BitCapital. Сплачені кошти не будуть зараховані в оплату кредиту

• Автор теми Автор теми Alex2441
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 6K
Нашел универсальный шаблон жалобы 😎
Для BitCapital тоже сойдет:

1711723884886.webp

Прям лайк Вам)) Жаль, что нас таких мало, кто таким образом ведет себя с битами. По моим подсчётам, на них есть уже как минимум 25 заявлений (из них 5шт через отделение полиции, ещё 7шт электронных переадресовано в НПУ с других органов, и остальные зареганы в других правоохранительных органах). Два месяца назад было 0, а щас количество заявлений растет в геометрической прогрессии. Глядишь, так наберём пару соток и дело закрутится)
Я просто стомилася сплачувати. Вони щоразу видумають щось нове. І якби ж то нормально спілкувалися. Наїхали на мого керівника, а він з колишніх правохоронців. Не знаю що вони йому казали, і що конкретно казав їм він, АЛЕ АЛІЛУЯ, більше не телефонують поки нікому. Вже десь тижнів зо два. Він мені то повідомив і порадив до поліції. Бо каже вони відбиті на всю голову. Судячи з коментарів, останнім часом адекватно ніхто закрити борг не може в них. Постійно якась проблеми з картками. І мені відомо, що поліція взялася за власників карток, на які здійснювалася оплата. Це мені слідча сказала. За її запитом 5 рахунків заблоковано за підозрою в шахрайських діях. Власники рахунків доводять банкам,що ці кошти не мають ніяких незаконних джерел надходження. Тому не знаю чим це закінчиться. Але тримаюся.

Ну і щодо оточення. Вибрала спосіб:найкращий захист то напад. Те, що їм кажуть, що , надала їх номери, прошу щоб підтвердили що саме їх надала. Адекватні не беруть до уваги, неадекватним, які дуже тиснуть кажу: то йдіть і оплатіть, раз Ви впевнені, що Вам правду кажуть. Була ситуація, що знайома пішла в поліцію, бо її дістають дзвінками через мої кредити. Ну і що...зателефонував дільничний, мило мені побажав закрити борги. Зателефонував бітам, їх погнобив. І жіночці сказав, що дані в мене викрали і я не давала її номер нікому.

Дехто вірить, що їх можуть змусити платити мій кредит. Але таких "темних" мало!

Ну і повторююся, я всім надаю витяг з КІ, де боргів немає! Апелюю, що то аферисти і все!

Залучення адвоката-викачка грошей!!!!!!!
отакої, вже адвокати винні

викачка грошей - це ваша (і не тільки ваша) особиста власна дурість, лізти і набирати невідомо де і невідомо навіщо, а потім віддавати в декілька разів більше, причому не один раз, і звинувачувати інших в ваших проблемах, але тільки не себе

Два месяца назад было 0, а щас количество заявлений растет в геометрической прогрессии. Глядишь, так наберём пару соток и дело закрутится)
Мені слідча сказала, що по нашій області знайшла на них більше 20 заяв. Одна заява навіть за доведення до самогубства однієї студентки. Там на ноги підняли деканат...і дівчина ледь віку не вкоротила собі ...Принципово буду писати і далі заяви, скарги, на їх пошту надсилаю копії заяв,запитів, скарг і відповідей на них, надсилаю їм в телеграм коментарі щодо них з усіх ресурсів, надсилаю з лівого номера і блокую))))))))) бісяться чи ні, не знаю.

До речі, не знаю з чого інформація про те, що беруть дані з телефонної книги. Скоріше за все дані в них з відкритих джерел. Соц.мереж і т.д.
отакої, вже адвокати винні

викачка грошей - це ваша (і не тільки ваша) особиста власна дурість, лізти і набирати невідомо де і невідомо навіщо, а потім віддавати в декілька разів більше, причому не один раз, і звинувачувати інших в ваших проблемах, але тільки не себе
Я десь когось звинуватила??? Так, адвокат з Біт ***тал аж ніяк не допоможе!!! Більше того, адвокат Калінін навіть відразу відмовив у такій послузі. Порадив звернутися лише коли Біти підуть в суд. Але в суд вони не ідуть чомусь!

Однак є деякі "адвокати", які за 8000 грн взялися за справу. І що? Далі звонили колектори, сума не зменшилася!!! Вони навіть насміхалися ще більше!!! Ще Адвокат просив продовжити перемовини з ними вже за 5000 на місяць. Запевняв, що тиск помлабився, що ще трошки.
Поки не почала писати в кіберполіцію, нічого не змінилося!!!
І якщо я брала в борг і віддавала, то моя власна проблема! Я нікого не звинувачувала! Моя КІ хороша, протермінувань я не допускала. Тому мене і бісить те, що я оплачувала, а ця контора вибиває невідомо звідки нараховані відсотки у всі можливі і неможливі способи
А щодо викачки грошей "адвокатами"! То те, що я знаю і про що впевнено стверджую!!! Поважаючі себе правознавці не беруться за справу з Бітами до суду!!! Бо в тому нема сенсу. А от ті, що просять 8000 грн за місяць переговорів з бітами, такі само шахраї як і біти. От і все!

І, до речі, не судіть і не будете осуджені! В кожного своя історія.
З деяких пір без підтвердження, що людина дійсно адвокат не звертаюся взагалі. Тут, на форумі, деякі в особисті пропонують свої послуги. Так от, на одного вже написала скаргу у Раду адвокатів України. А в нього і посвідчення підробка, як виявилося!!! Пишу з досвіду власного!!! Тому якщо у вас спроба мене присоромити за мою власну думку, то даремно!!! За кожне слово несу відповідальність і маю підтвердження.

Останнє редагування:
Тут, на форумі, деякі в особисті пропонують свої послуги. Так от, на одного вже написала скаргу у Раду адвокатів України. А в нього і посвідчення підробка, як виявилося!!! Пишу з досвіду власного!!!
оце прікол

Де ви побачили звинувачення, хто зна.
Це виключно порада, що адвокат у досудовому вирішенні питання з Бітами не допоможе!
Прикол? Бо він мені скинув скачані з інтернету типу відповіді від Бітів. Про супер пропозицію для мене. Коли я стала його ігнорити, почав погрожувати, що якщо я не оплачу його послуги, то він сам Бітам надасть всю йому відому інформацію про мене і ще й порадить як з мене швидше стягнути гроші. Нормально?

Звичайно, що на той момент, як Біти мене чавили щодня і моє оточення, в мене вже з нервів не вистачило розуму перевірити що то за адвокат...

Де ви побачили звинувачення, хто зна.
Це виключно порада, що адвокат у досудовому вирішенні питання з Бітами не допоможе!

Прикол? Бо він мені скинув скачані з інтернету типу відповіді від Бітів. Про супер пропозицію для мене. Коли я стала його ігнорити, почав погрожувати, що якщо я не оплачу його послуги, то він сам Бітам надасть всю йому відому інформацію про мене і ще й порадить як з мене швидше стягнути гроші. Нормально?

Звичайно, що на той момент, як Біти мене чавили щодня і моє оточення, в мене вже з нервів не вистачило розуму перевірити що то за адвокат...
Это вам кто-то из форума скинул?)

Я в шоке) только через кассу банка оплачу, чтоб чек был ну их мошенники те ещё
І куди той чек??? Через касу на рахунок, який дійсний 15 хвилин. В мене теж є чеки з Приват24, але платежу вони не бачать. І ще й кажуть, що таку картку не надавали. От і все
Это вам кто-то из форума скинул?)
З однієї групи в телеграм. Я там написала про допомогу з Бітами. Мені в особисті почав писати "юрист"

І куди той чек??? Через касу на рахунок, який дійсний 15 хвилин. В мене теж є чеки з Приват24, але платежу вони не бачать. І ще й кажуть, що таку картку не надавали. От і все

З однієї групи в телеграм. Я там написала про допомогу з Бітами. Мені в особисті почав писати "юрист"
Ну так в ТГ кто угодно может представится юристом. Вы просто писали, что на форуме
вам написали в личку и представлялись юристом.

Бо він мені скинув скачані з інтернету типу відповіді від Бітів. Про супер пропозицію для мене. Коли я стала його ігнорити, почав погрожувати, що якщо я не оплачу його послуги, то він сам Бітам надасть всю йому відому інформацію про мене і ще й порадить як з мене швидше стягнути гроші. Нормально?
Хто цей він?

1711738268335.webp

Ось ☝️☝️наші юристи/адвокати з форуму?
Хто з них вам писав?
До чого тут форум?

Якої допомоги Ви хочете від юриста в лапках?

Якої допомоги Ви хочете від юриста в лапках?
Тоді я вірила, що юрист справжній!!!
Хто цей він?

Переглянути вкладення 149739

Ось ☝️☝️наші юристи/адвокати з форуму?
Хто з них вам писав?

До чого тут форум?
Ви не знаєте до чого причепитися!!! Я написала що адвокат був з форуму!???? Я написала що адвокати з Бітами не займаються. З форуму адвокат відразу сказав, що не береться за такі справи до суду. Якщо ви уважно все читаєте, то в чому ви мене звинувачуєте ???Якщо моя думка щодо Бітів нецікава, то навіщо форум???

Мені цікаво, якщо адвокати не беруться за біти, їх діяльність не ліцензована, то яки ричаги тиснення вони мають? Тільки дзвонити, писати і все?

Тоді я вірила, що юрист справжній!!!

Ви не знаєте до чого причепитися!!! Я написала що адвокат був з форуму!???? Я написала що адвокати з Бітами не займаються. З форуму адвокат відразу сказав, що не береться за такі справи до суду. Якщо ви уважно все читаєте, то в чому ви мене звинувачуєте ???Якщо моя думка щодо Бітів нецікава, то навіщо форум???
Вы написали, что некоторые на форуме вам писали в личку и предлагали свои услуги.

Перепрошую, якщо хтось невірно зрозумів. На форумі адвокат написав, що не займається бітами! "Юрист" написав в телеграмі. Я багато де зверталася. І мета повідомлення, не повестися на таких "недоюристів". Нікого з форму я не ображала і не мала намір ображати. Але бачу, що тут читають як кому зручно. Сьогодні вирішила поділитися своєю історію з бажанням комусь допомогти, однак заклювали. Все не так написано. Кожен почитав як зручно! Отож не бачу сенсу ділитися досвідом з тими, хто лише шукає підводне каміння в кожному слові!
Вы написали, что некоторые на форуме вам писали в личку и предлагали свои услуги.
Можливо не так написала, чи ви не так зрозуміли!!! Мета посту юристів викрити???? Чи поділитися досвідом з біткапітал?????

Перепрошую, якщо хтось невірно зрозумів. На форумі адвокат написав, що не займається бітами! "Юрист" написав в телеграмі. Я багато де зверталася. І мета повідомлення, не повестися на таких "недоюристів". Нікого з форму я не ображала і не мала намір ображати. Але бачу, що тут читають як кому зручно. Сьогодні вирішила поділитися своєю історію з бажанням комусь допомогти, однак заклювали. Все не так написано. Кожен почитав як зручно! Отож не бачу сенсу ділитися досвідом з тими, хто лише шукає підводне каміння в кожному слові!

Можливо не так написала, чи ви не так зрозуміли!!! Мета посту юристів викрити???? Чи поділитися досвідом з біткапітал?????
Вы так написали, будто это с форума. Ну раз не с форума, то уже хорошо.

Тут зрозуміло, що все представники мфо сидять на цьому сайті та моніторять.
Я вважаю, що треба бути обачним. Тут є надійні юристи. Все інше развод.

Ви не знаєте до чого причепитися!!! Я написала що адвокат був з форуму!????
Це 👇ви написали чи кіт ваш?!

І, до речі, не судіть і не будете осуджені! В кожного своя історія.
З деяких пір без підтвердження, що людина дійсно адвокат не звертаюся взагалі. Тут, на форумі, деякі в особисті пропонують свої послуги. Так от, на одного вже написала скаргу у Раду адвокатів України. А в нього і посвідчення підробка, як виявилося!!! Пишу з досвіду власного!!! Тому якщо у вас спроба мене присоромити за мою власну думку, то даремно!!! За кожне слово несу відповідальність і маю підтвердження.

Якщо ви уважно все читаєте, то в чому ви мене звинувачуєте ???
По-перше заспокійтесь.
По-друге я вас поки що ні в чому не звинувачував а виходячи з ваших постів задав логічне і раціональне запитання.

Це 👇ви написали чи кіт ваш?!

По-перше заспокійтесь.
По-друге я вас поки що ні в чому не звинувачував а виходячи з ваших постів задав логічне і раціональне запитання.
Певно, що мій кіт. Вибачилася, що не так сформулювала думку. Всього найкращого всім форумчанам!

Назад
Угорі