Bitcapital Bit capital 24 дня просрочки

• Автор теми Автор теми Юлия 0604
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 78
  • Перегляди Перегляди 4K
А вони хіба досі після того як їх накрили, видають позики? Просто бачу деякі пишуть 5 днів прострочки, а їх наче в квітні закрили...

Интересно я в Польше если я у них возьму и не буду отдавать что будет?)

вже третій місяць просрочки навіть не заходив в кабінет, мені пару раз дзвонили і присилали фото з паспортом, більше ні слуху ні духу тільки смс, вже тіло пропонують

Вкладення

• IMG_6005.webp
    IMG_6005.webp
    44.8 Кб · Перегляди: 154
вже третій місяць просрочки навіть не заходив в кабінет, мені пару раз дзвонили і присилали фото з паспортом, більше ні слуху ні духу тільки смс, вже тіло пропонують
А сколько вы брали?

Біткепітал?

Колажі чи щось таке було за три місяці? Бо в мене 52 й день то трохи очікую😂

Останнє редагування:
Останнє редагування модератором:
600 днів просрочки)13000 usdt нарахували з тіла 400 чи 500)в день по 130-150 дзвінків.вони в мене блокуються.евроколлект займається.вони ж не можуть піти до суду,правильно?вони ж незаконні.чи я щось не розумію?

600 днів просрочки)13000 usdt нарахували з тіла 400 чи 500)в день по 130-150 дзвінків.вони в мене блокуються.евроколлект займається.вони ж не можуть піти до суду,правильно?вони ж незаконні.чи я щось не розумію?
Дзвінки були на протязі 600 днів чи була перерва в дзвінках ?

Та перерва була довга.а тепер як сказились.150 в день
А мне сегодня первую свекровь задолбали , одна и та же дама звонила 5 раз , потом на телеграм прислала фото мое с паспортом и написала типо я ее сделала поручителем и мол если до 18.00 не урегулирую ситуацию отправит это почти 200 контактам . И потом ей же этот текст

Якщо дана Особа використала ваші данні без вашої згоди на зазначені дії - проти вас порушено ст 182 ККУ - Порушення недоторканності приватного життя - кримінальна відповідальність.

Маєте підстави вирішувати питання через звернення до поліції згідно Чинного Законодавства України.

Нет конечно, какой суд …

Та перерва була довга.а тепер як сказились.150 в день
Сегодня как никогда , мне раз 30 набрали, и свекрови раз 10

Вкладення

• IMG_2614.webp
    IMG_2614.webp
    86.9 Кб · Перегляди: 118
Останнє редагування:
А мне сегодня первую свекровь задолбали , одна и та же дама звонила 5 раз , потом на телеграм прислала фото мое с паспортом и написала типо я ее сделала поручителем и мол если до 18.00 не урегулирую ситуацию отправит это почти 200 контактам . И потом ей же этот текст

Якщо дана Особа використала ваші данні без вашої згоди на зазначені дії - проти вас порушено ст 182 ККУ - Порушення недоторканності приватного життя - кримінальна відповідальність.

Маєте підстави вирішувати питання через звернення до поліції згідно Чинного Законодавства України.

Нет конечно, какой суд …

Сегодня как никогда , мне раз 30 набрали, и свекрови раз 10
Маме бывшей девушки с которой я не общаюсь 5 лет уже сдали смс что типа будем долг с тебя требовать😁😁и директору школы там где она работает звонили)они полностью больные люди)ни копейки не отдам)я 1 раз трубку взял и сказал хотите что-то решить-в суд))не идут😁

Маме бывшей девушки с которой я не общаюсь 5 лет уже сдали смс что типа будем долг с тебя требовать😁😁и директору школы там где она работает звонили)они полностью больные люди)ни копейки не отдам)я 1 раз трубку взял и сказал хотите что-то решить-в суд))не идут😁
Долго терроризировали окружение?

Сьогодні 50 день, запропонували закрити за 2900, тіло 1700. Але сьогодні не маю такою суми, потрібно пару днів. Чи є зміст з ними якось домовитись, чи чекати на кращу пропозицію?

Назад
Угорі