Блокування дитячої карти

• Автор теми Автор теми Aliona12
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 890

Aliona12

Форумчанин
Дописи
63
Реакції
43
Бали
878
Aliona12 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю питання , не можу ніде знайти інформацію . Чи заблокують карту дитини якщо моя карта буде заблокована?

у дитини є карта юніора . Мені цікаво якщо мою заблокують то його теж
із сайту привата
Картка Юніора прив’язується до батьківського рахунку (або рахунку опікуна).

тобто очевидно ж що заблокують

оскаржуйте напис, подавайте заяву про забезпечення, тоді не заблокують

В мене є виконавчий напис , у дитини є карта юніора . Мені цікаво якщо мою заблокують то його теж
Звісно що заблокують.
Блочать повністю все, в тому числі і карту юніор, бо вона прив"язана до вашого рахунку.

Звісно що заблокують.
Блочать повністю все, в тому числі і карту юніор, бо вона прив"язана до вашого рахунку.
Не підкажете якщо мені хочуть перевести кошти з-за кордону і трохи боюсь що карту заблочать. Які в мене є варіанти? Думала через нову пошту але раптом і там не вийде.

Не підкажете якщо мені хочуть перевести кошти з-за кордону і трохи боюсь що карту заблочать. Які в мене є варіанти? Думала через нову пошту але раптом і там не вийде.
Вестерн Юніон,або на карту близької людини

Вестерн Юніон,або на карту близької людини
Я правильно розумію якщо мені буде надіслано платіж то його не заблокують навіть якщо будуть заблоковані всі рахунки. Просити нема кого всі рідні або на війні або за кордоном.
Я правильно розумію якщо мені буде надіслано платіж то його не заблокують навіть якщо будуть заблоковані всі рахунки. Просити нема кого всі рідні або на війні або за кордоном.
Мала на увазі через Вестерн Юніон

Вестерн Юніон не прив'язаний зазвичай до банку, шукайте окреме відділення,не в банку знімайте.
Або як варіант, зробіть дитині карту монобанка,яка не буде прив'язана до вашої карти взагалі.І спокійно на неї перекинути гроші можна.
P.S.Сама так роблю,в малого карта моно,і я на неї бух проблем з за кордону переводжу гроші.

Вестерн Юніон не прив'язаний зазвичай до банку, шукайте окреме відділення,не в банку знімайте.
Або як варіант, зробіть дитині карту монобанка,яка не буде прив'язана до вашої карти взагалі.І спокійно на неї перекинути гроші можна.
P.S.Сама так роблю,в малого карта моно,і я на неї бух проблем з за кордону переводжу гроші.
Мені в монобанку сказали що якщо в мене не має їх карти то дитині я зробити не можу.

Я правильно розумію якщо мені буде надіслано платіж то його не заблокують навіть якщо будуть заблоковані всі рахунки.
Ні, не заблокують, якщо отримуватимете налічкою на касі. Просто не переводіть на картковий рахунок.
Отримували навіть в притрушеному приваті на касі, де картки були заблочені.

Маю питання , не можу ніде знайти інформацію . Чи заблокують карту дитини якщо моя карта буде заблокована?
Не заблокують точно,не хвилюйтесь.В мене була така ситуація.В дитини окремий рахунок відкривається в банку

Если Вам переведут деньги через Вестерн Юнион или Манигрэм, то Вы спокойно получите эти деньги. Мне переводили при арестованных счетах и я спокойно получил перевод из-за границы. Где есть вывески с этими системами в банках, то можете не бояться, а сразу идти к сотрудникам банка и потом на кассе получите деньги по тому курсу, который будет в этот день.

Назад
Угорі