Біткапітал та робота

• Автор теми Автор теми Impala1967
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 184
  • Перегляди Перегляди 9K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Как написать руководству? Если вы говорите, что они этого не знают?

Можно ли через кошелек куда были отправлен перевод? Какая компания есть партнером для переводом с кошелька на карты?

Как написать руководству? Если вы говорите, что они этого не знают?

Можно ли через кошелек куда были отправлен перевод? Какая компания есть партнером для переводом с кошелька на карты?

Карточка клиента, но ничего не понятно, расскажите.

Impala1967, бан за систематичне порушення правил.
Тему не закриваю.

Impala1967, Impala1967,
Я чего то так и думал
Что мусора

люди просят жалуються, чтоб удалил скрины хотя бы там личные данные и номера телефонов говорят им звонят теперь
А ты можешь у них удалить данные на сервере?

Якийсь шанс їх закрити є чи немає?
Воскресенская 30 это самый центр города

Ты можешь мне написать в личку..хочу с тобой обменяться телеграмм

Вы поняли кто берет кредиты на нас?
Вы поняли что биткепитал крышует полиции...

Останнє редагування:
ну хотя бы удали. коментарий 42 , люди просят там много личной информации

бл админов в рот **** че удалить не могут *****

Admin, удали 42 коментарий
Ахахах, чадо бітів, як ти себе провказало.

У автора теми ще мозок не сформований, як і почуття відповідальності за свої ж дії.

Наоформлював кредитів, свалив
Тепер літає по форумам і шукає на недомутки собі партнерів. Дивна людина, яку ще не навчило життя.
Я це ще вчора в перших повідомленнях пробував донести. Нутром чути цих покидьків

типовий скамерок і тємшик , работать на дядю нахачу , учится тоже. Хочу жить свою лучшую жизнь как у пацанов с тиктока с кучей бухла , девок ,машин и плевать мне на остальных. Потом эти существа пьяные давят людей на остановках и тд. подобные новости все слышали.
Уже в обществе целая каста таких делков, жаль , очень жаль.

Частично ответ если правда, а получается частично можно поверить, есть скрины этого всего чуда. Работают через впн, подключается на виртуалку, там локальная сеть, доступ к админ панели.
Биты = крипси или хороший партнёр, их оф. Контора э гроши - очень похожий подход, а если менты ( думаю сбу/ набу) что-то какая-то продажная твapb. То вот и ответ откуда у них данные, данные которые тяжело где-то взять если никакие приложения не ставил.

Я до останнього не вірила, думала, людина розкаялась 😏
Горбатого могила виправить)

Замітив одну річ, він там толкав, що для того, щоб не було заміни номера, треба щоб тел завжди був включений, в може це якраз потрібно для того, щоб виконати цю заміну номера?!

Горбатого могила виправить)

Замітив одну річ, він там толкав, що для того, щоб не було заміни номера, треба щоб тел завжди був включений, в може це якраз потрібно для того, щоб виконати цю заміну номера?!
Я думаю що жодним чином це ніяк не впливає. Вам же смс підтвердження не приходить і пароль ви з смс ніякий не передаєте. Просто беруть ліву сімку, забули пароль тиснуть та й змінюють, кодове слово я думаю працівник знає.

Impala1967, Impala1967,

Я чего то так и думал
Что мусора

А ты можешь у них удалить данные на сервере?

Воскресенская 30 это самый центр города

Ты можешь мне написать в личку..хочу с тобой обменяться телеграмм

Вы поняли кто берет кредиты на нас?
Вы поняли что биткепитал крышует полиции...
Вам мало проблем з бітами, хочете далі влазити?

Пару слів про темі криптопозики.
Моя думка.
Насправді, немає нічого поганого в самій криптопозиці як таковій, але!!!
- криптопозика не для перекредитування або на повсякденні потреби
- надмірно високі відсотки навіть для заробітку на крипті...
- методи "стягнення" вражають...

Тому я завжди кажу: не треба брати кредити і позики, щоб не було проблем в подальшому. А про "кинути мфо" - то зовсім 🤦.

Потрібно намагатися заробити, намагатися заробити більше, якщо не вистачає. Важко, але оформлювати кредити теж не вихід.

Я думаю що жодним чином це ніяк не впливає. Вам же смс підтвердження не приходить і пароль ви з смс ніякий не передаєте. Просто беруть ліву сімку, забули пароль тиснуть та й змінюють, кодове слово я думаю працівник знає.
він писав що начебто поміняли систему з першого травня і при зміні номеру тепер просять відеоверифікацію,то тепер начебто можна спати спокійно(або на половину спокійно)..але наскільки можно вірити цим словам і наскільки вони відповідатимуть дійсності - це під великим питанням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі