Bit capital дзвонять, розсилають смс, що винен гроші, яких не брав

• Автор теми Автор теми ostr287
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 196
  • Перегляди Перегляди 54K
Доброго дня
Чи була в когось така ситуація з біт капітал, що не брав там кредит, а вони дзвонять родичам, що є борг?
Я не брав кредит і дзвонять навіть не мені, а родичам.
Посилайте.

Доброго дня написала заяву в киберполіцію, скинули на місцевих поліцвантів.
Вы должны поехать для показаний. Тут важно в чем вы их обвиняете?
Забудьте , если это будут простые звонки и оскорбления. Распространение пopнoграфии, если были калажи, может ещё что то. Их надо под криминал подводить

Вы должны поехать для показаний. Тут важно в чем вы их обвиняете?
Забудьте , если это будут простые звонки и оскорбления. Распространение пopнoграфии, если были калажи, может ещё что то. Их надо под криминал подводи
коли бітам платиш не криптою, а з картки, то невже неможливо відстежувати куди йдуть ці гроші? Там же реквізити українських банків.

коли бітам платиш не криптою, а з картки, то невже неможливо відстежувати куди йдуть ці гроші? Там же реквізити українських банків.
Гроші йдуть на картку діда Василя із села Козолупівка, який за чвертку горілки відкрив рахунок в банку і віддав картку в користування шахраїв👌

Добрий день. Це не допоможе.
Ось чесно, вже не можу повторюватись. Зараз крайній раз спробую:

Доброго дня написала заяву в киберполіцію, скинули на місцевих поліцвантів.
Тетяно, ось скільки Ви вже тут читали про цих криптогумових. Багато, напевно. Скажіть, після всього цього, навіщо Вам заяви до поліції? Єдине, що зроблять поліціянти - приїдуть та мобілізують усіх чоловічої статі, включно з песиком та папугою через деякий час нададуть обґрунтовану відповідь, що фігуранти не встановлені, тому що London is the capital of the Great Britain. Ще раз, я сам вже як та папуга:
Сценарій 1: заплатити (не рекомендується).
Сценарій 2: не заплатити.
Юристи, правозахисники, поліція, прокуратура, СБУ, ООН, МІ-6, ЄСПЧ, суд у Гаазі - у даному випадку усі поза озвученими вище двома сценаріями.
Просто втомився вже про це писати.

Останнє редагування:
Ось чесно, вже не можу повторюватись. Зараз крайній раз спробую:

Тетяно, ось скільки Ви вже тут читали про цих криптогумових. Багато, напевно. Скажіть, після всього цього, навіщо Вам заяви до поліції? Єдине, що зроблять поліціянти - приїдуть та мобілізують усіх чоловічої статі, включно з песиком та папугою через деякий час нададуть обґрунтовану відповідь, що фігуранти не встановлені, тому що London is the capital of the Great Britain. Ще раз, я сам вже як та папуга:
Сценарій 1: заплатити (не рекомендується).
Сценарій 2: не заплатити.
Юристи, правозахисники, поліція, прокуратура, СБУ, ООН, МІ-6, ЄСПЧ, суд у Гаазі - у даному випадку усі поза озвученими вище двома сценаріями.
Просто втомився вже про це писати.
А если отвлечься от битов. А писать заявы на неизвестных которые звлнят с данных номеров, + номер на 0800xxxxxx, который наверняка как то заоегистрирован

А если отвлечься от битов. А писать заявы на неизвестных которые звлнят с данных номеров, + номер на 0800xxxxxx, который наверняка как то заоегистрирован
Если имеются в виду все остальные гадёныши, то да, лишним не будет. Киберам плюс в НБУ. Гарантии прекращения террора конечно же нет, но иногда реагируют и даже нагибают аццких звонилок. Впрочем, ключевое слово "иногда".

MilaS, підкажіть - через який час вони зникли з дати «оформлення» позики?
Давно, десь 2 тижня дзвонили кожного дня, а потім різко зникли, минуло напевно більше 2 місяців, але точно не скажу, може і більше минуло

Если имеются в виду все остальные гадёныши, то да, лишним не будет. Киберам плюс в НБУ. Гарантии прекращения террора конечно же нет, но иногда реагируют и даже нагибают аццких звонилок. Впрочем, ключевое слово "иногда".
Дзвонарі, особливо дзвонарки бояться... прокльонів. Кілька разів допомогло моїм клієнтам. Припинили дзеленчати.

Назад
Угорі