Більшість мікрозаймів мені погрожують судом і коніскацією майна

• Автор теми Автор теми Udacha
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Udacha

Читач
Дописи
12
Реакції
0
Бали
3558
Udacha не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір! Підкажіть, будь-ласка, більшість мікрозаймів мені погрожують судом і коніскацією майна. Чи дійсно таке може статись?

Добрий вечір! Підкажіть, будь-ласка, більшість мікрозаймів мені погрожують судом і коніскацією майна. Чи дійсно таке може статись?
Суд не самый худший вариант)Посылайте всех в суд.

Я приписана у квартирі, разом з мамою. Чи не можуть воно продати мою половину квартири? ( за рішенням суду ). І як щодо майна?
У мене немає фінансової можливісті звернутись до адвоката. Можливо хтось щось може порадити ?

Останнє редагування:
Я приписана у квартирі, разом з мамою. Чи не можуть воно продати мою половину квартири? ( за рішенням суду ). І як щодо майна?
У мене немає фінансової можливісті звернутись до адвоката. Можливо хтось щось може порадити ?
Какая сумма долга?

Судом можуть, конфіскацією - брєд.В суд теж ну дууужее рідко подають.
Якщо і суд, навіть не в вашу пользу - навряд чи хто з суд.виконавців буде щось робити з майном.Хлопотно і довго.
Да і взагалі не чув прецедентів, щоб з беззалоговим кредитом (яким є мікрозайм) накладали арешт на майно і реалізовували його.
Саме гірше - будуть стягувати не більше 20% з офіц. доходу.Як нема - взагалі в них ступор.Так що не переймайтесь лишній раз дурними думками і спіть спокійно.А поправите фінансовий стан - тоді і будете думати як вирішувати це питання.

Они только угрожают. Всем нам тоже угрожали. Читайте форум, тут очень много полезной информации для вас.
В суд они очень редко подают, но бояться суда не стоит. Максимум, что будет - это будут удерживать 20% от ежемесячного дохода. Если у вас нет дохода, то могут устроить на работу, чтоб с зп удерживать эти 20%.
Не парьтесь! Это всё мелочи ?

Мені таке сслоунський мудозвон говорив,коли я випадково взяв трубку. Зказав що приїдуть описувать майно бігом платіть свою заборгованість або процент за день 225 грн.
Я тоді зовсім зблід і незнав, що мені робить аж жить не хотілось.
Але потім натрапив на цей форум начитавщись що пишуть знаючи люди. На слідуючий нень зразуж стало все фіолетово. Міг спокійно взяти трубку і послать на кхуйям в Японію на саму вершину.

Майно чиє? Реєстрація не є власник. А суд навпаки в справі з мфо кращій варіант. Мін - списання відсотків та пені, макс - визнання "договору" недійсним. Навіть, якщо Ви власник забрати житло не так просто, навіть через суд. Не нервуйте, усе буде добре.

Я не плачу уже более 8-и месяцев. Задолбали бесконечные пролонгации. Звонят, угрожают мне и близким, полный игнор. и все. Требуйте гарантийное письмо на оплату тела, пишите жалобы в Нацком. Большинство из них не имеют лицензий, в суды не подают. Ни один суд не признает таких процентов.. В лучшем случае - это тело и не более 50% пеня, штрафы. Им это не выгодно. Лучше запугать и выбить из человека все что можно. Калы - вообще отдельный разговор. Сидят пацаны и девочки, далекие о реальности, даже законов не знают. Научили как пугать, вот и повторяют.

Те же яйца, только в профиль)))
Сегодня прислали.Департамент досудового врегулювання ... Позовна передача в суд ... Обращаться в полицию для защиты своих прав ... Мдаа. Как то даже не смешно, а скучненько и плохенько.
В смс - в суд, на мейл впаралель - коллекторам ... Хоть бы определились клапоухие куда будете передавать)

Вкладення

• 525 (1).webp
    525 (1).webp
    52.8 Кб · Перегляди: 60
  • 525 (2).webp
    525 (2).webp
    47.9 Кб · Перегляди: 43
Сума по 12000 у різних мікрозаймів.
Если все-таки подадут, что маловероятно, то долг должен быть не менее 83000. Но даже если долг дойдет до этой суммы, врядли исполнитель захочет с этим связываться. А вообще, перестаньте бояться. Все будет хорошо. Но, если все-таки боитесь, просто перепишете свою часть на маму и все. Но это не к чему. Не давайте им себя сломать

Если все-таки подадут, что маловероятно, то долг должен быть не менее 83000. Но даже если долг дойдет до этой суммы, врядли исполнитель захочет с этим связываться. А вообще, перестаньте бояться. Все будет хорошо. Но, если все-таки боитесь, просто перепишете свою часть на маму и все. Но это не к чему. Не давайте им себя сломать
У мене уже з процентами більше 30000.

У мене уже з процентами більше 30000.
И что?! Здесь у людей и по 100000 и по 200000 и больше. Они пусть считают, как хотят. Живите в свое удовольствие. Любите, и будьте любимы. А про коллекторов забудьте. Никто не будет подавать на вас в суд

Підкажіть, будь-ласка, чи потрібно мені наймати адвоката, щоб допоміг мені

Майно чиє? Реєстрація не є власник. А суд навпаки в справі з мфо кращій варіант. Мін - списання відсотків та пені, макс - визнання "договору" недійсним. Навіть, якщо Ви власник забрати житло не так просто, навіть через суд. Не нервуйте, усе буде добре.
Ось чому як я ім за суд кажу вони трубку кидають

Я маю
Если в суд подадут - то желательно. Сейчас это ни к чему. Только угрозы на телефон
Я маю на увазі, що я у деякій уже заплатила тіло, без відсотків. То можливо адвокат зможе з ними домовитись про закриття кредиту.

Ось чому як я ім за суд кажу вони трубку кидають
Правильно,все в сад и в суд)))
Я маю

Я маю на увазі, що я у деякій уже заплатила тіло, без відсотків. То можливо адвокат зможе з ними домовитись про закриття кредиту.
Они вперед забирают проценты,а потом только тело,так что не вариант

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі