Бізнес позика, cкасований судовий наказ. що далі?

• Автор теми Автор теми місцевий
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 4K
А яке у вас тіло і скільки виплачено їм? В мене тіло 20 тисяч, виплачено 36 тисяч. Пішла в протермінування вже як 2 роки може і більше. До суду ще не дійшли, можливо тому що я не ФОП🤷🏻‍♀️

І платити щось їм ще немає бажання, наїлися і так думаю вдосталь.
Тіло 20, виплачено 40, хотять 100, скоро суд, І читаючи відгуки, таки скоріше всього отримають...
А яке у вас тіло і скільки виплачено їм? В мене тіло 20 тисяч, виплачено 36 тисяч. Пішла в протермінування вже як 2 роки може і більше. До суду ще не дійшли, можливо тому що я не ФОП🤷🏻‍♀️

І платити щось їм ще немає бажання, наїлися і так думаю вдосталь.
Я теж не ФОП, прострочка всього пів року)

В кого був кредит в бізнес позиці(твоя позика), що ви робили після того, як скасували судовий наказ? Я лише недавно його скасував, думаю що робити далі, на діалог поки не йдуть. Говорять про неадекватні цифри. Тіло 30 000. Думаю, можуть піти і на звичайний суд, суду не то що би боюся, але хотілось би обійтись без нього, тим більше що з великою ймовірністю суд стане на їх сторону. Розкажіть про подібний досвід, адже я вже багато бачив, що скасовували судові накази, але що далі - поки не ясно.
Ох знаю я этих Пиз...,сними сужусь ,хотел адвокат договориться,но они слишком жадные,долг 40 тыс,хотят 120тыс,либо 60 ,но с учётом что я им не мало платила в свое время,на такое не согласна,как сказал судья будет долгий суд ,уже было три заседания ,и сколько ещё будет хз.Сама не знаю чего ждать,взялись за меня хорошо.Вам желаю удачно решить это.

вы доп соглашение подписывали? если да, то тем самым продлили срок, следовательно и проценты накапали
Да, при чем не просто проценты. А, по сути, проценты на проценты. Это я такую глупость учудила с ними( сейчас хотят 163000(

вы доп соглашение подписывали? если да, то тем самым продлили срок, следовательно и проценты накапали
Ничего дополнительного не подписывала. Они мне процент огромный пока не насчитали. Просят только что бы отдала еще 19.800. Брала один раз в 2021 году 20 тысяч, отдала 36-37 где-то. Потом забила и все. Устала им платить. Сейчас просят тело. Сегодня пришло на эмейл письмо от СВС, ихние. Просят🙏до 12.03 оплатить🫣

Ничего дополнительного не подписывала. Они мне процент огромный пока не насчитали. Просят только что бы отдала еще 19.800. Брала один раз в 2021 году 20 тысяч, отдала 36-37 где-то. Потом забила и все. Устала им платить. Сейчас просят тело. Сегодня пришло на эмейл письмо от СВС, ихние. Просят🙏до 12.03 оплатить🫣
ну, так посмотрите в договоре сколько загальна вартисть кредиту , больше они требовать не могут

ну, так посмотрите в договоре сколько загальна вартисть кредиту , больше они требовать не могут
То есть если даже пойдут в суд до более этой суми с меня не возьмут? Правильно?

То есть если даже пойдут в суд до более этой суми с меня не возьмут? Правильно?
присудят всё что захочет шарага , если вы не будете защищаться
но по правильному не могут присуждать больше чем загальна вартисть

присудят всё что захочет шарага , если вы не будете защищаться
но по правильному не могут присуждать больше чем загальна вартисть
Спасибо) почитала, смотрю что с ними и связывается не хотят адвокаты. Ну буду решать проблемы по мере их поступления🤷🏻‍♀️

Я вирішила їх закрити, бо чи пощастить з ними домовитися чи ні. Не хочу ризикувати

Спасибо) почитала, смотрю что с ними и связывается не хотят адвокаты. Ну буду решать проблемы по мере их поступления🤷🏻‍♀️
Мне они тоже писали. До НГ даже предлагали чуть меньше, но 1 платежом. Договорилась с разбивкой на несколько мес. Просрочка біла с начала 2021 г. Лишнее не насчитывали.

Кому цікаво, скасував наказ, потім була пропозиція закрити за 45к, повна сума була 96 з копійками, але на тей момент не було можливості. Потім подали в суд, я писав їм, пробував домовлятися, але ні в яку не йшли на якісь поступки. в суді не захищався бо не бачив сенсу(всі справи, що я дивився за участі бізнес позики були на їх користь). От відбувся суд, я звичайно ж його програв, але рішення ще не вступило в силу, як прийшла пропозиція закрити за 50к(я сам їм писав час від часу). В цей раз я закрию і все, без виконавчого і тд тп. Пройшла купу часу, і міг закрити на 5 тисяч дешевше, але не велика біда порівняно)

Кому цікаво, скасував наказ, потім була пропозиція закрити за 45к, повна сума була 96 з копійками, але на тей момент не було можливості. Потім подали в суд, я писав їм, пробував домовлятися, але ні в яку не йшли на якісь поступки. в суді не захищався бо не бачив сенсу(всі справи, що я дивився за участі бізнес позики були на їх користь). От відбувся суд, я звичайно ж його програв, але рішення ще не вступило в силу, як прийшла пропозиція закрити за 50к(я сам їм писав час від часу). В цей раз я закрию і все, без виконавчого і тд тп. Пройшла купу часу, і міг закрити на 5 тисяч дешевше, але не велика біда порівняно)
Хорошо, что получилось хоть за 50 закрыть)

маленька "мстя" для Бізнес Позики))))
БП_11.webp

Назад
Угорі