Bitcapital Bit capital 24 дня просрочки

• Автор теми Автор теми Юлия 0604
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 90
  • Перегляди Перегляди 9K
Криптошараги - це злочинні організації (по суті мафія) створена колишньою директоркою Є-Гроші. В 2026 році їх діяльність помітила генеральна прокуратура і поліція, нагнули їх і змусили платити дань. Ігноруйте їх і не платіть мафії ні копійки тому що вони по злочинним поняттям зарахують Вас в лoxи і до кінця життя будуть з Вас дерти гроші.

Сьогодні 50 день, запропонували закрити за 2900, тіло 1700. Але сьогодні не маю такою суми, потрібно пару днів. Чи є зміст з ними якось домовитись, чи чекати на кращу пропозицію?
А як у вас зараз з ними ситуація? Закрили? Це у Вас тіло 1700 usdt чи грн?

Leo Bonhart, тре платити коли нормальні умови дають а не те що нарахували,і після двічі що творять то тут ще тре думати чи платити чи не

Leo Bonhart, тре платити коли нормальні умови дають а не те що нарахували,і після двічі що творять то тут ще тре думати чи платити чи не
Тим більше не варто платити злочинним організаціям. Це ж виблядки з Єгроші після того як їх нагнули трохи НБУ за їх методи роботи, відкрили ці срані криптопозики

А як у вас зараз з ними ситуація? Закрили? Це у Вас тіло 1700 usdt чи грн?
Тіло 1700usdt, Запропонували на 50-й день за 2900usdt. Попросив розбити на частини. Оплатив спочатку 200, через тиждень 1000. Зараз очікую кошти, але і менеджер десь пропав🤷‍♂️

У мене вже 50+ прострочки
Сьогодні активізувались
Закошмарили роботу, командира
Групи постворювали, що я ворюга і шахрайка
Покійному татові писали. Дитині дзвонили. Колегам. Колишнім колегам.

До речі. Скільки у них зазвичай триває фаза дикого терору?

Останнє редагування:
Сьогодні активізувались

Я наближаюсь до цієї фази. Групи у вайбер і?

Роскажіть хто у курсі які там єтапи? Наразі у мене розсилка через вайбер мого фото з паспортом по оточенню щоб вони за мене сплатили борг, що далі чекати і як довго? Заява у поліцію не допоможе?

Роскажіть хто у курсі які там єтапи? Наразі у мене розсилка через вайбер мого фото з паспортом по оточенню щоб вони за мене сплатили борг, що далі чекати і як довго? Заява у поліцію не допоможе?
Подавайте краще в прокуратуру заяву про кримінальне правопорушення за ознаками ст.ст. 182, 189, 190 Кримінального кодексу України

А в прокуратуру дасть щось? Бо я в поліцію подавала, нічого
Добитися відкриття кримінального провадження можна, в мене було відкрито через заяву в прокуратуру, але це мало що дасть криптошараги мають кришу і діляться з тим ким потрібно тому ніхто їм нічого не зробить

Добитися відкриття кримінального провадження можна, в мене було відкрито через заяву в прокуратуру, але це мало що дасть криптошараги мають кришу і діляться з тим ким потрібно тому ніхто їм нічого не зробить
Після відкриття провадження терор зменшився? Як ви подавали онлайн чи особисто

Песимізм - прямий шлях до програшу

Сьогодні активізувались

Я звичайно перепрошую, але як вони змогли найти контакти командира? Наскільки я знаю, усі війсковослужбовеці не зберігають контакти у телефонних книжках в суто у WhatsApp.

Сьогодні вже 60 якийсь день протер мінування, лише позавчора один раз телефонували казали коли майно повертати буду. А оточенню телефонують регулярно, але вони слухавку не беруть.

Подавайте краще в прокуратуру заяву про кримінальне правопорушення за ознаками ст.ст. 182, 189, 190 Кримінального кодексу України

189 частина 4.

Я звичайно перепрошую, але як вони змогли найти контакти командира? Наскільки я знаю, усі війсковослужбовеці не зберігають контакти у телефонних книжках в суто у WhatsApp.

Сьогодні вже 60 якийсь день протер мінування, лише позавчора один раз телефонували казали коли майно повертати буду. А оточенню телефонують регулярно, але вони слухавку не беруть.

189 частина 4.
Просрочка 50+-. Маме прислали фото с паспортом сегодня и типо как она воспитала воровку. Мне вот такое , при чем в левую телегу , номер который я даже не указывала .

Вкладення

• IMG_2957.webp
    IMG_2957.webp
    53.1 Кб · Перегляди: 151
  • IMG_2955.webp
    IMG_2955.webp
    165.9 Кб · Перегляди: 155
  • IMG_2954.webp
    IMG_2954.webp
    126.3 Кб · Перегляди: 155
Просрочка 50+-. Маме прислали фото с паспортом сегодня и типо как она воспитала воровку. Мне вот такое , при чем в левую телегу , номер который я даже не указывала .

Взагалі Вайберу не маю, а в телеграм не заходжу. А з приводу лівого номеру він міг десь завітитися

Взагалі Вайберу не маю, а в телеграм не заходжу. А з приводу лівого номеру він міг десь завітитися
Интересно сколько у них терор длится ?

Назад
Угорі