BitCapital. Сплачені кошти не будуть зараховані в оплату кредиту

• Автор теми Автор теми Alex2441
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 6K
Певно, що мій кіт. Вибачилася, що не так сформулювала думку. Всього найкращого всім форумчанам!
Ваша справа. Хочеться поображатись на весь світ - не заважатимем.
Або ж якщо вас ошукали ( намагались ошукати ) в групі телеграм, яка пов"язана з форумом, то допоможіть адмінам групи щоб цього не трапилось з іншими.
Якщо звісно та група де це відбулось має відношення до форуму.

Ваша справа. Хочеться поображатись на весь світ - не заважатимем.
Або ж якщо вас ошукали ( намагались ошукати ) в групі телеграм, яка пов"язана з форумом, то допоможіть адмінам групи щоб цього не трапилось з іншими.
Якщо звісно та група де це відбулось має відношення до форуму.
Дякую за пораду. Ще раз підкреслю, що поділилася досвідом!!! І невірно сформулювала думку. І понеслося. Всім добра.

Можливо. Вийшло, що досвід нецікавий. Цікаво пошукати як носом ткнути в помилки!
Будь-який досвід може стати прикладом для інших. Ніхто Вам поганого не бажає,всі можуть зробити помилку

І куди той чек??? Через касу на рахунок, який дійсний 15 хвилин. В мене теж є чеки з Приват24, але платежу вони не бачать. І ще й кажуть, що таку картку не надавали. От і все

З однієї групи в телеграм. Я там написала про допомогу з Бітами. Мені в особисті почав писати "юрист"
А назвіть, будьте ласкаві, як ця група в Телеграм зветься?)

Кстати за субботу воскресенье звонили только биты не знаю почему наверное им вообще пофиг выходной или нет

У них просто скучно выходные проходят, вот и звонят))
Та хай бы битки продавали на бирже...

prodam_bitcojin.webp

Назад
Угорі