BitCapital активізувався

• Автор теми Автор теми Illuminator
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 157
  • Перегляди Перегляди 9K
Добрий день , маю питання по бітам , як зараз себе поводять , чи з першого дня починають тероризувати , чі після кількох тижнів ?
Чи можливо якось домовитися з ними на реструкторизацію , хоча б на два платежі ? Якщо так , що треба писати ?

Добрий день , маю питання по бітам , як зараз себе поводять , чи з першого дня починають тероризувати , чі після кількох тижнів ?
Чи можливо якось домовитися з ними на реструкторизацію , хоча б на два платежі ? Якщо так , що треба писати ?
брат,не плати їм нічого,вони тобі нічого не зроблять по факту

брат,не плати їм нічого,вони тобі нічого не зроблять по факту
Я розумію що не зроблять , але те що близьких будуть тероризувати , це найтяжче , я сам закордоном , мені то все одно . І так майже не з ким не спілкуюсь через ті кредити , а так взагалі буде шок , тому і запитую , чи можливо закрити якось лояльно , бо всю сума за раз , я можу заплатити , але сам залишусь зовсім без грошей

Я розумію що не зроблять , але те що близьких будуть тероризувати , це найтяжче , я сам закордоном , мені то все одно . І так майже не з ким не спілкуюсь через ті кредити , а так взагалі буде шок , тому і запитую , чи можливо закрити якось лояльно , бо всю сума за раз , я можу заплатити , але сам залишусь зовсім без грошей
ну вони будуть з тебе дерти максимальні проценти,а вже після терору і 100 днів прострочки захочуть тіло

уже 2 місяць просрочки,але тільки сьогодні біти активізувались,звонить якийсь бик,і погрожує батькам,сестрі,пише в телеграмі погрози,що робити?
В мене більше року протермінування,вже якусь реструктуризацію пророкують, вони потім притиснуть, якщо ігнорувати вони відстають

У них три периода
1 звонят родным, типа ваш родственник, проценты капают, давайте быстрей закрывацте
2 смс рассылка и и обзвон с целью выявления близких. Если Скажут знают, потом будет по п.3
3. Это где-то 50 день
Будет звонить черт, обзывать, обсыкать, тех кто подтвердил тебя в п 2.

У них три периода
1 звонят родным, типа ваш родственник, проценты капают, давайте быстрей
2 смс рассылка и и обзвон с целью выявления близких. Скажут знают, потом будет по
3. Это где-то 50 день
Будет звонить черт, обзывать, обсыкать, тех кто подтвердил тебя в п 2.
А ще реєстрація на всяких аптеках спам смс,реєстрація на різних сайтах(*** сайтах)можливі колажі,типу шахрай,якщо на роботі працюєш звонять начальникам.

А ще реєстрація на всяких аптеках спам смс,реєстрація на різних сайтах(*** сайтах)можливі колажі,типу шахрай,якщо на роботі працюєш звонять начальникам.
Это п.3
Это смс бомбер. Просто поток смс, которые типа не дают пользоваться телефоном. На самом деле это не страшно)

Рік тому. Закрив за тіло після 4 днів терору
Потім знову вліз.(
Долбо йоб
Теж держслужба(ДСНС)

У меня еще братья крипси есть, там 500 тело.
А что у вас по террору?
У меня пока звонки родным(мать отец) и писали пару раз в телегу и вайбер, и другу звонят. За себя не знаю я за границей, ток в тг писали пару раз типо будем решать говорю давайте поговорим о реальных цифрах, он говорит 1550 и вопрос закрыт, я говорю с 425 - 1550, давайте о реальном, а он говорит просто это реальные😂😅
Сегодня другу звонили (он прошел в 21 году террор от топ кредита) и тот ему навешал типо что я заставил отдавать за него долг, друг сказал ему по…й, а тот в ответ тогда ваша мать пойдет в слезах в ломбард гасить долг😂 он говорит мне по…й, такое пройдено еще 4 года назад и тот откл
На який день прострочки почали оточенню дзвонить?

Назад
Угорі