БізнесПозика - судовий наказ, як заміна виконавчого напису

ні, я ж там уточнив, що після відкриття ФОП жодних кредитів і навіть кредитних карток не брав і не відкривав
тоді ні. поки, по кредитам, на фіз осіб накази робити неможна

Tarass, можете сказати в загальному, чим загрожує судовий наказ, будь ласка? З Твоєю Позикою (структурою БІзнесПозики) у мене єдиний договір на ФОП, а не фізичну особу. Якщо це включає стягнення з доходу ФОПа, то ок, але в мене є у власності частка нерухомості (маленька). Чи може наказ загрожувати майну в разі програшу справи?

Tarass, можете сказати в загальному, чим загрожує судовий наказ, будь ласка? З Твоєю Позикою (структурою БІзнесПозики) у мене єдиний договір на ФОП, а не фізичну особу. Якщо це включає стягнення з доходу ФОПа, то ок, але в мене є у власності частка нерухомості (маленька). Чи може наказ загрожувати майну в разі програшу справи?
Фізична особа - підприємець відповідає за зобов'язаннями, пов'язаними з підприємницькою діяльністю, усім своїм майном, крім майна, на яке згідно із законом не може бути звернено стягнення.
тому, теоретично, можливо й звернення на нерухоме майно

Фізична особа - підприємець відповідає за зобов'язаннями, пов'язаними з підприємницькою діяльністю, усім своїм майном, крім майна, на яке згідно із законом не може бути звернено стягнення.
тому, теоретично, можливо й звернення на нерухоме майно
Ясно, дякую за відповідь. Так і думав, але на всякий випадок уточнив.

І мене питання по БІзпозиці. Стоїть їх ігнорить чи все таки вони можуть в майбутньому велику суму стянути з мене.Я не Фоп?

І мене питання по БІзпозиці. Стоїть їх ігнорить чи все таки вони можуть в майбутньому велику суму стянути з мене.Я не Фоп?
Звісно можуть. Подадуть в суд і стягнуть. В них дуже важко виграти.

Якщо

Стягнуть яким чином. Я офіційно не працюю.
Буде відкрите виконавче провадження, заблоковані рахунки, арешт рухомого та нерухомого майна. Звісно, ніхто не буде в прямому сенсі "вибивати" з вас гроші. Ви сьогодні не офіційно працюєте і у вас, припустимо, не має нічого. Але ж так може бути не завжди.

Назад
Угорі