Блокируют ли соц.карты "Пакунок малюка"?

• Автор теми Автор теми S-2010
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 2K
Извините что пишу здесь , не хочу тему создавать отдельную .

Скиньте кто то пример гарантийного письма , я что то лажу - лажу по форуме , не могу найти

Извините что пишу здесь , не хочу тему создавать отдельную .

Скиньте кто то пример гарантийного письма , я что то лажу - лажу по форуме , не могу найти
Приблизительно вот так ???

стандартное гарантийное письмо от талион плюс

У меня тоже блок карт, ну и приват естественно тоже был в блоке. Ранее мне консультанты в банке говорили что открыть карту "пакет малыша" я тоже не могу. Врали cyku! Можно.
Идете на отделение и спокойно открываете. На мужа вроде не можно открыть, но утверждать не буду. Срок пользования денежными средствами год.
Мой исполнитель мне не блочил эту карту. Я хотела сразу справку взять с банка и ему отправить, но консультант сказала, что пока её не трогают вот и не отправляй им ничего. Короче меня успешно пронесло. В инете нашла пару магазинов с очень классными ценами и все денежки благополучно потратила на ребёнка. :dance4:
Дякую,гроші потрібні звичайно суто на дитячі речі(памперси)
Буду пробувати оформляти

Дякую,гроші потрібні звичайно суто на дитячі речі(памперси)
Буду пробувати оформляти
Доречі,читала у ФБ,що начебто в Ощадбанку можна "пакунок малюка" оформити.Наскільки це правда незнаю.

Ок,уже заблокували рахунок з соц.виплатою на дитину. Що робити далі ?

Ой,там з тими грошиками те саме ,що з Володькіною тисячею,можна потратити тільки в певних магазинах.Незнаю як у автора,а у мене в смт нема жодного,де можна розрахуватися тою карткою...у місцях де її приймають ціни на 50-100% завищені, порівняно з магазинами за готівку.І строк тих грошиків теж обмежений...
Я з Вами погоджуюся. Коли народжувала, то боксу не було. За ці 6000 не розженешся. Мені пощастило, що якраз один надпис знесла, то вдалося оформити карту. За два дні витратила усі гроші, поки новий надпис не вліпили, але зовсім мало купила речей. Якби давали тоді бокс, то краще було б. Через місяць вліпили надпис, то з карти списали ті нещасні 150 грн, про які забула. Хай їдять, бо більше нічого не отримають.

Ок, а карта "пакунок малюка"
Читайте вище,там багато писали про спецрахунки і як їх відкривати/розблокувати.Якщо вже оформлена,а якщо ні,то на мою думку брати бебібокс і не ждати з моря погоди

Я з Вами погоджуюся. Коли народжувала, то боксу не було. За ці 6000 не розженешся. Мені пощастило, що якраз один надпис знесла, то вдалося оформити карту. За два дні витратила усі гроші, поки новий надпис не вліпили, але зовсім мало купила речей. Якби давали тоді бокс, то краще було б. Через місяць вліпили надпис, то з карти списали ті нещасні 150 грн, про які забула. Хай їдять, бо більше нічого не отримають.
Отож...А бокси зараз добротні.Усім раджу не гнушатися.Україна зараз випускає якісний дитячий текстиль, іграшку, косметику.А підгузники були лише хагіси преміум софт.Такі в продажі 200 гривень за двадцять штук.І не боїшся,що якась б,,,дь зжере і не подавиться тими грішми

Доречі,читала у ФБ,що начебто в Ощадбанку можна "пакунок малюка" оформити.Наскільки це правда незнаю.
:oops: :oops: :oops:?

Безымянный.webp

Доречі вчора читала у ФБ,що на чоловіка можна оформити "пакунок малюка"?
Ці Порядок та умови визначають механізм реалізації пілотного проекту “Монетизація одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка” у 2020-2023 роках, що передбачає перерахування грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка” (далі - грошова компенсація) батькам, у яких народилася дитина, а в разі їх відсутності - патронатним вихователям, прийомним батькам, батькам-вихователям, опікунам новонародженої дитини на поточний рахунок із спеціальним режимом використання (далі - спеціальний рахунок), відкритий в АТ КБ “ПриватБанк” (далі - уповноважений банк).

Право на отримання грошової компенсації мають громадяни України, а також іноземці та особи без громадянства, які в установленому законодавством чи міжнародними договорами України порядку в’їхали в Україну, особи, яких визнано в Україні біженцями або особами, які потребують додаткового захисту, які разом з дитиною на законних підставах проживають на території України, є її батьками, патронатними вихователями, прийомними батьками, батьками-вихователями, опікунами (якщо батьки відмовилися від новонародженої дитини в пологовому будинку (відділенні), перинатальному, неонатальному центрі) (далі - отримувач)

Виплата грошової компенсації проводиться
у грошовій безготівковій формі шляхом перерахування коштів на спеціальний рахунок отримувача відповідно до договору про взаємодію, укладеного між Нацсоцслужбою та уповноваженим банком.

Назад
Угорі