Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Та й добре. Відповідайте краще у вайбері, ніж на дзвінки, так слова можна підібрати краще. Я особисто завжди відповідала тільки у вайбері чи телеграмі, на дзвінки зовсім ні.
Ленту почитал люди тебе советы дают дельные у меня швидко гроши хотели с 7500 тела 65000 грн. я их послал через пол года предлагали закрыть за 10500 как было в договоре. опять послал открыли вп на 10500 (это было 7 лет назад ) до сегодня по нему не платил в следующем месяце планирую закрыть и забыть согласись 10500 7 лет назад и сейчас это 2 разные суммы денег. многие конторы после мороза с моей стороны 3-6 месяцев предлагали вернуть только тело кредита. и так потихоеьку раскидаеш все но пару лет на это надо будет потратить
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.