Бізнес позика, cкасований судовий наказ. що далі?

• Автор теми Автор теми місцевий
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 4K
Вітаю, а на вашу думку, тих хто з тією "бізпозикою" стикнулися, вони на 22 день прострочки вже попереджають про суд, що подадуть. В мене в їх кабінеті є пропозиція лонгації на сьогодні, погоджуватись, чи краще ні?

Вітаю, а на вашу думку, тих хто з тією "бізпозикою" стикнулися, вони на 22 день прострочки вже попереджають про суд, що подадуть. В мене в їх кабінеті є пропозиція лонгації на сьогодні, погоджуватись, чи краще ні?
Нет, пролонгация - деньги на ветер, насобирайте сумму тела и начинайте им предлагать

пролонгація це тупо скам, вам просто узаконять ще більше тіло, відповідно і більші відсотки. Краще або платити як є, або пробувати домовлятися, але тоді може дійти до суду(як у моєму випадку)

Нет, пролонгация - деньги на ветер, насобирайте сумму тела и начинайте им предлагать
Я вже 2 тіла "Біз Пє" оплатила ) ((
Прочитала, що вони в суді завжди виграють, ось і думаю, що робити...
пролонгація це тупо скам, вам просто узаконять ще більше тіло, відповідно і більші відсотки. Краще або платити як є, або пробувати домовлятися, але тоді може дійти до суду(як у моєму випадку)
А у Вас був вже суд з ними?

написав вище свою ситуацію. Якщо ви вже оплатили два тіла, то вам лишилося максимум ще 1 тіло, більше нього вони з вас у випадку навіть суду не заберуть, а якшо пролонгуєте, то можуть і накинути пару тисяч лишніх

написав вище свою ситуацію. Якщо ви вже оплатили два тіла, то вам лишилося максимум ще 1 тіло, більше нього вони з вас у випадку навіть суду не заберуть, а якшо пролонгуєте, то можуть і накинути пару тисяч лишніх
Дякую, а чому тоді так бояться з ними судитись?

А чому це раптом, якщо два тіла виплачено, то більше суми ще тіла не заберуть? ) звідки така логіка?)))
Ні в якому разі, ніяких лонгацій, доп договорів , реструктуризацій і т.д. в них це пастка. Продовження дії договору, проценти на проценти. Потім точно не виберетеся(

А чому це раптом, якщо два тіла виплачено, то більше суми ще тіла не заберуть? ) звідки така логіка?
Бо в договорі є прописаний термін за який нараховуються відсотки, більше ніж в договорі забрати не можуть, лише якшо пролонгації і тд тп

Всім привіт. Хто мав судовий наказ/суд з Бізнес Позикою? Потрібна міні-консультація

Назад
Угорі