Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вони Бі Ел Джи мікрофінанс. Спочатку нормально говорять, і включають робота 2-3 рази в день. Десь через 2 тижні починають тиснути. Чекають 31 день набігають серйозні відсотки. Потім пропонують реструктуризацію без списання. Якщо не допомагає, продають калам. В моєму випадку- Сіті фінанс. Це їхня ж шарага. Але доставучі. Далі сам не знаю, бо маю у них займ...Всем Доброго утра Скажите пожалуйста кто как и я влез в безалоговый благо кэшпоинт у них зачем то 2 названия и как там дела,чего ждать
Спасибо буду и я ждать А вы Нацком не писали? Я хочу попробоватьВони Бі Ел Джи мікрофінанс. Спочатку нормально говорять, і включають робота 2-3 рази в день. Десь через 2 тижні починають тиснути. Чекають 31 день набігають серйозні відсотки. Потім пропонують реструктуризацію без списання. Якщо не допомагає, продають калам. В моєму випадку- Сіті фінанс. Це їхня ж шарага. Але доставучі. Далі сам не знаю, бо маю у них займ...
Ні не писав. Можливо напишу. Якщо будете мати відповідь, напишіть будь ласка.Спасибо буду и я ждать А вы Нацком не писали? Я хочу попробовать
У мене при 9000- 21000) Жадюги!!Мене продали Альянсу. При тілі10000, повинна заплатити 23 .
Умница я тоже пока4мпрострочки. Дзвінків нуль. Бо я ❄/)))))) продали чи ні ,не помню))
Обязательно отпишусьНі не писав. Можливо напишу. Якщо будете мати відповідь, напишіть будь ласка.
Post automatically merged:
У мене при 9000- 21000) Жадюги!!
Это они похоже насчитали 2 тела + % до просрочки.Прижгла відповідь Нацкому, виявляється нарахували все правильно. З 10000 тіла зараз 23000!!!!!
Як ваші справи з калами? У нас тільки продали , ні з ким не спілкуватись ні до продажу ні післяВони Бі Ел Джи мікрофінанс. Спочатку нормально говорять, і включають робота 2-3 рази в день. Десь через 2 тижні починають тиснути. Чекають 31 день набігають серйозні відсотки. Потім пропонують реструктуризацію без списання. Якщо не допомагає, продають калам. В моєму випадку- Сіті фінанс. Це їхня ж шарага. Але доставучі. Далі сам не знаю, бо маю у них займ...
У них не только два названия ани еще походу и с финХ одна контораВсем Доброго утра Скажите пожалуйста кто как и я влез в безалоговый благо кэшпоинт у них зачем то 2 названия и как там дела,чего ждать
Продали Сіті фінанс. Ті ур*ди обдзвонили багатьох. Кажу хай надішлють законний договір- морозяться. Прислали якусь пісульку без моїх даних. Загальний договір між організаціями. Хочуть грошей.Як ваші справи з калами? У нас тільки продали , ні з ким не спілкуватись ні до продажу ні після
А сктільки просрочки? Щось достойні пропонують тіпа тіло оплатити ?Продали Сіті фінанс. Ті ур*ди обдзвонили багатьох. Кажу хай надішлють законний договір- морозяться. Прислали якусь пісульку без моїх даних. Загальний договір між організаціями. Хочуть грошей.
Так розумію ще всі веселощів попереду)) бо вони знайшли куми чоловіка і сказали що ми його вказали як мого брата чи чоловіка сестри якийсь такий бред. Добре що він не ведеться на таку хрінь трохи подзвонили і перестали а от що від колективів чекати хз. Ще й багато мфо то може й за кордоном якихось родичів знайдуть)))А сктільки просрочки? Щось достойні пропонують тіпа тіло оплатити ?
Просрочка десь 5 місяців. Самі кешпойнт не дуже дикі були в моєму випадку. Сітіфінанс - дикота.А сктільки просрочки? Щось достойні пропонують тіпа тіло оплатити ?
Так розумію ще всі веселощів попереду)) бо вони знайшли куми чоловіка і сказали що ми його вказали як мого брата чи чоловіка сестри якийсь такий бред. Добре що він не ведеться на таку хрінь трохи подзвонили і перестали а от що від колективів чекати хз. Ще й багато мфо то може й за кордоном якихось родичів знайдуть)))
Ще поки не пропонують тіло і процент. Мабуть не достойний ще))Просрочка десь 5 місяців. Самі кешпойнт не дуже дикі були в моєму випадку. Сітіфінанс - дикота.
Ясно. А я не пам'ятаю кому продали. Треба на почту сходить листи забрати хоч знати хто що пише)))Просрочка десь 5 місяців. Самі кешпойнт не дуже дикі були в моєму випадку. Сітіфінанс - дикота.
Ще поки не пропонують тіло і процент. Мабуть не достойний ще))
А кешпоінт на якійсь сумі заморозили і потім продали то тепер теж % ростуть чи ту суму що була вимагаютьЯсно. А я не пам'ятаю кому продали. Треба на почту сходить листи забрати хоч знати хто що пише)))
21000 грн з 9000. 21000 тримається.Ясно. А я не пам'ятаю кому продали. Треба на почту сходить листи забрати хоч знати хто що пише)))
А кешпоінт на якійсь сумі заморозили і потім продали то тепер теж % ростуть чи ту суму що була вимагають
% не росте.21000 грн з 9000. 21000 тримається.