Bit capital дзвонять, розсилають смс, що винен гроші, яких не брав

• Автор теми Автор теми ostr287
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 196
  • Перегляди Перегляди 54K
Мені вже на роботу зателефонували, по всій телефонній книжці....подружці, сказала,що це шахраї ,погрожуть що будуть листівки клеїти...:( Мала розмову з директором :(
Це очікувано ....треба готуватись до такої ситуації і завчасно говорити зі своїм оточенням.Попередити знайомих,друзів на роботі, родину.Особливо, якщо є такі люди, що будуть панікувати.

Мені вже на роботу зателефонували, по всій телефонній книжці....подружці, сказала,що це шахраї ,погрожуть що будуть листівки клеїти...:( Мала розмову з директором :(
Предупредите всех) иначе они сами расскажут причем наврут с три короба

Це очікувано ....треба готуватись до такої ситуації і завчасно говорити зі своїм оточенням.Попередити знайомих,друзів на роботі, родину.Особливо, якщо є такі люди, що будуть панікувати.
Всіх уже попередтла
Предупредите всех) иначе они сами расскажут причем наврут с три короба
Вже всі попереджені,боюся тільки, що звільнять з роботи, якщо почнуть кошмарити,хоча у всіх є кредити

В мене біль ніж 300 номерів в телефонній книзі, вже багатьох обдзвонили. Навіть на ті номери, що видалені булидавно.
В мене біль ніж 300 номерів в телефонній книзі, вже багатьох обдзвонили. Навіть на ті номери, що видалені булидавно.
Більшість оточення нормально реагує. Але є сусід , який мозок мені виніс. Сказала йому йдіть у поліцію і пишіть скаргу. Но це не адекват, такий треш мені створив

Більшість оточення нормально реагує. Але є сусід , який мозок мені виніс. Сказала йому йдіть у поліцію і пишіть скаргу. Но це не адекват, такий треш мені створив

Навіть не знаю, що робити...платити поки не має чим...але мозок їдять кожен день

В мене біль ніж 300 номерів в телефонній книзі
А вот у меня более 1200 номеров всякого спама, мфо и прочей нечисти в черном списке. Ото б забавно было добавить их все в контакты и слить е-грошам :crazy: наверное случился бы звонилковый коллапс :lol:

А вот у меня более 1200 номеров всякого спама, мфо и прочей нечисти в черном списке. Ото б забавно было добавить их все в контакты и слить е-грошам :crazy: наверное случился бы звонилковый коллапс :lol:
Я мала на увазі, записаних номерів в моїй телефонній книзі більше 300 і біти всім дзвонять. А в блоці то я вже і не рахую скільки їх))

Я мала на увазі, записаних номерів в моїй телефонній книзі більше 300 і біти всім дзвонять. А в блоці то я вже і не рахую скільки їх))
Мне повезло больше у меня номеров мало)

Мне повезло больше у меня номеров мало)
Вам явно пощастило) бо, люди деяки які взагалі вірять тому, що говорять їм по телефону ) і що вони повинні за когось борги віддавати і все інше. Дичь якась просто. Корочек , я сьогодні в треші від цього

За біт кепітал просто даже не хочу розмовляти. Якщо і когось закрила з більш менш нормальних. Цих закривати взагалі не збираюсь! Вони так зпоганили мені життя, що хай йдуть три букви. Все, що вони - все зробили, то таке наговорили всім з теоефонної книги. Але я всіх попросила скинути мені скрини за записи розмов. Буду подавати на на них до суду.
Не хочу зараз все писати. Відпишусь вже по результатам .

За біт кепітал просто даже не хочу розмовляти. Якщо і когось закрила з більш менш нормальних. Цих закривати взагалі не збираюсь! Вони так зпоганили мені життя, що хай йдуть три букви. Все, що вони - все зробили, то таке наговорили всім з теоефонної книги. Але я всіх попросила скинути мені скрини за записи розмов. Буду подавати на на них до суду.
Не хочу зараз все писати. Відпишусь вже по результатам .
Правильно) надеюсь у вас все получится

Буду подавати на на них до суду.
Як би Вас запитав відомий китайський філософ Конфуцій:
"А на хуа?"
1714246008745.webp

Як би Вас запитав відомий китайський філософ Конфуцій:
"А на хуа?"
Не хочу зараз озвучувати мій процес. Згодом в щоденнику відпишусь. Але біти це пофіг мені. Просто реально є люди, які вони їм дзвонили і ці люди виносили мені мізки. Але і це я вирішила

А ми їх і не боїмось)))
Ми ж не стадо якесь
м’яко кажучи, вони не гарно свою діяльніть ведуть. Тому і не подадуть до суду, а можуть тільки погрожувати
Пережила це вже) ваш страх- ваша слабкість.
хай йдуть три букви
даже не хочу розмовляти
Буду подавати на на них до суду.
Хорошо, что определились наконец-то. Перечитали весь форум, изучили битов и сделали верное решение. Только иск на них в суд всё решит.
Нет.

Назад
Угорі