Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Їх неможливо закритиА вони хіба досі після того як їх накрили, видають позики? Просто бачу деякі пишуть 5 днів прострочки, а їх наче в квітні закрили...
Та є, і додаток є, і ботНаче кажуть що сайту немає....
Якщо масово поскаржитись на додаток - можливо його видалятьТа є, і додаток є, і бот
А сколько вы брали?вже третій місяць просрочки навіть не заходив в кабінет, мені пару раз дзвонили і присилали фото з паспортом, більше ні слуху ні духу тільки смс, вже тіло пропонують
Біткепітал?вже третій місяць просрочки навіть не заходив в кабінет, мені пару раз дзвонили і присилали фото з паспортом, більше ні слуху ні духу тільки смс, вже тіло пропонують
Колажі чи щось таке було за три місяці? Бо в мене 52 й день то трохи очікуювже третій місяць просрочки навіть не заходив в кабінет, мені пару раз дзвонили і присилали фото з паспортом, більше ні слуху ні духу тільки смс, вже тіло пропонують
не було, поки що, а може не знайшли нікогоБіткепітал?
Колажі чи щось таке було за три місяці? Бо в мене 52 й день то трохи очікую![]()
Дзвінки були на протязі 600 днів чи була перерва в дзвінках ?600 днів просрочки)13000 usdt нарахували з тіла 400 чи 500)в день по 130-150 дзвінків.вони в мене блокуються.евроколлект займається.вони ж не можуть піти до суду,правильно?вони ж незаконні.чи я щось не розумію?
Та перерва була довга.а тепер як сказились.150 в деньДзвінки були на протязі 600 днів чи була перерва в дзвінках ?
А мне сегодня первую свекровь задолбали , одна и та же дама звонила 5 раз , потом на телеграм прислала фото мое с паспортом и написала типо я ее сделала поручителем и мол если до 18.00 не урегулирую ситуацию отправит это почти 200 контактам . И потом ей же этот текстТа перерва була довга.а тепер як сказились.150 в день
Нет конечно, какой суд …600 днів просрочки)13000 usdt нарахували з тіла 400 чи 500)в день по 130-150 дзвінків.вони в мене блокуються.евроколлект займається.вони ж не можуть піти до суду,правильно?вони ж незаконні.чи я щось не розумію?
Сегодня как никогда , мне раз 30 набрали, и свекрови раз 10Та перерва була довга.а тепер як сказились.150 в день
Маме бывшей девушки с которой я не общаюсь 5 лет уже сдали смс что типа будем долг с тебя требоватьА мне сегодня первую свекровь задолбали , одна и та же дама звонила 5 раз , потом на телеграм прислала фото мое с паспортом и написала типо я ее сделала поручителем и мол если до 18.00 не урегулирую ситуацию отправит это почти 200 контактам . И потом ей же этот текст
Якщо дана Особа використала ваші данні без вашої згоди на зазначені дії - проти вас порушено ст 182 ККУ - Порушення недоторканності приватного життя - кримінальна відповідальність.
Маєте підстави вирішувати питання через звернення до поліції згідно Чинного Законодавства України.
Нет конечно, какой суд …
Сегодня как никогда , мне раз 30 набрали, и свекрови раз 10
Долго терроризировали окружение?Маме бывшей девушки с которой я не общаюсь 5 лет уже сдали смс что типа будем долг с тебя требоватьи директору школы там где она работает звонили)они полностью больные люди)ни копейки не отдам)я 1 раз трубку взял и сказал хотите что-то решить-в суд))не идут
![]()
Долго терроризировали окружение?
маме звонят каждый день.может еще кому-то звонят..интересно когда успокоятся..или не успокоятся?)Долго терроризировали окружение?