Біткапітал та робота

• Автор теми Автор теми Impala1967
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 184
  • Перегляди Перегляди 9K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А то якщо була б зарплата дійсно 20к, я не думаю, що їх «менеджери» так агресивно вибивали б борги. Там явно є відсоток за це
Ті кто вибивають борги, це хард відділення, там виплата мінімум 1к доларів

Вся інформація було в робочих чатах, всі все знали, я працював в тех підтрімці. Звичайні зміни 2 на 2 по 12 годин, роботу знайшо на ворк юа.
Тю
Ну тоді не цікаво)))
Інфу ж хтось додавав в робочі чати

А без цього - ні?
:сумно:
При всій повазі, але IP не розголошуються нікому, окрім якщо правоохоронні органи запросять.
та і без цього так, просто писати на цьому форумі, що з бітів і кріпсі - це сміливо ))))

А що за Віктор? Бо я пропустила. Як можна знайти тему?
Був колись такий допомогатор. Всім допомагав. Позбутися грошей.
Наче колишній колектор. Але там є сумніви. Більш схоже, що він хайпонути хотів, що трошки і вдалося йому).

В компанії багато відділів, є даже психологи

Ті кто вибивають борги, це хард відділення, там виплата мінімум 1к доларів
Якось небагато... За 1000 баксів таке творити... Ну, я АСУЖДАЮ

В компанії багато відділів, є даже психологи
Для тих, в кого дах поїхав? Чи щоб поїхав?

та і без цього так, просто писати на цьому форумі, що з бітів і кріпсі - це сміливо ))))
Сміливо))
Неділя. Народу малувато))

А що таке, я вважаю що всі скарги до керівництва і людям котрі вибивають борги там мразі а не люди .

Якось небагато... За 1000 баксів таке творити... Ну, я АСУЖДАЮ

Для тих, в кого дах поїхав? Чи щоб поїхав?
Там треба навпаки людям, що з ними спілкуватися, оплачувати психолога

А що таке, я вважаю що всі скарги до керівництва і людям котрі вибивають борги там мразі а не люди .
А нащо ж ви тоді пішли працювати в компанію, що так борги вибиває?))

Там треба навпаки людям, що з ними спілкуватися, оплачувати психолога

А нащо ж ви тоді пішли працювати в компанію, що так борги вибиває?))
А хто знав, я шукав роботу , тоді біт кепітал існував 2 місяця і я зовсім не знав про цю компанію

в центрі це головний відділу стягу і менджерів звати Дмитрій мешкає в Дніпрі

А хто знав, я шукав роботу , тоді біт кепітал існував 2 місяця і я зовсім не знав про цю компанію
Просто особисто я, коли шукаю роботу, хочаб в Гугл заходжу та перевіряю що то таке
Ну от не можу я повірити в те, що ви не знали куди йдете. Або, як мінімум, не звалили з тої роботи в перші дні, як зрозуміли що до чого
А навпаки, допомагали людям брати ці кредити, пояснювати що і як
То якщо ви тут пишете щоб свою совість заспокоїти, або відбілити себе, то навряд у вас це вийде

Просто особисто я, коли шукаю роботу, хочаб в Гугл заходжу та перевіряю що то таке
Ну от не можу я повірити в те, що ви не знали куди йдете. Або, як мінімум, не звалили з тої роботи в перші дні, як зрозуміли що до чого
А навпаки, допомагали людям брати ці кредити, пояснювати що і як
То якщо ви тут пишете щоб свою совість заспокоїти, або відбілити себе, то навряд у вас це вийде
мені нічого відбюлювати) я забрав у них багато юстд і задоволенний

в центрі це головний відділу стягу і менджерів звати Дмитрій мешкає в Дніпрі
і що нам та фотка дає? Ми навіть перевірити не можемо чи то правда, чи просто якийсь ваш знайомий, якого ви охрестили керівником відділу

мені нічого відбюлювати) я забрав у них багато юстд і задоволенний
Забрали юстд, паралельно допомагаючи їм незаконно збагатитися
І ваші доходи, це теж чиїсь гроші, скоріше за все людей, що під тиском оплатити їм кредит

і що нам та фотка дає? Ми навіть перевірити не можемо чи то правда, чи просто якийсь ваш знайомий, якого ви охрестили керівником відділу

Забрали юстд, паралельно допомагаючи їм незаконно збагатитися
І ваші доходи, це теж чиїсь гроші, скоріше за все людей, що він тиском оплатити їм кредит
Я можу дати ще більше інформації, і про тощо брали на людей позики, це робітники змінювали номер телефону і брали потом позику, бо всі данні написано кодовое слово і т.д

Я можу дати ще більше інформації, і про тощо брали на людей позики, це робітники змінювали номер телефону і брали потом позику, бо всі данні написано кодовое слово і т.д
Тут на форумі всі і так знають, що вони беруть кредити на інших людей

Це робітники

3.5. Вимагати або публікувати персональні дані користувачів, включаючи скріншоти повідомлень, особистих кабінетів, договорів, SMS-повідомлення, номер телефону та інші дані. Всі дані, які користувач вважатиме за потрібне, він публікує виключно за власним бажанням.

Доброго дня, я колишній працівник компанії Біткапітал та кріпсі, працював там 2 роки можу відповісти на всі питання, також кому цікаво вже півроку я краду гроші у цій компанії з невеличкою групою і 20% відаємо на зсу, кому теж цікава ця робота пишіть мені.
Без обид, но бывших МФОшников не существует (как и мусоров)

хоча б пару скрінів з робочих тг чатів для підтвердження твоїх слів

Ну взагалі то, як на мене, першим отримувачем подібної інформації мають бути правоохоронні органи. Це так, якщо усі нюанси відкинути.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі