Bit capital закрили?

• Автор теми Автор теми Антицелюліт
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 150
  • Перегляди Перегляди 16K
Вже відновили свої сервера напевно,бо вже тризвонять
Проверил по приколу работает сайт уже к сожалению я только за, чтоб они пропали хотя мне и вчера странный хамский звонок поступил я на них подумал

Проверил по приколу работает сайт уже к сожалению я только за, чтоб они пропали хотя мне и вчера странный хамский звонок поступил я на них подумал
У мене все блокує, але підписано що то вони

Люди на який день вони телефонують рідним і роблять розсилку про борг після завтра прострочення тіло 100 і робив дві лохонгації
Доброго вечора!
Компанія BitCapital приносить вам свої вибачення, сайт наразі не працює, але наші спеціалісти вже працюють над відновленням доступу.
Для сплати вашої позики зі збереженням активного промокоду, зверніться будь ласка до менеджера у телеграм
Дякуємо за розуміння!
Чув голова а хулі ваша їбланська шарага людей кошмарить? Давай я прийду в твій офіс і комп твій обоссу

Останнє редагування:
Люди на який день вони телефонують рідним і роблять розсилку про борг після завтра прострочення тіло 100 і робив дві лохонгації
Могут и в первый день просрочки кого нибудь набрать если найдут номера чаще всего звонят родителям и супругам

На если не давал доступ к телефонной книге?
У меня знакомую называли полностью по ПІБ хотя она записана не так да и фамилии я ее не помню) фиг его знает где они номера беруть я доступа к телефонной книге тоже не давал

У меня знакомую называли полностью по ПІБ хотя она записана не так да и фамилии я ее не помню) фиг его знает где они номера беруть я доступа к телефонной книге тоже не давал
Мож в базах каких у вас тоже они есть? У меня у знакомого они 10 месяцев в просрочке и говорит поx на них

Назад
Угорі