Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Якщо хочете знайти вихід,то не спілкуйтесь. Це перший крок. Дзвінки від мфо тількі заважають. Через пару місяців прочитаєте багато інформації на форумі,історії людей. І оберете вірний шлях. Або оплата за тіло,або чекати суд. Але ,який би шлях Ви не обрали,перший крок це ігнорування дзвінків. Можете змінити номер. Платити тіло в тому випадку,коли є гроші. Тому що коли одні запропонують тіло,інші в суд побіжать. А на заперечення позову матимете 15 днів. Це не напис,коли було три роки в запасіПривіт!! Прийняла перший дзвінок від манівео. Ну що...це було монотонно, нагло, постійно говорячий текст голос. Я спокійно привіталася. Допустилася я дві помилки: це не сказала, що йде запис і що не спитала до кого дзвонить особа, бо навіть не сказала мого імені. Я сказала, що знаю про початок протермінування, немає зараз коштів, питання буду вирішувати. У відповідь я почула про ухиляння. Кажу, ні не ухиляюся, просто зараз оплатити не можу.далі мені сказали "як для глухої" ви сьогодні до вечора гроші заплатите?" Я кажу я не зрозуміла, ви що з мене вимагаєте гроші? Вона щось бубнявіла, я сказала змініть тон, я з вами говорити в такому не збираюся і поклала трубку. Результат: хоча серце калатає, не знаю що чекає далі, проте я ВСЕ стала зла і кажу а тепер х*р платити буду!!! В крайньому найму юриста і під тіло зрізу. Якщо до мене на підуть на контакт. Все, видихнула....перший пішов....