Oksi1112
Форумчанин
- Дописи
- 24
- Реакції
- 3
- Бали
- 2560
Oksi1112 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чекайте на інші не менш кумедні повідомлення. Наприклад, що під час візиту Вас не було вдома, тому розглядається питання про відкриття кримінальної справи за шахрайство. А потім трибунал та публічна стратаТакі повідомлення зараз надходять мені від них.Комусь ще приходили?І чого чекати?
Ви на форумі вже більше року, а досі сприймаєте серйозно такі повідомлення?Такі повідомлення зараз надходять мені від них.Комусь ще приходили?І чого чекати?
І як, успішно?))
Схоже на те. Хлоп перестав боятисьІ як, успішно?))
Я маю на увазі до нього реально з шараги приїздили? Цікаво, в якому році це було.Схоже на те. Хлоп перестав боятись
Пару років тому. Здається з банку але не впевненийЯ маю на увазі до нього реально з шараги приїздили? Цікаво, в якому році це було.
Якось читав що в одну людину сім чи вісім раз молнія била за життя...Я маю на увазі до нього реально з шараги приїздили?
Стірайте шторидо мене 29.06 їдуть від кешберрі фінтехколлект ...для врегулювання боргу та зясування фінансового стану!!!!ось
[POSTS=1000]Раніш було " ховайся в жито"[/POSTS]Стірайте штори
Але перед тим тре попрати*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
ПісляАле перед тим тре попрати
Ну ко мне готивочка несколько раз приезжала летом 2018! ностальгия.....Я маю на увазі до нього реально з шараги приїздили? Цікаво, в якому році це було.
готівочка то та яка з пташкою? колись (напевне ще в 2015 чи напевне раніше) вони нам пів під'їзду обклеїли через сусіда... хотіли зробити це вдруге, але бабка з першого поверху його ціпком побилаНу ко мне готивочка несколько раз приезжала летом 2018! ностальгия.....
(не сусіда, а ліпителя наклейок) ехххх, треба було тоді ще зарубати на носі урок про мфо, а не пити рево після школиА до мене збирався сьогодні Пумб приїхать, але нікого не було. Написали, що 30.06.2023 приїдутьдо мене 29.06 їдуть від кешберрі фінтехколлект ...для врегулювання боргу та зясування фінансового стану!!!!ось
По моему они!я уже не помню точно их лейбл! мне тоже ползабора обклеили!в итоге никера я им и не отдал....готівочка то та яка з пташкою? колись (напевне ще в 2015 чи напевне раніше) вони нам пів під'їзду обклеїли через сусіда... хотіли зробити це вдруге, але бабка з першого поверху його ціпком побила(не сусіда, а ліпителя наклейок) ехххх, треба було тоді ще зарубати на носі урок про мфо, а не пити рево після школи