Mishanja
✩ V I P ✩
- Дописи
- 1074
- Реакції
- 1364
- Бали
- 5360
Mishanja не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Номер телефону інший в кабінет і яка сума?Питання до ВСІХ хто мав досвід з BitCapital, повісили на мене неіснуючий кредит та зараз тероризують мене та оточення. Чи є випадки, що люди не велись на їх шантаж та неплатили зовсім, і чи Bitcapital відставав від них.
Номер телефону інший в кабінет і яка сума?
Яким чином всі ці дії допоможуть? Уявимо ситуацію ми живемо у справедливому світі, у британії відзивають всі ліцензії цієї прокладки, та й шо далі?))) Яким чином це регулює діяльність дніпровських офісів? Це просто фікція для людей які беруть позики) шо от це від компанії вона заєрестровано в британії))Номер мій, сума 1700 до повернення 4000, хоча я після першого разу з «співпраці» з ними, не мав і немаю бажання більше в них брати, а тут ще 4000 вимагають
Вообшім форумчани, зараз працюю з правоохоронними органами та громадськими організаціями щодо вчинення шахрайських дій та шантажу стосовно мене від BitCapital. Розумію що в Україні справедливості важко добитися. Тому планую звертатись до міжнародних органів з захисту прав людини стосовно бездіяльності органів влади України щодо захисту моїх прав. Пропоную усім хто має з ними проблеми долучатися до написання цієї скарги. Колективну скаргу розглядати будуть швидше.
Крім цього планую зробити наступні дії:
Алгоритм дій у Великій Британії
3.1. Звернення до Financial Conduct Authority (FCA)
3.2. Звернення до Action Fraud
- Мета: Оскільки компанія CRYPTO CAPITAL LIMITED зареєстрована у Великій Британії, зверніться до FCA з проханням:
- Перевірити діяльність компанії на предмет порушень фінансового законодавства.
- Вжити заходів щодо припинення її діяльності.
- Контакт: FCA
3.3. Звернення до Companies House
- Мета: Action Fraud — національний центр для повідомлень про шахрайство у Великій Британії.
- Контакт: https://www.actionfraud.police.uk/
- Мета: Оскільки компанія зареєстрована в Companies House, зверніться до них з проханням:
- Перевірити діяльність компанії на предмет відповідності законодавству.
- Вжити заходів щодо її ліквідації, якщо буде виявлено порушення.
- Контакт: Companies House
4. Додаткові рекомендації
- Збір доказів: Зберігайте всі повідомлення, скріншоти, записи дзвінків та інші докази.
Як мінімум хоч трохи насолити їмЯким чином всі ці дії допоможуть? Уявимо ситуацію ми живемо у справедливому світі, у британії відзивають всі ліцензії цієї прокладки, та й шо далі?))) Яким чином це регулює діяльність дніпровських офісів? Це просто фікція для людей які беруть позики) шо от це від компанії вона заєрестровано в британії))
завтра відізвуть ліцензію у британії, вставлять якусь бумажку з коломбії
Як це все вплине на вашу фейкову позику?))
Пруфи, або - це "невигадані історії, про які неможливо мовчати"водночас знаходив цікаву справу де була описана ситуація коли хакер зламав їхні сервери і вивів собі 100 тисяч доларів, так правоохоронні органи миттєво за їх заявою його знайшли, а суд посадив його в тюрму.
Крім цього перед цим BitCapital найняв бандитів які цього хакера викрали і тривалий час його катували. Однак поліція відмовляється розслідувати такі незаконні їхні ді

Заявляв катований? і як вони його викрали та катували, якщо він був у тюрмі?) Бо правоохоронні органи його ж миттєво знайшли) А за що посадив? Що офіс на 100к нагрів?)) А хто до суду звертався?)Однак поліція відмовляється розслідувати такі незаконні їхні дії
О певно перші представники Бітів прийшли себе захищати. Зараз будуть пруфи.Пруфи, або - це "невигадані історії, про які неможливо мовчати"
Заявляв катований? і як вони його викрали та катували, якщо він був у тюрмі?) бо правоохоронні органи його ж миттєво знайшли)
О, так, я із них. Буду давати сильний опір! Готуйтесь))О певно перші представники Бітів прийшли себе захищати. Зараз будуть пруфи.
Завдяки Форуму, такЧи є випадки, що люди не велись на їх шантаж та неплатили зовсім, і чи Bitcapital відставав від них.
Сорі, якщо грубо, зараз на емоціях простоО, так, я із них. Буду давати сильний опір! Готуйтесь))
Англійської футбольної Прем'єр-ліги. Ефект те ж самий буде.Розумію що в Україні справедливості важко добитися. Тому планую звертатись до міжнародних органів з захисту прав людини стосовно бездіяльності органів влади України щодо захисту моїх прав.
Крім цього планую зробити наступні дії:
Алгоритм дій у Великій Британії
3.1. Звернення до
Friendly fireО певно перші представники Бітів прийшли себе захищати. Зараз будуть пруфи.
Суть справи - охолоньте. Я особисто знаю, як це важко.Ось суть справи
Встановіть собі та рідним антиспам, зробіть обмеження на переписки в вайбері/телеграмі і живіть спокійноСтосовно тієї справи що я писав тут судять того чоловіка, і ще про викрадення зараз докину
Сорі, якщо грубо, зараз на емоціях просто
Єдиний державний реєстр судових рішень
reyestr.court.gov.ua
Тут серед відкритих кримінальних проваджень є справа стосовно незаконного утримання, позбавлення волі
Ось суть справи
Щось перший раз про таке чуюСтосовно тієї справи що я писав тут судять того чоловіка, і ще про викрадення зараз докину
Сорі, якщо грубо, зараз на емоціях просто
Єдиний державний реєстр судових рішень
reyestr.court.gov.ua
Тут серед відкритих кримінальних проваджень є справа стосовно незаконного утримання, позбавлення волі
Ось суть справи
Те саме) Хай шановні юристи глянуть цей комент і скажуть, що до чого) Бо виглядає, як повна х*йня)Встановіть собі та рідним антиспам, зробіть обмеження на переписки в вайбері/телеграмі і живіть спокійно
Щось перший раз про таке чую
Мені виглядає як спроба похайпитися на популярній темі, аби потім їм люди заплатили кошти за «допомогу». Чи біти тому чоловіку дали за один раз близько 50к юсдт як позику![]()
Стосовно викрадення? Сам в шоці що таке можливо. Але доказами того, що таке дійсно було це відкрите кримінальне провадження стосовно незаконного позбавлення волі. Крім цього оновлення, все таки одного з викрадачів затримали і обрали запобіжний захід тримання під вартою. Про цей випадок можна почитати в реєстрі судових справ, ось витяг з судової ухвали:Щось перший раз про таке чую
Мені виглядає як спроба похайпитися на популярній темі, аби потім їм люди заплатили кошти за «допомогу»
Тю, так в пості моя рідна Дніпровська область, а тут ЧернівціСтосовно викрадення? Сам в шоці що таке можливо. Але доказами того, що таке дійсно було це відкрите кримінальне провадження стосовно незаконного позбавлення волі. Крім цього оновлення, все таки одного з викрадачів затримали і обрали запобіжний захід тримання під вартою. Про цей випадок можна почитати в реєстрі судових справ, ось витяг з судової ухвали:
Встановлено, що СВ Чернівецького РУП ГУНП в Чернівецькій області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №12025262020000819 внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань 05.03.2025 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 189 КК України за фактом того, що ОСОБА_4 та ОСОБА_9 застосовуючи насильство до ОСОБА_6 примусово посадили його до транспортного засобу та продовжуючи фізичне насильство вимагали в останнього неіснуючий борг в сумі 68 000 доларів США.
06 березня 2025 року ОСОБА_4 повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 189 КК України, тобто у вимозі передачі чужого майна з погрозою вбивства, насильством над потерпілим, вчинене за попередньою змовою групою осіб в умовах воєнного стану.
так тут діло не в тому що він борг не заплатив)Тю, так в пості моя рідна Дніпровська область, а тут Чернівці
То де ж воно було тоді)))
Мало віриться щось мені в цю історію. Може це якась нова лякалка від бітів. Типу не віддасте нам «позику» буде у вас отака х*рня
Так написано ж «вимагало борг»так тут діло не в тому що він борг не заплатив)
він вкрав гроші у них)
Докази ти факти там такі собі)так тут діло не в тому що він борг не заплатив)
він вкрав гроші у них)
Ну яка х*йня? Ось посилання на рішення суду Єдиний державний реєстр судових рішень там описано обставини справи щодо викрадення. І лист від МВС про відкриті кримінальні провадження стосовно BitCapital, серед яких є провадження стосовно незаконного позбавлення волі. І да чувака не за не закриту позику викрали, а за те що він знайшов вразливість в їх системі і вивів собі на гаманець щось орієнтовно 100 000Те саме) Хай шановні юристи глянуть цей комент і скажуть, що до чого) Бо виглядає, як повна х*йня)