BitCapital и Crypsee повесили два кредита. Ничего не оформляла

• Автор теми Автор теми Таня Неймай
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 76
  • Перегляди Перегляди 7K
А что говорят? Просто просят погасить? Как мама реагирует? Моя б уже побежала б гасить все 🫤🫤
Я ее предупредила, поэтому даже трубку не берет и от блокировщик поставили.
Мне угрожают. Типо нож в двери уже торчит, потом в тебе и тд

Но уже проще воспринимается.

Це не дивно: таким промишляють Навіть компанії типу "Обленерго", особливо в районах. Вони вішають в платежках суми на тих хто біжить вчасно все сплачує. І це ті суми, які вони не можуть вибити з боржників- просто розподіляють між тими хто справно плате.
Це як? Навішали на тебе суму боржників, а ви такі порядні побігли платити за електроенергію? Це не правдоподібно. Люди ж починають розбиратися, чому така сума. За що? Кіловати перемножили на тариф, і сума до оплати готова. Думаю, немає зараз таких, яким обленерго сказали заплатити суму, яка не відповідає дійсності.

Ну у мене схожа ситуація. Правда я брав двічі у них, але закривав. Через якийсь період почали виходити саме на рідних, а не на мене ніби у мене є прострочений кредит. При спробі зайти в кабінет нічого не вдавалось. Як виявилось вони просто змінили мій номер на якийсь зі своїх, ніби це я зробив. На данний момент вішають величеньку суму але вже пропонують закрити за тіло. Віддавати звісно не збираюсь так як не брав нічого. Наразі приблизно кожні 3 тижні лагідне "нагадування/прохання" з одного номеру і паралельно з погрозами з іншого. Також дістають рідних. Я та рідні просто ігнорують та маю написані 3 заяви (нажаль, толку 0).

Есть кабинет у битов, не помню, загружала ли фото с паспортом… как это выяснить и обезопасить себя?

Upd. Еще и зайти в него не могу… весело

Останнє редагування:
Це як? Навішали на тебе суму боржників, а ви такі порядні побігли платити за електроенергію? Це не правдоподібно. Люди ж починають розбиратися, чому така сума. За що? Кіловати перемножили на тариф, і сума до оплати готова. Думаю, немає зараз таких, яким обленерго сказали заплатити суму, яка не відповідає дійсності.
А прикол в тому що суму боргу пишуть від руки, і кажуть платіть уже або відрізуєм світло. В мене таке було. Передплата на 500гр, а написали борг 3500 + 2000 щоб невідрізували світло.

Ну у мене схожа ситуація. Правда я брав двічі у них, але закривав. Через якийсь період почали виходити саме на рідних, а не на мене ніби у мене є прострочений кредит. При спробі зайти в кабінет нічого не вдавалось. Як виявилось вони просто змінили мій номер на якийсь зі своїх, ніби це я зробив. На данний момент вішають величеньку суму але вже пропонують закрити за тіло. Віддавати звісно не збираюсь так як не брав нічого. Наразі приблизно кожні 3 тижні лагідне "нагадування/прохання" з одного номеру і паралельно з погрозами з іншого. Також дістають рідних. Я та рідні просто ігнорують та маю написані 3 заяви (нажаль, толку 0).
А в егроши был кредит? Я так вот сколько читал, то такое чувство, что ноги ростут от туда, некоторые даже не регистрировались у битов, но были кредиты у егрошей.

А в егроши был кредит? Я так вот сколько читал, то такое чувство, что ноги ростут от туда, некоторые даже не регистрировались у битов, но были кредиты у егрошей.
100%! сегодня объявились биты по закрытию не существующего кредита и тут же егроши прислали предложение со скидкой

Це дійсно брехня. Свої показники подала. Тариф перемножила на кіловат-годин заплатила результат множення. Як це б на мене повісили чужі борги. В кожного є лічильник. Одного разу платила за електроенергію через Інтернет, помилися в рахунку. Коли прийшла платіжка за світло, побачила, що сума не сходиться, Пішла , вияснила, показала оплату. Все зарахували на мій рахунок. Без проблем

Назад
Угорі