Bit capital погрози після домовленості закриття кредиту

• Автор теми Автор теми kdishei
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 8K
Доброго дня, у мене сьогодні Бігкепітал звонили рідним , 4 дні прострочки. Погрожували фізичною розправою. А мама в мене працювала у юриста, то так їх трохи розчехлила, що поки звонити перестали з 12 години. Не знаю чи надовго,але планую завтра їхати в поліцію

Прям какое-то нашествие юристов) :scratch_one-s_head:
А мама в мене працювала у юриста, то так їх трохи розчехлила, що поки звонити перестали з 12 години.
Ну это точно благодаря юридической консультации) Один-два раза в день так делайте и будет всё чётко)))
Не знаю чи надовго,але планую завтра їхати в поліцію
:victory: можно начать прям щас, с онлайн обращений)

Останнє редагування:
Прям какое-то нашествие юристов) :scratch_one-s_head:

Ну это точно благодаря юридической консультации) Один-два раза в день так делайте и будет всё чётко)))

:victory: можно начать прям щас, с онлайн обращений)
Хотіла, але вони вихідні сьогодні. Але письмове звернення залишила

В мене ситуація, теж взяла в біт кепітал, наросла велика сума при тілові 100 USD, запропонували закрити по акційній ціні 200. Закрила, головне не потрібно забувати що треба повертати кошти які взяли. І менеджері в них хороші. Особливо Юрій Михайлович

В мене ситуація, теж взяла в біт кепітал, наросла велика сума при тілові 100 USD, запропонували закрити по акційній ціні 200. Закрила, головне не потрібно забувати що треба повертати кошти які взяли. І менеджері в них хороші. Особливо Юрій Михайлович
Вітання Юрію Михайловичу передавайте 😆

Не смішіть мене)))Вас часом не Діана звати,Артем?Серый?Чи як там ще в них тих англічан звати)))?

Юрій Михайлович, дякую за ваш коментар. Надіюсь сірий Ланос вдасться поремонтувати, а то ні до кого доїхати не може)))

Спасибо. Значит можно брать у них.
Больше года никак не мог решиться.

Polish_20250207_165651409.webp

Назад
Угорі