Це постійна з ними проблема. Це ж А Банк. Вони мені дали спочатку 140 000 ліміту. В мене була не одна кредитна карточка, і я робила такі операції, щоб не платити відсотки: наприклад для продовження пільгового періоду я мала внести 80 000 і я просто кидала з карти на карту, причому так робила з усіма банками. І більше року ця схема працювала і не платила відсотки в жодному банку (А Банк, Пумб,Приват, Моно). В мене завжди були гроші, і я не платила відсотки.
А Банк постійно блокував картку і просив довідку про доходи, про походження такої суми. Я їм навіть прямим текстом казала, що я це роблю, шоб не платити відсотки. Через день вони розблоковували. І так було раз в два місяці.
Через рік і місяць після того як я черговий раз це зробила вони зняли 30 000 грн за карточки кредитних і знизили ліміт. Через це мені прийшлось влазити в мфо.
Після того як я взяла мфо перше Селфі Кредит, а ще був Кредіт + який я закрила в той же день.
В мене тупо почати знімати ліміти всі банки
5000 зняв Пумб залишок
6000, а то і більше Приват Банк
Один моно Банк не знімав, і кредит днепро. Їм було вообще пофіг, що з кредитних спілок приходять гроші. Вони мені Через 3 місяці ще й на 15 000 повисили ліміт кредитний, хоча там борг був 9000. І пільговий період на два місяці продлили
До речі, самий оптимальний Банк на карточку якого спокійно можна отримувати кошти мфо і не лише.