Блокируют ли соц.карты "Пакунок малюка"?

• Автор теми Автор теми S-2010
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 2K
для соц выплат от кабмина открывается текущий со спец.режимом использования) то же и ємалятко))

а с него уже исполнитель имеет основания снять арест
Я так то, про часть порядка которую вы процитировали))

Ой,там з тими грошиками те саме ,що з Володькіною тисячею,можна потратити тільки в певних магазинах.Незнаю як у автора,а у мене в смт нема жодного,де можна розрахуватися тою карткою...у місцях де її приймають ціни на 50-100% завищені, порівняно з магазинами за готівку.І строк тих грошиків теж обмежений...
В інтернеті дитячих магазинів з адекватними цінами валом)))Так,що не потрібно писати,що там ціни завищені на 50-100%.
Також живу в глубінкі і суміш на розеткі замовляла весь час.І підгузки замовляю в інтернет-магазині,тому що мені тих 300грн./міс. різниці в карман жмуть.Тим більше зараз майже всюди доставка НП безкоштовна!

там же цитата, что счет со спец. режимом является текущим! про спец.счет нет ничего
я об єтой части

69. Банк відкриває фізичній особі окремий поточний рахунок для зарахування виключно заробітної плати, стипендії, пенсії, соціальної допомоги та інших передбачених законодавством України соціальних виплат у порядку, визначеному в пункті 62 розділу V цієї Інструкції, або використовує вже відкритий для цих цілей рахунок (далі у цьому пункті - окремий рахунок).

Клієнт зобов'язаний під час відкриття окремого рахунку в заяві про відкриття поточного рахунку (додаток 3) у рядку "Додаткова інформація" зазначити, що рахунок відкривається для зарахування заробітної плати, стипендії, пенсії, соціальної допомоги та інших передбачених законодавством України соціальних виплат. Така інформація для діючого поточного рахунку зазначається в додатковому договорі до договору банківського рахунку.

не поможет((( если судиться, в случае ареста

понял..
не поможет((( если судиться, в случае ареста
Вы правы
если речь об обеспечении, положительных ухвал об обеспечении, где арест со счетов, куда приходит зп, снят, очень мало))

понял..

Вы правы
если речь об обеспечении, положительных ухвал об обеспечении, где арест со счетов, куда приходит зп, снят, очень мало))
4. Підставами для зняття виконавцем арешту з усього майна (коштів) боржника або його частини є:

1) отримання виконавцем документального підтвердження, що рахунок боржника має спеціальний режим використання та/або звернення стягнення на такі кошти заборонено законом;

не спец счет, и на зп/пенсию можно обращать взыскание. с соцвыплатами надо разбираться, что за выплата
Вы правы
нет, я об отдельном иске о снятии ареста)))

нет, я об отдельном иске о снятии ареста)))
один только видел прецедент, пердак у исполнителя подгорел знатно. фейсбук задымило)
не спец счет, и на зп/пенсию можно обращать взыскание. с соцвыплатами надо разбираться, что за выплата
это проблема, в том плане, что не относят зп/пенсию ни к спец.счетам, ни к счетам со спец.режимом))

один только видел прецедент, пердак у исполнителя подгорел знатно. фейсбук задымило)

это проблема)
раз в сто лет и снимают аресты со счетов фопа, через суд, если инн сделана по физ лицу)))
хотелось бы системности))

В інтернеті дитячих магазинів з адекватними цінами валом)))Так,що не потрібно писати,що там ціни завищені на 50-100%.
Також живу в глубінкі і суміш на розеткі замовляла весь час.І підгузки замовляю в інтернет-магазині,тому що мені тих 300грн./міс. різниці в карман жмуть.Тим більше зараз майже всюди доставка НП безкоштовна!
Ну, може я мало шукала,гаразд.Але як заблокують,то й той лад пропаде ...

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
должно помочь прокачать системность)
имхо конечно, но сомнительное решение))
которое больше показывает человеческое отношение судьи чем следование суд практике)))

Проте, накладення арешту на кошти, розміщені на картковому рахунку
№ НОМЕР_3 , відкритому в ТВБВ № 10012/07 філії Луганського обласного управління АТ «Ощадбанк» для отримання пенсійних виплат, та на поточному рахунку № НОМЕР_4 , відкритому в АТ «УКРГАЗБАНК» для отримання заробітної плати від ТОВ «ТК «СТВ», призводить до 100 відсоткового утримання заробітної плати (пенсії) позивача, тобто до перевищення граничного розміру можливих відрахувань з заробітної плати (пенсії) боржника та порушення положень частини другої статті 70 Закону № 1404-VIII, що є неприпустимим.​

и тут же пишет, что это решение не противоречит позиции вышки по від 03 лютого 2021 року у справі № 756/1927/16-ц, в котором четко указано, что капающая зп на счет, теряет статус зарплаты))))

Tarass, Adios, дуже цікаво,але нічого не зрозуміло?Можете простими словами для тих хто в бронепоїзді пояснити?

Ой,там з тими грошиками те саме ,що з Володькіною тисячею,можна потратити тільки в певних магазинах.Незнаю як у автора,а у мене в смт нема жодного,де можна розрахуватися тою карткою...у місцях де її приймають ціни на 50-100% завищені, порівняно з магазинами за готівку.І строк тих грошиків теж обмежений...
Есть список интернет-магазинов в которых можно расплатиться этой картой без проблем. Я эти деньги потратила на стульчик для кормления, ходунки, гели/шампуни, и набрала подгузников. Всё потратила одним днём, на всякий случай)

Есть список интернет-магазинов в которых можно расплатиться этой картой без проблем. Я эти деньги потратила на стульчик для кормления, ходунки, гели/шампуни, и набрала подгузников. Всё потратила одним днём, на всякий случай)
Може й так,але я говорю з огляду на ситуацію

у справі № 756/1927/16-ц
а они ориентировались на справу Апеляційний суд Одеської області
которая вставила людям палки в колёса.
сотрясали воздух)))
все равно, никто этим заниматься не будет, массово, так что не стоит забивать себе голову
Дождёмся же, что БПВС позавчера решила;)

Назад
Угорі