Блокування зарплатних карток батьків за мої борги

• Автор теми Автор теми Sunday
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 850

Sunday

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Sunday не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скажіть будь ласка чи можуть заблокувати зарплатні картки батьків? Борги по МФО у них немає, лише у мене. До батька позвонили( походу Кредит Капітал) наговорили шо через мене і вони грошей не побачать

Скажіть будь ласка чи можуть заблокувати зарплатні картки батьків? Борги по МФО у них немає, лише у мене. До батька позвонили( походу Кредит Капітал) наговорили шо через мене і вони грошей не побачать
нет

Моим родителям тоже говорили. И дом заберут из-за меня, выселят соседей. Бредятина полнейшая.
Все то что говорят в трубку - это сказочники.

Не могут. Ваши «долги» только ваши,никто кроме вас за них отвечать не будет,это невозможно!!!

Нет.
Не могут.

Грошей не побачить лише кредит капітал?Не слухайте нісенітниці.

Скажіть будь ласка чи можуть заблокувати зарплатні картки батьків? ь
Яким чином ? В них немає реквізитів карток це по-перше. По-друге навіть виконавча служба по вашим кредитам не може цього зробити, бо ваші батьки
в цій ситуації відповідають за вас не більше чим, припустим я... Тобто - вони ніяким чином не є поручителями по ваших кредитах.
До батька позвонили( походу Кредит Капітал) наговорили шо через мене і вони грошей не побачать
Поясніть татові, що це аферисти і з ними взагалі не варто вести будь-яких розмов. Зовсім.
Чим більше ви чи батькі будете з ними намагатися вести діалог - тим інтенсивніше вони будуть дзвонити і робити свої дитячі погрози.

Скажіть будь ласка чи можуть заблокувати зарплатні картки батьків?

Когда у Вас будут свои взрослые дети, то всё узнаете.

P. S. Если честно, то родителей, родственников, друзей и знакомых заранее предупреждать нужно о том, что с незнакомых номеров звонят мошенники, которые в лучшем случае дурачат население.

Назад
Угорі