. Было такое, что 3 дня не ел. Два раза такое было. Да и, в целом, я на себе жёстко экономил. Сильно похудел из-за плохого питания. Сейчас вот вес набираю. Короче, думаю, что здесь не надо было жестить, но позиция у меня была именно такая - все на победу. Но мне проще, я один, у меня нет детей, жены.Доброго часу, пишу тут тому що не знаю як діяти в даній ситуації, маю борг в пʼяти різних банках на загальну суму в 300 тисяч разом з відсотками 400.
Когда думаешь о том, что тебе нужно закрыть 400к и смотришь на зп 20к, то морали это не добавляет, и этот путь кажется чуть ли не вечным. Однако если начать закрывать, то с каждым разом сумма будет становиться все меньше и меньше, пока не покажется вполне посильной. Из личного опыта говорю. Был момент, когда я в душе не чаял, как вернуть 10к баксов во время войны, но начал с малого, и довел все до победы. Желаю удачи.Доброго часу, пишу тут тому що не знаю як діяти в даній ситуації, маю борг в пʼяти різних банках на загальну суму в 300 тисяч разом з відсотками 400.
Як у вас зараз справи бо боргам? Чи банкрутство зробили?У мене ні по факту я безробітний, а жінка має офіційну зп
Навряд чи людина пішла в банкрутство. Він писав, що для оплати процедури, 60к+ йому потрібно збирати близько 1 року...Як у вас зараз справи бо боргам? Чи банкрутство зробили?
Підкажіть, будь ласка, якщо людина працює офіц. на мінімалку, має борги на зараз більше 100 тис, чи можливий варіант зробити її банкрутом? Чи потрібно не працювати і більший борг мати?Навряд чи людина пішла в банкрутство. Він писав, що для оплати процедури, 60к+ йому потрібно збирати близько 1 року...
якраз мінімалка це самий оптимальний варіант. зробити банкрутом можна, але вартість процедури банкрутства близько 80 тис. чи буде це економічно доцільним у вашій ситуації?Підкажіть, будь ласка, якщо людина працює офіц. на мінімалку, має борги на зараз більше 100 тис, чи можливий варіант зробити її банкрутом? Чи потрібно не працювати і більший борг мати?
Ще можна питання, чи може продати пай (своєму ж орендарю) людина, якщо потрапить в реєстр боржників по кредитам?якраз мінімалка це самий оптимальний варіант. зробити банкрутом можна, але вартість процедури банкрутства близько 80 тис. чи буде це економічно доцільним у вашій ситуації?
Поки не відкрито виконавче провадження - можна. Але в договорі вказувати реальну ціну. Тобто якщо ціна покупки 5 тис $, а в договору написали 50 тис грн, в теорії, якщо хтось це замітить, з кредиторів, договір може бути оскаржений.Ще можна питання, чи може продати пай (своєму ж орендарю) людина, якщо потрапить в реєстр боржників по кредитам?
А если работа неофициальная?Я же написал, заблокируют счета и будут списывать с офф зарплаты 20%. Все, больше ничего если нет имущества.
Жизнь на этом не заканчивается, спокойно будете жить как раньше, просто с небольшими неудобствами, вроде того, что не сможете пользоваться картами, только налик.