Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Суд не самый худший вариант)Посылайте всех в суд.Добрий вечір! Підкажіть, будь-ласка, більшість мікрозаймів мені погрожують судом і коніскацією майна. Чи дійсно таке може статись?
Какая сумма долга?Я приписана у квартирі, разом з мамою. Чи не можуть воно продати мою половину квартири? ( за рішенням суду ). І як щодо майна?
У мене немає фінансової можливісті звернутись до адвоката. Можливо хтось щось може порадити ?
Добрий вечір! Підкажіть, будь-ласка, більшість мікрозаймів мені погрожують судом і коніскацією майна. Чи дійсно таке може статись?
не думайте об них вобще!Добрий вечір! Підкажіть, будь-ласка, більшість мікрозаймів мені погрожують судом і коніскацією майна. Чи дійсно таке може статись?
Они только угрожают. Всем нам тоже угрожали. Читайте форум, тут очень много полезной информации для вас.Я приписана у квартирі, разом з мамою. Чи не можуть воно продати мою половину квартири? ( за рішенням суду ). І як щодо майна?
У мене немає фінансової можливісті звернутись до адвоката. Можливо хтось щось може порадити ?
Мені таке сслоунський мудозвон говорив,коли я випадково взяв трубку. Зказав що приїдуть описувать майно бігом платіть свою заборгованість або процент за день 225 грн.Добрий вечір! Підкажіть, будь-ласка, більшість мікрозаймів мені погрожують судом і коніскацією майна. Чи дійсно таке може статись?
Майно чиє? Реєстрація не є власник. А суд навпаки в справі з мфо кращій варіант. Мін - списання відсотків та пені, макс - визнання "договору" недійсним. Навіть, якщо Ви власник забрати житло не так просто, навіть через суд. Не нервуйте, усе буде добре.Я приписана у квартирі, разом з мамою. Чи не можуть воно продати мою половину квартири? ( за рішенням суду ). І як щодо майна?
Сума по 12000 у різних мікрозаймів.Какая сумма долга?
Усим Дуже дякую за підтримку і поради. !!!Сума по 12000 у різних мікрозаймів (у кожному )
Если все-таки подадут, что маловероятно, то долг должен быть не менее 83000. Но даже если долг дойдет до этой суммы, врядли исполнитель захочет с этим связываться. А вообще, перестаньте бояться. Все будет хорошо. Но, если все-таки боитесь, просто перепишете свою часть на маму и все. Но это не к чему. Не давайте им себя сломатьСума по 12000 у різних мікрозаймів.
У мене уже з процентами більше 30000.Если все-таки подадут, что маловероятно, то долг должен быть не менее 83000. Но даже если долг дойдет до этой суммы, врядли исполнитель захочет с этим связываться. А вообще, перестаньте бояться. Все будет хорошо. Но, если все-таки боитесь, просто перепишете свою часть на маму и все. Но это не к чему. Не давайте им себя сломать
И что?! Здесь у людей и по 100000 и по 200000 и больше. Они пусть считают, как хотят. Живите в свое удовольствие. Любите, и будьте любимы. А про коллекторов забудьте. Никто не будет подавать на вас в судУ мене уже з процентами більше 30000.
Если в суд подадут - то желательно. Сейчас это ни к чему. Только угрозы на телефонПідкажіть, будь-ласка, чи потрібно мені наймати адвоката, щоб допоміг мені
Ось чому як я ім за суд кажу вони трубку кидаютьМайно чиє? Реєстрація не є власник. А суд навпаки в справі з мфо кращій варіант. Мін - списання відсотків та пені, макс - визнання "договору" недійсним. Навіть, якщо Ви власник забрати житло не так просто, навіть через суд. Не нервуйте, усе буде добре.
Я маю на увазі, що я у деякій уже заплатила тіло, без відсотків. То можливо адвокат зможе з ними домовитись про закриття кредиту.Если в суд подадут - то желательно. Сейчас это ни к чему. Только угрозы на телефон
Правильно,все в сад и в суд)))Ось чому як я ім за суд кажу вони трубку кидають
Они вперед забирают проценты,а потом только тело,так что не вариантЯ маю
Я маю на увазі, що я у деякій уже заплатила тіло, без відсотків. То можливо адвокат зможе з ними домовитись про закриття кредиту.