Бізнес позика. Маршрутний лист

• Автор теми Автор теми Oksi1112
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K

Oksi1112

Форумчанин
Дописи
24
Реакції
3
Бали
2560
Oksi1112 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Такі повідомлення зараз надходять мені від них.Комусь ще приходили?І чого чекати?

Вкладення

• Screenshot_2023-06-27-15-17-32-43_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.webp
    Screenshot_2023-06-27-15-17-32-43_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.webp
    32.7 Кб · Перегляди: 196
Такі повідомлення зараз надходять мені від них.Комусь ще приходили?І чого чекати?
Чекайте на інші не менш кумедні повідомлення. Наприклад, що під час візиту Вас не було вдома, тому розглядається питання про відкриття кримінальної справи за шахрайство. А потім трибунал та публічна страта

Ви на форумі вже більше року, а досі сприймаєте серйозно такі повідомлення?
Ну камон, покажіть хоч одну людину, до якої приїздили з шараги.

Я маю на увазі до нього реально з шараги приїздили?
Якось читав що в одну людину сім чи вісім раз молнія била за життя...
Оце з тої історії.
Він просто як абсорбер для цього кредитного лайна ))

до мене 29.06 їдуть від кешберрі фінтехколлект ...для врегулювання боргу та зясування фінансового стану!!!!ось

Ну ко мне готивочка несколько раз приезжала летом 2018! ностальгия.....
готівочка то та яка з пташкою? колись (напевне ще в 2015 чи напевне раніше) вони нам пів під'їзду обклеїли через сусіда... хотіли зробити це вдруге, але бабка з першого поверху його ціпком побила :жена: (не сусіда, а ліпителя наклейок) ехххх, треба було тоді ще зарубати на носі урок про мфо, а не пити рево після школи

до мене 29.06 їдуть від кешберрі фінтехколлект ...для врегулювання боргу та зясування фінансового стану!!!!ось
А до мене збирався сьогодні Пумб приїхать, але нікого не було. Написали, що 30.06.2023 приїдуть

У меня готивочки нету. Что то мне подсказывало не брать кредиты в тех, чьи отделения есть в моем городе))

готівочка то та яка з пташкою? колись (напевне ще в 2015 чи напевне раніше) вони нам пів під'їзду обклеїли через сусіда... хотіли зробити це вдруге, але бабка з першого поверху його ціпком побила :жена: (не сусіда, а ліпителя наклейок) ехххх, треба було тоді ще зарубати на носі урок про мфо, а не пити рево після школи
По моему они!я уже не помню точно их лейбл! мне тоже ползабора обклеили!в итоге никера я им и не отдал....

Назад
Угорі