Блокування карти Абанк

• Автор теми Автор теми Avon95
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 4K
На картку прийшли кошти, після чого майже моментальоно абанк її заблокував. Написав в підтримку, сказали чекати до 5 днів (дзвінок спеціаліста) вже майже другий тиждень ніхто не телефонує. Похід у відділення не змінив ситуацію, рахунок закривати теж не хочуть. Що робити та як повернути свої кошти
У Вас немає заборгованості в інших банках? В мене саме з а-банком була ситуація, що через заборгованість в приваті вони заблокували мені картку, але, на щастя, на ній не було жодних коштів.

У Вас немає заборгованості в інших банках? В мене саме з а-банком була ситуація, що через заборгованість в приваті вони заблокували мені картку, але, на щастя, на ній не було жодних коштів.
это разные банки, такого не могло быть. заблокировать могли после постановы от исполнителя, но не от задолженности в привате.

это разные банки, такого не могло быть. заблокировать могли после постановы от исполнителя, но не от задолженности в привате.
Тут ще потрібно розуміти про яку карту іде мова... беремо наприклад якщо у тебе борг по кредиту в а банку то приват блокує твою кредитку спокійно .Вот якщо карта зп то да там не мають права

Тут ще потрібно розуміти про яку карту іде мова... беремо наприклад якщо у тебе борг по кредиту в а банку то приват блокує твою кредитку спокійно .Вот якщо карта зп то да там не мають права
Не блокируют, а лимит просто убирают. Так все банки делают, если у тебя просрочки.

Після написаної скарги на ранок перетелефонував той самий спеціаліст, і попросив надати інформацію про зарахування, я надав усі квитанції. Абанк написав дякуємо, обробка даних може зайняти до 5 робочих днів. Буду чекати, але мабуть це все та сама пісня
цікаво чи розблокують

Нещодавно звертався з приводу того що абанк заблокував карту та оператор не телефонував більше тижня. Залишив негативний відгук на мінфін після чого на ранок мені перетелефонували і сказали що на транзакцію поскаржився відправник і попросили надати підтверджуючі документи. На що я надіслав їм усі квитанції відправників. На наступний день їм стало цього замало, сьогодні скинув ще ордер продажу криптовалюти. Як я розумію їм буде і цього недостатньо. Закрити рахунок та забрати свої кошти не дають. Що робити не знаю, таке відчуття що просто хочуть забрати собі гроші. Якщо хтось знає як можна розірвати з ними договір відпишіть будь ласка

Avon95, зачем одно и то же писать?
Avon95, Вы продали крипту, чел пожаловался на транзакцию, теперь банк морозиться и не разблокирует счёт? Верно?
Пару вопросов:
- через биржу продавали? Какую?
- какая сумма в гривне зашла?

Останнє редагування:
Avon95, зачем одно и то же писать?
Avon95, Вы продали крипту, чел пожаловался на транзакцию, теперь банк морозиться и не разблокирует счёт? Верно?
Пару вопросов:
- через биржу продавали? Какую?
- какая сумма в гривне зашла?
Випадково написав повторно
Через бінанс
20 тисяч

Випадково написав повторно
Через бінанс
20 тисяч
Блин... Это грустно..(
Пожалуйтесь на транзакцию в бинанс. По-моему там можно открыть спор. Мне кажется, так будет проще вернуть деньги. Если чел пожаловался на транзакцию, значит хочет просто кинуть. И крипту получить, и возврат от банка.
Просто мне как-то попадалась неоднократно похожая ситуация. А в некоторых кругах даркнета подобное тоже обсуждалось.
Так что, может просто попали на мошенника

Блин... Это грустно..(
Пожалуйтесь на транзакцию в бинанс. По-моему там можно открыть спор. Мне кажется, так будет проще вернуть деньги. Если чел пожаловался на транзакцию, значит хочет просто кинуть. И крипту получить, и возврат от банка.
Просто мне как-то попадалась неоднократно похожая ситуация. А в некоторых кругах даркнета подобное тоже обсуждалось.
Так что, может просто попали на мошенника
Та сама ситуація виникла з монобанком. Також надіслали скаргу. Але після цього монобанк просто закрив рахунок та повернув мені кошти

Та сама ситуація виникла з монобанком. Також надіслали скаргу. Але після цього монобанк просто закрив рахунок та повернув мені кошти
Вы уверены что именно за жалобу, а не просто по финмониторингу?
В любом случае спасибо за инфу, теперь буду на бинансе менять только у людей с самым большим рейтингом, а не там где дешевле :lol:

Вы уверены что именно за жалобу, а не просто по финмониторингу?
В любом случае спасибо за инфу, теперь буду на бинансе менять только у людей с самым большим рейтингом, а не там где дешевле :lol:
Я взагалі не впевнений, тому що моментально після зарахування карту заблокували, за той час не можливо було встигнути написати скаргу)

Я взагалі не впевнений, тому що моментально після зарахування карту заблокували, за той час не можливо було встигнути написати скаргу)
А, ну значит просто финмониторинг)
Сейчас гайки закручивают везде, не удивительно.

А, ну значит просто финмониторинг)
Сейчас гайки закручивают везде, не удивительно.
Сам факт що у інших банках в 100 разів простіше з цим розібратись, тому буду проводити антирекламу абанку до кінця життя, особливо якщо не віддадуть кошти

Сам факт що у інших банках в 100 разів простіше з цим розібратись, тому буду проводити антирекламу абанку до кінця життя, особливо якщо не віддадуть кошти
Проблема, что это все банки ждет рано или поздно, НБУ лютует...
Ну, те которые поменьше - подольше продержатся.
А деньги по идее должны 100% вернуть по закону.
Даже если вы не сможете подтвердить откуда деньги - должны закрыть счет и отправить в другой банк. Ну вроде так.

Проблема, что это все банки ждет рано или поздно, НБУ лютует...
Ну, те которые поменьше - подольше продержатся.
А деньги по идее должны 100% вернуть по закону.
Даже если вы не сможете подтвердить откуда деньги - должны закрыть счет и отправить в другой банк. Ну вроде так.
В усіх банках можна самостійно закрити рахунок в будь який час, навіть в абанку в договорі прописано що в будь який момент можна розірвати договір, але коли я хочу це зробити кажуть неможливо поки не знімуть блокування з карти)

Не было никаких постанов от исполнителя, на самой карте в приложении было написано “заблоковано через заборгованість в інших банках”. Потом просто закрыла кредитный лимит и разорвала договор с банком, карту и счет закрыли.

Назад
Угорі