Біткапітал та робота

• Автор теми Автор теми Impala1967
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 184
  • Перегляди Перегляди 9K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мені аж погано стало від усієї цієї інформації 🤯 Флешбеки, флешбеки 😶‍🌫️
Прочитайте уважно перше повідомлення. Тут справа не в інформації про бітів.Людина пропонує роботу. Просто задумайтесь трохи і все стане ясно

да, можете себе внести в чс , або ніколи не робіть так щоб у вас був вимкнутий телефон, якщо у вас телефон не активний , змініють номер телефона і все беруть позику на вас
Не зовсім зрозумів, якщо вони самі змінюють номер телефону, як врятує те що поточний - активний? Я так розумію його вночі вони міняють і на ранок вже позика активна

Прочитайте уважно перше повідомлення. Тут справа не в інформації про бітів.Людина пропонує роботу. Просто задумайтесь трохи і все стане ясно
ну з іншої сторони, хоч трошки інфи про методи робити дізналися і як себе захистити від висяка , надіємось, що правда

Не зовсім зрозумів, якщо вони самі змінюють номер телефону, як врятує те що поточний - активний? Я так розумію його вночі вони міняють і на ранок вже позика активна
Керівництво це не робить і дуже карає за це, це роблять звичайні працівники. Ваша задача це просто щоб телефон був завжди активний, і шанс що візьмуть позику 0 відсотків

Керівництво це не робить і дуже карає за це, це роблять звичайні працівники. Ваша задача це просто щоб телефон був завжди активний, і шанс що візьмуть позику 0 відсотків
Дякую за пораду

Прочитайте уважно перше повідомлення. Тут справа не в інформації про бітів.Людина пропонує роботу. Просто задумайтесь трохи і все стане ясно​
Мій внутрішній Шерлок деактивований 🙃Залишилась лише місіс Хадсон з валеріанкою 😆

як нуль коли тут через 2 тижні після закриття беруть нову на людину

як нуль коли тут через 2 тижні після закриття беруть нову на людину
Не може такого бути , значить в один момент у людини був вимкнутий телефон, і шибко змінили. Чи працівник нагло взяв позику через адмін панель що малоймовірно, бо за це в жoпy сразу дадуть там все детектиться по логам

Не може такого бути , значить в один момент у людини був вимкнутий телефон, і шибко змінили. Чи працівник нагло взяв позику через адмін панель що малоймовірно, бо за це в жoпy сразу дадуть там все детектиться по логам
ну типу тут у майже всього форуму стоять блоки дзвінків від незнайомих, або по базі які внесені як кали
так що якщо вся активність визначається шляхом "я позвоню, якшо ніхто не взяв значить неактивний" то це печально))
ну а на рахунок може не може, на форумі є теми, там вся інфа, не думаю шо ті люди будуть брехати)
так шо ти не один хто там в групі працював і вішав на людей кредити)

ну типу тут у майже всього форуму стоять блоки дзвінків від незнайомих, або по базі які внесені як кали
так що якщо вся активність визначається шляхом "я позвоню, якшо ніхто не взяв значить неактивний" то це печально))
ну а на рахунок може не може, на форумі є теми, там вся інфа, не думаю шо ті люди будуть брехати)
так шо ти не один хто там в групі працював і вішав на людей кредити)
Взагалі, після 1 травня. При змінні номеру телефона коли береш позику то провидится відео веріфікація. Так що вже позики ні накого не беруться

Взагалі не беруть.
Добрый день.всем
Сегодня позвонил якобы мой менеджер.
Марат
И говорит у Вас открыта,,позика, на 200 юсдт.
Я говорю у меня есть справка о закрытии от вашей компании 28.06)
А он мне ну после этого Вы и оформили у нас Позику). Давайте платите- я говорю нет . Я Впм платить ничего не буду - Вы... BitCapital и на меня повесил позику.

Взагалі, після 1 травня. При змінні номеру телефона коли береш позику то провидится відео веріфікація. Так що вже позики ні накого не беруться
може то написати їм в тп запропонувати привязку email і при зміні номеру потрібен буде код з пошти, якшо немає коду то і не змінять номер ніяк
але то мабуть сильно важко їм буде імплементити таку банальну річ, мабуть проще коли їх власні працівники крадуть кошти і вони йдуть в мінуси

а що може значити той факт що мені біти відмовили в першій позиці, потім я забанився у вас, коли через пару місяців захотів розблокувати акк мені відмовили в цьому
я думав біти нікому в кредитах не відмовляють

може то написати їм в тп запропонувати привязку email і при зміні номеру потрібен буде код з пошти, якшо немає коду то і не змінять номер ніяк
А вам скажуть, що така можливість відсутня. Ось і все

Взагалі не беруть.
Добрый день.всем
Сегодня позвонил якобы мой менеджер.
Марат
И говорит у Вас открыта,,позика, на 200 юсдт.
Я говорю у меня есть справка о закрытии от вашей компании 28.06)
А он мне ну после этого Вы и оформили у нас Позику). Давайте платите- я говорю нет . Я Впм платить ничего не буду - Вы... BitCapital и на меня повесил позику.
Дали би його дані чи номер телефону я би попросив би друга провірити, но мені кажется що тип сам взяв позику и не хоче відавати.

Дали би його дані чи номер телефону я би попросив би друга провірити, но мені кажется що тип сам взяв позику и не хоче відавати.
Черещ скільки часу +- можна закрити за тіло?

Доброго дня, я колишній працівник компанії Біткапітал та кріпсі, працював там 2 роки можу відповісти на всі питання, також кому цікаво вже півроку я краду гроші у цій компанії з невеличкою групою і 20% відаємо на зсу, кому теж цікава ця робота пишіть мені.
Хочу працювати з тобою. Відпиши мені в тг **********

Биткэпитал и ЕГроши связаны?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі