Бізнес позика, cкасований судовий наказ. що далі?

• Автор теми Автор теми місцевий
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 4K
це так не працює)))

судовий наказ видавався на ФОПа))) отже кредит брався на ФОПа.
судовий наказ на фіз особу, за кредитним договором, поки, для кредиторів недоступний
Тобто за кредити на фіз особу не можуть зробити судовий наказ?

Це типу заборона у звязку з вп чи просто поки не придумали?)
Він же потім стягується по звичайному сценарію виконавчої? Також цікаво через скільки блокують рахунки при ньому після суду? )
немає такої норми в законі.
звісно, я говорю лише за кредити.
по аліментах/комуналці можна
Дякую)

Він же потім стягується по звичайному сценарію виконавчої? Також цікаво через скільки блокують рахунки при ньому після суду? )

Дякую)
звичайна процедура.
як і з написом колись, чи виконавчим листом

А, тобто одразу ляпнули і блокнули? Нема як після суду 30 днів?
Є 15 днів з дня вручення копії судового наказу та доданих до неї документів, щоб подати заяву про його скасування.
Після цього терміну ще п'ять днів і назаказ набуває законної сили.
Далі все те ж саме щоб і з судом.

[POSTS=500]Але як завжди в нас - це все мало би так працювати, по факту можуть і не повідомляти.
Я аж через півроку особисто витребував доки і зніс його к іпєням.[/POSTS]

Є 15 днів з дня вручення копії судового наказу та доданих до неї документів, щоб подати заяву про його скасування.
Після цього терміну ще п'ять днів і назаказ набуває законної сили.
Далі все те ж саме щоб і з судом.

*** Скрытый текст не может
А після набуття сили можна знести?

А після набуття сили можна знести?
Ну багато людей дізнавались про накази, вже маючи відрахування, і ні духом ні слухом не повідомлені були про наказ.
Зносили якось.
Але то вже трабли і з зупиненням виконавчої і з поверненням списаного... по ходу щось накшталт як з внн шараги робили.

Ну багато людей дізнавались про накази, вже маючи відрахування, і ні духом ні слухом не повідомлені були про наказ.
Зносили якось.
Але то вже трабли і з зупиненням виконавчої і з поверненням списаного... по ходу щось накшталт як з внн шараги робили.
Ага, зрозуміла, дякую)

це так не працює)))

судовий наказ видавався на ФОПа))) отже кредит брався на ФОПа.
судовий наказ на фіз особу, за кредитним договором, поки, для кредиторів недоступний
Вибачте, ще питання, а якщо під час отримання кредиту людина не надава ніяких документів про ФОП, то це ж кредит фіз лицю?

Зносили якось.
Це ж воно також на судовій владі?

Лише іти в суд і захищатися з юристом (краще з форумним). З ними домовитися про щось дуже важко. В мене протермінування більше року - лише через суд буду платити

Ну домовлятися "на будь-які умови" так собі ідея(
В мене пів року протермінування, теж не хотілось платить шалені %. Але як виявилось після того як побачила в дії що подали до суду, почала шукати адвоката, а юристи, в т.ч і з форума, навіть слухати не хотять і зразу відповідають "БІЗНЕС ПОЗИКА справами не займаюсь"... Виходить що суд задовільняє всі вимоги цієї шараги і юристи не в силі поки що нічого зробити(

В мене пів року протермінування, теж не хотілось платить шалені %. Але як виявилось після того як побачила в дії що подали до суду, почала шукати адвоката, а юристи, в т.ч і з форума, навіть слухати не хотять і зразу відповідають "БІЗНЕС ПОЗИКА справами не займаюсь"... Виходить що суд задовільняє всі вимоги цієї шараги і юристи не в силі поки що нічого зробити(
А яке у вас тіло і скільки виплачено їм? В мене тіло 20 тисяч, виплачено 36 тисяч. Пішла в протермінування вже як 2 роки може і більше. До суду ще не дійшли, можливо тому що я не ФОП🤷🏻‍♀️
І платити щось їм ще немає бажання, наїлися і так думаю вдосталь.

А яке у вас тіло і скільки виплачено їм? В мене тіло 20 тисяч, виплачено 36 тисяч. Пішла в протермінування вже як 2 роки може і більше. До суду ще не дійшли, можливо тому що я не ФОП🤷🏻‍♀️

І платити щось їм ще немає бажання, наїлися і так думаю вдосталь.
Они и не на фопов подают.

Назад
Угорі