У меня спорт на работе, после которого хочется только спать. А рыбалка норм, но это не спорт а релакс и он уже не интересен давно... мир чернобелый и все что раньше было интересно сейчас безразлично и лень. Грубо но так и есть
Блокируй мфо которые закрыл... можешь вернуться и набрать снова
Хаха... та немає сенсу від того блокування, хоча я дякую деяким шарагам що вони мають можливість забанитись назавжди без можливості повернутись, так би борг був ще більше, але в більшості або супер запутано і довго це все робити, або можна розбанитись за 1 повідомлення на пошту, так що це також не панацея, хоча я і поступо блокуюсь зараз в тому що закрив!
Да ні, так воно не працює, всеодно всі гроші будуть там, я бл собі вже 2 роки одежу не можу купити мені просто пофіг на неї стало, єдине що я хочу то депнути та пограти, позавчора 45000 підняв, і така думка, а навіщо мені ці гроші? Я хочу ще, крутити слоти і все як завжди всі ті 45 к за півгодини немає.
Ти не один такий, я й сам глянув на те що маю, останній раз кросівки брав 5 років назад, уже і клеїв їх, і підшивав
Типова логіка лудомана 10к витратити на одяг, на себе - нііі, це дуже багато
Програти 10к в бувальному сенсі за 3 кліки - так, ми це обираємо
А взагалі, все як у мене і тисячі таких же як і ми, важливий тільки процес та суми виграшу які в майбутньому інвестуються в виграші побільше, все заради одного, щоб мозок побачив цілу купу циферок на екрані і отримав кайф
Гроші не як засіб існування, а як черговий натиск шприца для того щоб отримати ще більше і більше дози
Чесно і курив, і пив, і трішки шабашив, але такого як лудка мабуть страшнішого немає. Якщо всі залежності якось візуально відображаються, наркоманія там страшно на людей подивитись і як вони руйнують життя
То лудомані це невидимий дуже страшний ворог який руйнує твоє життя під корінь.
Ось сижу перечитую все що написав, розуміє ж мозок що то таке і який це жах, але все одно продовжує. Тому мені так і смішно читати всі оці поради як перестати грати, краіли ще й люди рекомендують ахахах, наркоман завжди найде собі дозу.