- Дописи
- 37286
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96067
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я не вірю. Але не виключаю, що може бути і правдою.наскільки можно вірити цим словам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я не вірю. Але не виключаю, що може бути і правдою.наскільки можно вірити цим словам
если с 1 мая поменяли, то как повесили долги на людей в июне или июле?він писав що начебто поміняли систему з першого травня і при зміні номеру тепер просять відеоверифікацію,то тепер начебто можна спати спокійно(або на половину спокійно)..але наскільки можно вірити цим словам і наскільки вони відповідатимуть дійсності - це під великим питанням
У них є фото. Генерують за допомогою ШІ відеодзвінок і вуаля.він писав що начебто поміняли систему з першого травня і при зміні номеру тепер просять відеоверифікацію,то тепер начебто можна спати спокійно(або на половину спокійно)..але наскільки можно вірити цим словам і наскільки вони відповідатимуть дійсності - це під великим питанням
было бы интересно проверить, на кого долг недавно повесили, как они доказывали, что брали именно вы? сомневаюсь, что они видео предоставляли в качестве аргументаУ них є фото. Генерують за допомогою ШІ відеодзвінок і вуаля.
А хто буде доводити зворотнє?
Актив, певно робив. Що б люди перелякалися та вмикали телефони, заходили в кабінети. МаніпуляціяГорбатого могила виправить)
Замітив одну річ, він там толкав, що для того, щоб не було заміни номера, треба щоб тел завжди був включений, в може це якраз потрібно для того, щоб виконати цю заміну номера?!
а вот это вариантАктив, певно робив. Що б люди перелякалися та вмикали телефони, заходили в кабінети. Маніпуляція![]()
Та по любому, кінець місяця план треба здавати)))))Актив, певно робив. Що б люди перелякалися та вмикали телефони, заходили в кабінети. Маніпуляція![]()
Не помню точно, но что-то такое возможно. Именно, если номер недоступен.С восстановлением номера не понял, как это сотрудники МФО восстанавливали номер если он неактивный?
Нелегко. Но возможность такая есть.Че прям легко так третим лицам восстановить номер который неактивный?
ну є ж створена тема, де взято кредит в червні місяці.але наскільки можно вірити цим словам і наскільки вони відповідатимуть дійсності - це під великим питанням
Это в битах поменять номер. Звонишь в потдержку и говоришь, что номер поменял по каким то причинам. И просишь изменить в кабинете.С восстановлением номера не понял, как это сотрудники МФО восстанавливали номер если он неактивный?
Для восстановления номера через оператора нужно знать как минимум информацию о последних звонках кому звонили, остаток на счету, PUK, IMEI устройства и т.п.
А если восстановление по карточке типа SMART SIM (киевстар), Power Sim (водафон), то нужно знать ICC-код или PUK.
Че прям легко так третим лицам восстановить номер который неактивный?
Это в битах поменять номер. Звонишь в потдержку
чому ж ви так? якщо є протермінування, то подзвонять аж бігом, і не раз)))Там дозвониться, это уже подвиг, а чтобы они ещё перезвонили это чудо наверное
Тоді да, там не треба чекатичому ж ви так? якщо є протермінування, то подзвонять аж бігом, і не раз)))
На меня в июне повесилибыло бы интересно проверить, на кого долг недавно повесили, как они доказывали, что брали именно вы? сомневаюсь, что они видео предоставляли в качестве аргумента
терроризируют вас по сей день? никак с ними не решили? хотя тут ответ очевиденНа меня в июне повесили
Нет меня они не трогают...терроризируют вас по сей день? никак с ними не решили? хотя тут ответ очевиден
Все очень просто - мне сказали что у меня была не доплатаесли с 1 мая поменяли, то как повесили долги на людей в июне или июле?![]()
А есть его номер телефона?А хто знав, я шукав роботу , тоді біт кепітал існував 2 місяця і я зовсім не знав про цю компанію
в центрі це головний відділу стягу і менджерів звати Дмитрій мешкає в Дніпрі
Да на меняяк нуль коли тут через 2 тижні після закриття беруть нову на людину
Может быть еще и как. Я закрыл кредит 28.06 кредит от 30.05Не може такого бути , значить в один момент у людини був вимкнутий телефон, і шибко змінили. Чи працівник нагло взяв позику через адмін панель що малоймовірно, бо за це в жoпy сразу дадуть там все детектиться по логам
Я тебе писал что кредит закрыт.есть справка о закрытии его, могу тебе ее выслать и свой номер телефона. Как можно оформить кредит датой когда у тебя он уже закрыт в компании и есть справка подписана директор Яна Сулима. Тебе о чем то это говорит?Дали би його дані чи номер телефону я би попросив би друга провірити, но мені кажется що тип сам взяв позику и не хоче відавати.
У меня не было видеобыло бы интересно проверить, на кого долг недавно повесили, как они доказывали, что брали именно вы? сомневаюсь, что они видео предоставляли в качестве аргумента
НУ ПААААААААААААААААААААААПImpala1967, бан за систематичне порушення правил.
Тему не закриваю.