Bit capital дзвонять, розсилають смс, що винен гроші, яких не брав

• Автор теми Автор теми ostr287
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 196
  • Перегляди Перегляди 54K
Ну реально зає….ли ! Звідки взяли інфо про моїх дітей і тд , є прямі пгрози, все зафіксовано в поліції. Все одно йддуть вони далеко. Конкретно їм нічого плати взагалі не збираюсь .

Ну реально зає….ли ! Звідки взяли інфо про моїх дітей і тд , є прямі пгрози, все зафіксовано в поліції. Все одно йддуть вони далеко. Конкретно їм нічого плати взагалі не збираюсь .
так а суд тут при чем ?

Хорошо, что определились наконец-то. Перечитали весь форум, изучили битов и сделали верное решение. Только иск на них в суд всё решит.
Нет.
Та знаєте , раніше дуже страшно було, але зараз просто фігово. Вони всім зателефонували , кому могли , і далі що??? А далі нічого) вони думали оточення типу залякати , та не вийшло.

Та знаєте , раніше дуже страшно було, але зараз просто фігово. Вони всім зателефонували , кому могли , і далі що??? А далі нічого) вони думали оточення типу залякати , та не вийшло.
Ну тогда забейте на них и живите дальше

За біт кепітал просто даже не хочу розмовляти. Якщо і когось закрила з більш менш нормальних. Цих закривати взагалі не збираюсь! Вони так зпоганили мені життя, що хай йдуть три букви. Все, що вони - все зробили, то таке наговорили всім з теоефонної книги. Але я всіх попросила скинути мені скрини за записи розмов. Буду подавати на на них до суду.
Не хочу зараз все писати. Відпишусь вже по результатам .
вам для початку потрібно з'ясувати на кого подавати до суду. по факту Біт Кепітал - ОПГ. вони офіційно не зареєстровані, податки не платять, ліцензії не мають, просто кошмарять

Nani, наблюдая за Вашими бурными реакциями на действия битов, могу сказать, что биты успешно побеждают в Вашем случае. Вы отлично ведётесь на их психологические атаки. Ещё немного в том же духе, и Вы им заплатите. :попкорн:

подав на них в суд, вы только битам поможете, сделав для них позитивную практику, потому что с вероясностью в 110 % проиграете
та ну))
яка практика, якщо вони офіційно не зареєстровані в Україні?

Буду подавати на на них до суду.
Ну суд в тому сенсі , якщо подадуть
Але і я д моду подати
Хорошо, что определились наконец-то
А, не... Не определились :lol:

Ну тогда забейте на них и живите дальше
Та я і живу. Сусід тут виявися бішений. При чому в мене його номерн видалений вже рік як. А йому телефонували. І цій олень їм розказав все про ме мене і скільки дітей і тд . Короче. Цій сусід пішов далеко. Але нерви трохи підірвав мені

. Але і я д моду подати , просто зараз не скажу які статі законів. Але висогательство з погрозою життя ж таке
та не надо статьи, просто что вы в суде от них хотите?
вымогательство это не суд, а полиция. потом когда полиция проведёт досудебное расследование, она отправит дело в суд

Та я і живу. Сусід тут виявися бішений. При чому в мене його номерн видалений вже рік як. А йому телефонували. І цій олень їм розказав все про ме мене і скільки дітей і тд . Короче. Цій сусід пішов далеко. Але нерви трохи підірвав мені

Не только у вас были бешеные соседи. У меня бабка сумасшедшая была, которая бегала и в полицию на меня заявление хотела писать, потом в прокуратору бегала, в конце судом грозила. И я все это пережила и вы переживаете.

та ну))
яка практика, якщо вони офіційно не зареєстровані в Україні?
[POSTS=1000]есть примеры например когда массово подавали на признание договоров недействительными по другим шарагам, почти всё проиграно
регистрация то вопрос времени. тем более нет смысла на них подавать[/POSTS]

Да у вас в баню) по доброму)
Просто дістали реально. На емоціях пишу
А биты наблюдают за этими эмоциями и думают, ещё пару качественных звонков соседу - и она нам заплатит, мы на верном пути.

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
ось тут - ні. без ліцензії та реєстрації - це просто вимагання.
якби у нас поліція займалась не ковирянням пальцем в носі, можна було б написати заяву про террор, вимагання, заява пишеться на того фізика який типу давав гроші.
типу зайняття бізнесом без реєстрації, уникнення сплати податків, порушення законів і т.д.
але це не про Україну...

Вийшло. Все в них вийшло.
Та звісно вийшло. Коли мені в вайьер пише чувак, який труби чинів рік тому. І Кале , що я його указала поручителем. В мене даже його номеру не було .тому сьогодні я реально на нервах .
А биты наблюдают за этими эмоциями и думают, ещё пару качественных звонков соседу - и она нам заплатит, мы на верном пути.
Так і є . Але я всіх посилаю!!!! Далеко і надовго. Я знаю , зо прекрасно біту тут є.

Також, 08.02.2024 до Кам`янського РУП надійшла заява від ОСОБА_26 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , меш.: АДРЕСА_2 про те, що 11.01.2024 невстановлена особа шляхом обману здійснила оформлення кредиту на її ім`я у сумі 10
900 грн.​

Окрім того, 12.03.2024 до ЧЧ Кам`янського РУП надійшла заява від гр. ОСОБА_27 , 2004 р.н., про те, що 26.01.2024 ОСОБА_28 перебуваючи за адресою: АДРЕСА_3 , шляхом отримання вільного доступу до мобільного телефону, шахрайським шляхом оформив позику на ім`я заявниці в « ОСОБА_29 » на суму 17
000 гривень.​

В ході проведення досудового розслідування в якості потерпілого було допитано гр. ОСОБА_27 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , яка пояснила, що остання з 2011 по 2020 рік навчалась в КЗ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », та ще зі школи знає ОСОБА_30 , він на три роки старший за неї. 24 січня 2024 року її знайома ОСОБА_31 , з якою вона приблизно два роки назад вчилась в одній навчальній групі, запропонувала їй заробити грошові кошти у розмірі 500-600 гривень. Пояснила, що це звичайна реєстрація в криптогаманці, від неї треба тільки її телефон і паспорт, і за реєстрацію їй дадуть винагороду у сумі 500-600 гривень. Вона погодилась. 26 січня 2024 року приблизно о 15.00, за попередньою домовленістю з ОСОБА_32 , вона зустрілась з ОСОБА_33 , самою ОСОБА_32 і ще одним хлопцем, на вигляд років 25 (більше нічого про нього сказати не може, так як не запам`ятала його) в « ІНФОРМАЦІЯ_6 » у м. Кам`янському, за адресою: АДРЕСА_3 , на 4 поверсі, за столиком біля вікон. ОСОБА_34 одразу запропонувала їй сходити до вбиральні, вони направились туди, після чого ОСОБА_34 запропонувала їй сфотографувати її прямо там у вбиральні з паспортом, пояснила що це треба для реєстрації. Потерпіла піднесла свій відкритий паспорт на рівні шиї, щоб було видно обличчя і ОСОБА_35 зробила фотографію на свій мобільний телефон (марки Айфон). Потім вони повернулись за столик. ОСОБА_36 почав реєструвати її на невідомому їй сайті, на якому саме не бачила, пізніше він попрохав її номер телефону, після чого ОСОБА_34 надіслала йому на телефон мою фотографію з паспортом, вона надіслала. Потім ОСОБА_36 попросив у потерпілої її мобільний телефон, щоб він міг підтвердити верифікацію, вона надала йому мобільний телефон ОРРО А53 в руки, він щось в ньому читав, натискав, але вона не бачила що саме, так як думала, що це потрібно для реєстрації, а оскільки вона в цьому не розуміє нічого, то довірила йому. Він зробив все, що йому було потрібно та віддав їй її телефон. Як пізніше вона виявила ОСОБА_36 видалив всю інформацію, котра стосувалась того що він робив у своєму телефоні, а саме смс повідомлення з кодами. Після цього, приблизно о 16.25 вона пішла додому, а вони залишились за столиком. В цей же день ОСОБА_35 надіслала на її банківську картку 600 гривень, як винагороду за реєстрацію в криптогаманці. 24.02.2024 року приблизно о 12.00 год. їй зателефонували з раніше невідомого номеру, представились працівниками компанії « ІНФОРМАЦІЯ_7 » та повідомили, що сьогодні останній день користування позики, сумою 490 доларів США. Після чого вона зрозуміла, що тоді, 26 січня 2024 року ОСОБА_28 , шляхом обману та зловживаючи її довірою оформив на її ім`я позику у вищевказаній компанії на суму 490 доларів США, оскільки вказану позику вона самостійно не оформлювала, ніяких коштів їй на її банківські карти у таких розмірах не надходили. Після дзвінка працівників компанії « ІНФОРМАЦІЯ_7 » вона одразу подзвонила ОСОБА_37 , і та повідомила, що вона чула про таку ситуацію від інших дівчат, яких вона теж приводила до ОСОБА_38 , і вона розбирається у цій ситуації, чому працівники тієї компанії нам дзвонять. Також порадила поки не брати від них слухавку і блокувати їх. В листуванні з ОСОБА_39 , остання обмовилась що вона так само допомагала заробити їх спільній знайомій ОСОБА_40 ( НОМЕР_3 ), але як в неї ситуація склалась мені не відомо. Також може додати, що 14.03.2024 приблизно о 20:00 вона разом зі своїм знайомим ОСОБА_41 , подзвонили ОСОБА_42 , начебто з приводу того, що ОСОБА_43 хоче так само заробити грошей. Дзвонили з його номеру телефону НОМЕР_4 , та про те, що поруч з ним була я, ОСОБА_36 не знав. В ході розмови ОСОБА_36 детально розповів про все, а саме, що потрібно зустрітись в місті, і він допоможе йому зареєструватись, та потім за це він виведе кошти з сайту « ІНФОРМАЦІЯ_7 ». Але потім він почав говорити що зараз за ним слідкує поліція, почав в чомусь Влада підозрювати, і казати що він йому не підходить. Але через хвилину вони все ж таки домовились про зустріч наступного дня.​

Та звісно вийшло. Коли мені в вайьер пише чувак, який труби чинів рік тому. І Кале , що я його указала поручителем. В мене даже його номеру не було .тому сьогодні я реально на нервах .
Сколько вы уже в просрочках?) Вы же знали, что так будет, почему морально не подготовить себя к этому. Принять как факт, что будут звонки, как вам так и совершенно посторонним людям. По максимуму оградить себя от общения с неадекватами поставив атниспам

Назад
Угорі