МФО лякають судом і арештом майна

• Автор теми Автор теми Ляна5555
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K
Доброго ранку.А якщо вони дійсно арештують майно,у мене діти і я сама?
От поясніть, навіщо Ви питаєте поради і не слідуєте їм??? Вам люди написали "не відповідати на дзвінки!!! Поставити антиспам програму!! Читати форум!!!"
А Ви одне і те саме "от чоловік в зсу, от заберуть майно, от я відповіла те і те"
Да їм байдуже на Ваші причини! Я колись по дурості, як вляпалась вперше, то відповіла на дзвінок бидлоті з кредит7, сказала їм що захворіла і не можу платити. Після того дзвінка мене ще довго трясло.
Хочете нервувати ще більше ніж зараз? То відповідайте їм і виправдовуйтесь! Не хочете, то перечитайте ще раз те що вам люди вище написали!!!

Вибачте, підгоріло блін у мене. 🔥

Ляна5555, у мене на даний час арештовано все,від слова повністю... 3,5 років боротьби,чим далі,тим цікавіше,чи гірше,навіть не знаю як правильно сказать. Ніхто не приїде,тис більше по місцю проживання,якщо не співпадає з реєстрацією

А скажіть, через який час арештували?У мене два місяці прострочення.Але мені дуже важливо щоб до кінця січня нічого не робили.

А скажіть, через який час арештували?У мене два місяці прострочення.Але мені дуже важливо щоб до кінця січня нічого не робили.
Це залежить від того,коли суддя винесе рішення,чи буде справа на розгляді в апеляційному суді... А може в разі програшу відповідач домовиться про оплату без відкриття ВП та різних арештів. Спершу позов має буть,а потім решта перерахованого....Коли буде позов і чи буде,невідомо...

Маму мою чуть до інсульту не довели.Дзвонили,таке молодих про мене.Найшли навіть номер телефону командира чоловіка.
Казали матері що я пьяна валяюся,що мій номер обставлений у дурдомі.
Пишу з помилками,бо руки трусяться.Вже у мене 50 пропущених викликів.
Заспокойтеся!Все на на що їх хватает тільки казки.Всім родичам дзвоилили через фейсбук знайшли)

Назад
Угорі