Блокування карток після закінчення війни

• Автор теми Автор теми Діана36с
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 681

Діана36с

Форумчанин
Дописи
51
Реакції
9
Бали
133
Діана36с не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброї ночі. Мене дуже цікавить таке питання. Дай Бог закінчиться війна і скасують військовий стан, то це знову заблокують карту для видаткових операцій? Чи можливо все таки залишать певну суму для користування коштами?

Доброї ночі. Мене дуже цікавить таке питання. Дай Бог закінчиться війна і скасують військовий стан, то це знову заблокують карту для видаткових операцій? Чи можливо все таки залишать певну суму для користування коштами?
Трішки не зрозуміле запитання ,їх і зараз блокують при програному суді ,при заочному рішенні суду по виконавчому проваджені
І можна розблокувати суму в кількості дві мінімальні зп ,в одних банках це 14 200 грн .,в інших більша сума

Конечно уберут, это же Украина.
Трішки не зрозуміле запитання ,їх і зараз блокують при програному суді ,при заочному рішенні суду по виконавчому проваджені
І можна розблокувати суму в кількості дві мінімальні зп ,в одних банках це 14 200 грн .,в інших більша сума
ТС имел ввиду возможность разблока на 2 мин зп.

Для початку треба дочекатись перемоги... і якби це допомогло, то най би блочили хоч назавжди.

Для початку треба дочекатись перемоги... і якби це допомогло, то най би блочили хоч назавжди.
Я не проти перемоги. Але зарплата приходить то на карту. А як можна прожить без грошей самій з малою дитиною?

Я не проти перемоги. Але зарплата приходить то на карту. А як можна прожить без грошей самій з малою дитиною?
Ви зараз пишете про абстрактне.
Краще подумайте як зробити, щоб взагалі не було арештів.

Вони вже є. 4 виконавчі відкрито. Вираховують 20% із зарплати на їх.
ну ви приблизно можете порахувати, за скільки часу все погаситься . тоді і знімуться арешти
або
Краще подумайте як зробити, щоб взагалі не було арештів.

ну ви приблизно можете порахувати, за скільки часу все погаситься . тоді і знімуться арешти
або
Приблизно 3 з половиною роки
В мене теж були. Закрив питання.
Ви оплатили арешти чи якимось другим способом вирішили питання?

Ви оплатили арешти чи якимось другим способом вирішили питання?
Я понад п'ять років назад сказав що не заплачу їм більше жодної гривні.
Нічого не змінилось. Суд теж поки що на моїй стороні.
Тому власне і написав вам, що варто подумати як їх прибрати, а не міркувати "що буде, коли..."

Ех, дуже багатьом я готовий пожертвувати, аби війна звкінчилася...
В любому випадку, на жаль, це не скоро, тому в вас є час усувати причину, а не думати про майбутні наслідки.

Назад
Угорі