Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дивлячись по якій причині блокуванняМаю питання , не можу ніде знайти інформацію . Чи заблокують карту дитини якщо моя карта буде заблокована
заблокують. що саме за карта? які кошти туди надходять?Маю питання , не можу ніде знайти інформацію . Чи заблокують карту дитини якщо моя карта буде заблокована?
В мене є виконавчий напис , у дитини є карта юніора . Мені цікаво якщо мою заблокують то його тежДивлячись по якій причині блокування
із сайту приватау дитини є карта юніора . Мені цікаво якщо мою заблокують то його теж
Звісно що заблокують.В мене є виконавчий напис , у дитини є карта юніора . Мені цікаво якщо мою заблокують то його теж
Не підкажете якщо мені хочуть перевести кошти з-за кордону і трохи боюсь що карту заблочать. Які в мене є варіанти? Думала через нову пошту але раптом і там не вийде.Звісно що заблокують.
Блочать повністю все, в тому числі і карту юніор, бо вона прив"язана до вашого рахунку.
Вестерн Юніон,або на карту близької людиниНе підкажете якщо мені хочуть перевести кошти з-за кордону і трохи боюсь що карту заблочать. Які в мене є варіанти? Думала через нову пошту але раптом і там не вийде.
Я правильно розумію якщо мені буде надіслано платіж то його не заблокують навіть якщо будуть заблоковані всі рахунки. Просити нема кого всі рідні або на війні або за кордоном.Вестерн Юніон,або на карту близької людини
Мала на увазі через Вестерн ЮніонЯ правильно розумію якщо мені буде надіслано платіж то його не заблокують навіть якщо будуть заблоковані всі рахунки. Просити нема кого всі рідні або на війні або за кордоном.
Вестерн Юніон не прив'язаний зазвичай до банку, шукайте окреме відділення,не в банку знімайте.Я правильно розумію якщо мені буде надіслано платіж то його не заблокують навіть якщо будуть заблоковані всі рахунки. Просити нема кого всі рідні або на війні або за кордоном.
Мала на увазі через Вестерн Юніон
Мені в монобанку сказали що якщо в мене не має їх карти то дитині я зробити не можу.Вестерн Юніон не прив'язаний зазвичай до банку, шукайте окреме відділення,не в банку знімайте.
Або як варіант, зробіть дитині карту монобанка,яка не буде прив'язана до вашої карти взагалі.І спокійно на неї перекинути гроші можна.
P.S.Сама так роблю,в малого карта моно,і я на неї бух проблем з за кордону переводжу гроші.
Дитині ще немає 14?Мені в монобанку сказали що якщо в мене не має їх карти то дитині я зробити не можу.
Ні, не маєДитині ще немає 14?
А якщо через нову пошту?Дитині ще немає 14?
З 16 років можуть відкрити.Мені в монобанку сказали що якщо в мене не має їх карти то дитині я зробити не можу.
Спробуйте,на рахунок нової пошти не знаю.Ні, не має
А якщо через нову пошту?
З 14З 16 років можуть відкрити.
Вони переводять теж через Вестерн Юніон .Спробуйте,на рахунок нової пошти не знаю.
З 14
Ні, не заблокують, якщо отримуватимете налічкою на касі. Просто не переводіть на картковий рахунок.Я правильно розумію якщо мені буде надіслано платіж то його не заблокують навіть якщо будуть заблоковані всі рахунки.
Не заблокують точно,не хвилюйтесь.В мене була така ситуація.В дитини окремий рахунок відкривається в банкуМаю питання , не можу ніде знайти інформацію . Чи заблокують карту дитини якщо моя карта буде заблокована?
Маю питання , не можу ніде знайти інформацію . Чи заблокують карту дитини якщо моя карта буде заблокована?
Если Вам переведут деньги через Вестерн Юнион или Манигрэм, то Вы спокойно получите эти деньги. Мне переводили при арестованных счетах и я спокойно получил перевод из-за границы. Где есть вывески с этими системами в банках, то можете не бояться, а сразу идти к сотрудникам банка и потом на кассе получите деньги по тому курсу, который будет в этот день.Я правильно розумію якщо мені буде надіслано платіж то його не заблокують навіть якщо будуть заблоковані всі рахунки. Просити нема кого всі рідні або на війні або за кордоном.
Мала на увазі через Вестерн Юніон