Більше 17 мікрозаймів

• Автор теми Автор теми Oksa1990
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 191
  • Перегляди Перегляди 58K
В мене вже нервовий зрив. Все життя в проблемах
так у кожного хто встряв як і ми, не накручуйте себе. Борги це не смертельно, сам по початку про таке думав, але знайшов у собі сили, багато чим допоміг форум. Не скажу, що все закрив, але потихеньку закрив основну частину, ті хто пакостив я слав лісом, вони вже калам продали, і хто, що я вже і не знаю. Так, зараз два ВН, закритий фоп) ну картку дружина мені зробила, юзаю її. Роботу перекинули на другий фоп, якось так і кручусь) і не важливо, що про нас скажуть. Ми всф маємо право помилятися, адже ми люди. Заспокойтесь і почніть продумувати стратегію, якою будете рухатись саме Ви.
А ті що не закрили, ще актуальні чи ні, бо до мене теж дзвонять Колектори і погрожують
борг не пропадає) мені недавно одні знову прислали листи)) хоча пару місяців ДельтаМ звонила що це вже вони цим боргом заправляють))

так у кожного хто встряв як і ми, не накручуйте себе. Борги це не смертельно, сам по початку про таке думав, але знайшов у собі сили, багато чим допоміг форум. Не скажу, що все закрив, але потихеньку закрив основну частину, ті хто пакостив я слав лісом, вони вже калам продали, і хто, що я вже і не знаю. Так, зараз два ВН, закритий фоп) ну картку дружина мені зробила, юзаю її. Роботу перекинули на другий фоп, якось так і кручусь) і не важливо, що про нас скажуть. Ми всф маємо право помилятися, адже ми люди. Заспокойтесь і почніть продумувати стратегію, якою будете рухатись саме Ви.

борг не пропадає) мені недавно одні знову прислали листи)) хоча пару місяців ДельтаМ звонила що це вже вони цим боргом заправляють))
І що далі

И как отреагировали Ваши знакомые которые увидели фото в соцсетях? Просто у меня жена принимает все близко к сердцу и боится что опозорится перед всеми знакомыми.
а кого це повинно взагалі турбувати, хто і що подумає.....?
Та нічого) навіть не читав, у смітник полетіло)))
вони мені просто обіцяли примусове стягнення, я замовив їй аби приїздила, з набором БДСМ... все чекаю)

вони мені просто обіцяли примусове стягнення, я замовив їй аби приїздила, з набором БДСМ... все чекаю)
??

Я нічого немаю ніякого майна, щоб стягували

??

та ніхто не приїде) це вони тільки казки розказують, ВН вліпити можуть, у мене їх зараз два, на один кошти наковиряв, другий буду пізніше зносити. Зараз є більш важливіші моменти куди потрібні кошти)
??

ой) мені вже і не дзвонять) а так було цікаво( я любив з них поржати)) на рахунок стягування)) пропонував стягнути з мене труси і поцілувати мене в гузно))

та ніхто не приїде) це вони тільки казки розказують, ВН вліпити можуть, у мене їх зараз два, на один кошти наковиряв, другий буду пізніше зносити. Зараз є більш важливіші моменти куди потрібні кошти)

ой) мені вже і не дзвонять) а так було цікаво( я любив з них поржати)) на рахунок стягування)) пропонував стягнути з мене труси і поцілувати мене в гузно))
А нащод карточок, чи блокували

В мене більше 17 мікрозаймів. По 5 вже простротрочки пішли. Що робити не знаю. Вже два рази вилазила повністю з них але потім знову за рік віддала їм майже 20 тис. доларів тепер платити немає чим. Майна свого не маю. Хоть йти та вішатися залишаеться.
Чи платили ці кредити чи ні
Як у кого.Не обов'язково всім блокують картки.В мене було 2 написи і не блокували.
І нічого не забрали, додому не приїжали

Останнє редагування:
У мене також купа прострочених мікро займів але я не переймаюся так як мене на даний час перевели на 0.25 ставки то мій дохід ніяк не позволяє сплачувати мфо а я їм просто говорю коротко і ясно що я думала як взяти а вони хай думають як я маю повернути, і максимум що верну то тільки тіло кредиту а сумашедші %навіть і не думаю

Назад
Угорі