Bit capital: никакой конфиденциальности. Звонят всем подряд

• Автор теми Автор теми Anna93
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 5K
Так якби ж в бухгалтерію не дзвонили то ще нічого
Тут не в этом дело...
Вы ж зарегистрированы с 2020 года. И тем не менее, информация на форуме не стала Вам полезной... Все равно оформляете кредиты. Да ещё и где... В биткепитал...

Тут не в этом дело...
Вы ж зарегистрированы с 2020 года. И тем не менее, информация на форуме не стала Вам полезной... Все равно оформляете кредиты. Да ещё и где... В биткепитал...
Тоді не думала як оформляла
Тоді не думала як оформляла
В мене багато було мфо
Ну щоб такі контужені то вперше, залякають прямо

Останнє редагування:
Вони телефонують до людей яких я не знаю взагалі
Ми живемо в одному селі і все
Яке у вас приблизно село? Кількість людей. Просто цікаво порівняти.

Бо в нас 5000+, ну і знайомих достатньо в мене, але в принципі поки що все більш менш.

Є звичайно дзвінки рідним, та деякі з друзів говорили. Але допускаю, що багато хто мовчить

Яке у вас приблизно село? Кількість людей. Просто цікаво порівняти.

Бо в нас 5000+, ну і знайомих достатньо в мене, але в принципі поки що все більш менш.

Є звичайно дзвінки рідним, та деякі з друзів говорили. Але допускаю, що багато хто мовчить
2 тис людей,але вже йде погроза до того що подзвонять до директора
Я реально таких відбитих ще не бачила

Я реально таких відбитих ще не бачила
Я коли ще говорив з ними, на початку прострочки, то казав їм так: ви можете дзвонити хоч всьому селові, голові села, в місто, до папи римського, на мене це не буде діяти, бо в мене немає грошей на оплату. Ні ваш терор, ні спам нічого, не здатне поповнити мій гаманець.
Але якщо ви в селі когось знайдете, хто би позичив мені кошти, я буду радий.

Ну і в цьому роді

Я коли ще говорив з ними, на початку прострочки, то казав їм так: ви можете дзвонити хоч всьому селові, голові села, в місто, до папи римського, на мене це не буде діяти, бо в мене немає грошей на оплату. Ні ваш терор, ні спам нічого, не здатне поповнити мій гаманець.
Але якщо ви в селі когось знайдете, хто би позичив мені кошти, я буду радий.

Ну і в цьому роді
І що, знайшли?

Мене більше всього сердить в цих мфошниках, що коли вони висилають якусь пропозицію, то сплатити треба за 3-5-7 годин

Ну ви взагалі тупі якісь? Ну якщо я їх (приклад) за півроку не знайшов, чи три місяці, то ну тепер прям є в мене, або без проблем знайду там якісь 10 тис
Ні. До мене ніхто не звертався з села. Таке дехто з друзів , та родичі.

А на роботі начальство говорило, хай дзвонять до них, вони будуть скидувати і все
Я собі уявляю як вони бісяться, коли я всі їх дзвінки скидую :)

Мене більше всього сердить в цих мфошниках, що коли вони висилають якусь пропозицію, то сплатити треба за 3-5-7 годин

Ну ви взагалі тупі якісь? Ну якщо я їх (приклад) за півроку не знайшов, чи три місяці, то ну тепер прям є в мене, або без проблем знайду там якісь 10 тис

Ні. До мене ніхто не звертався з села. Таке дехто з друзів , та родичі.

А на роботі начальство говорило, хай дзвонять до них, вони будуть скидувати і все
Я собі уявляю як вони бісяться, коли я всі їх дзвінки скидую :)
Та в мене головний бухгалтер біситься страшне

Забейте и ничего не платите. Полгода просрочка, положить на них х*р и все. Если взяли мало, отдайте и возьмите максимум что дадут и забейте. Ничего они вам не сделают

Забейте и ничего не платите. Полгода просрочка, положить на них х*р и все. Если взяли мало, отдайте и возьмите максимум что дадут и забейте. Ничего они вам не сделают
Треба ж якось по культурному.

Тіпа "сьогодні останній день, встигни закрити позику та візьми нову зі знижкою 98%"

я закрив спочатку приходили смс закрити за1.5 від суми що брав побачив тільки третю смс але вже всім пішло повідомлення що я ніби то то надав їх данні....телефон довелося вимкнути....після того як поміняли в кабінеті закрив та і все...прострочка була близько двух місяців

Доброго дня підскажів , от в мене вже тиждень прострочки в біт капітал та кріпсі може бути таке що родичам телефонувати взагалі не будуть окрім того кого ти вписав коли брав

Назад
Угорі