Беззалоговый благо кэшпоинт

• Автор теми Автор теми Какая-то
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Какая-то

Форумчанин
Дописи
138
Реакції
27
Бали
5125
Какая-то не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем Доброго утра Скажите пожалуйста кто как и я влез в безалоговый благо кэшпоинт у них зачем то 2 названия и как там дела,чего ждать

Всем Доброго утра Скажите пожалуйста кто как и я влез в безалоговый благо кэшпоинт у них зачем то 2 названия и как там дела,чего ждать
Вони Бі Ел Джи мікрофінанс. Спочатку нормально говорять, і включають робота 2-3 рази в день. Десь через 2 тижні починають тиснути. Чекають 31 день набігають серйозні відсотки. Потім пропонують реструктуризацію без списання. Якщо не допомагає, продають калам. В моєму випадку- Сіті фінанс. Це їхня ж шарага. Але доставучі. Далі сам не знаю, бо маю у них займ...

Вони Бі Ел Джи мікрофінанс. Спочатку нормально говорять, і включають робота 2-3 рази в день. Десь через 2 тижні починають тиснути. Чекають 31 день набігають серйозні відсотки. Потім пропонують реструктуризацію без списання. Якщо не допомагає, продають калам. В моєму випадку- Сіті фінанс. Це їхня ж шарага. Але доставучі. Далі сам не знаю, бо маю у них займ...
Спасибо буду и я ждать А вы Нацком не писали? Я хочу попробовать

Мене продали Альянсу. При тілі10000, повинна заплатити 23 .

Спасибо буду и я ждать А вы Нацком не писали? Я хочу попробовать
Ні не писав. Можливо напишу. Якщо будете мати відповідь, напишіть будь ласка.
Post automatically merged:

Мене продали Альянсу. При тілі10000, повинна заплатити 23 .
У мене при 9000- 21000) Жадюги!!

4мпрострочки. Дзвінків нуль. Бо я ❄️/)))))) продали чи ні ,не помню))

4мпрострочки. Дзвінків нуль. Бо я ❄/)))))) продали чи ні ,не помню))
Умница я тоже пока ❄️ но писать завтра буду

Ні не писав. Можливо напишу. Якщо будете мати відповідь, напишіть будь ласка.

У мене при 9000- 21000) Жадюги!!
Обязательно отпишусь

Вони контактним через 2 дні просрочки починають телефонувати і дуже часто.А відсоток там скажений.Взяла 2000 на 15 днів, і на два дні просрочила так заплатила 1250

Прижгла відповідь Нацкому, виявляється нарахували все правильно. З 10000 тіла зараз 23000!!!!!

Не знаю, я заплатила 2000 потім ще 5000. Зараз треба було платити 3000 в кінці серпня. Грошей немає. Завтра буду звонить, достають контактних, грозяться судом, кажу вкажіть дорогу і побажайте попутного вітру. Нехай погуляють. Не збираюсь все платить. Тіло і все!!!

В мене вони були. На 4ий день просрочки починають контактних обзвонювати, а потім дістають контакти таких, що і не понятно звідки вони мають таку інфу про родинні зв'язки. Ну, моя мама їх післала відразу... Правда, що пропонують реструктуризацію на якись там день просрочки. Але відсотки не списують і ще й по умовах там знову ж таки треба раз у два тижні платити.

Як ваші справи з калами? У нас тільки продали , ні з ким не спілкуватись ні до продажу ні після

У них не только два названия ани еще походу и с финХ одна контора

Як ваші справи з калами? У нас тільки продали , ні з ким не спілкуватись ні до продажу ні після
Продали Сіті фінанс. Ті ур*ди обдзвонили багатьох. Кажу хай надішлють законний договір- морозяться. Прислали якусь пісульку без моїх даних. Загальний договір між організаціями. Хочуть грошей.

Продали Сіті фінанс. Ті ур*ди обдзвонили багатьох. Кажу хай надішлють законний договір- морозяться. Прислали якусь пісульку без моїх даних. Загальний договір між організаціями. Хочуть грошей.
А сктільки просрочки? Щось достойні пропонують тіпа тіло оплатити ?

Так розумію ще всі веселощів попереду)) бо вони знайшли куми чоловіка і сказали що ми його вказали як мого брата чи чоловіка сестри якийсь такий бред. Добре що він не ведеться на таку хрінь трохи подзвонили і перестали а от що від колективів чекати хз. Ще й багато мфо то може й за кордоном якихось родичів знайдуть)))

Так розумію ще всі веселощів попереду)) бо вони знайшли куми чоловіка і сказали що ми його вказали як мого брата чи чоловіка сестри якийсь такий бред. Добре що він не ведеться на таку хрінь трохи подзвонили і перестали а от що від колективів чекати хз. Ще й багато мфо то може й за кордоном якихось родичів знайдуть)))
Просрочка десь 5 місяців. Самі кешпойнт не дуже дикі були в моєму випадку. Сітіфінанс - дикота.

Просрочка десь 5 місяців. Самі кешпойнт не дуже дикі були в моєму випадку. Сітіфінанс - дикота.
Ще поки не пропонують тіло і процент. Мабуть не достойний ще))

Ще поки не пропонують тіло і процент. Мабуть не достойний ще))
Ясно. А я не пам'ятаю кому продали. Треба на почту сходить листи забрати хоч знати хто що пише)))

Ясно. А я не пам'ятаю кому продали. Треба на почту сходить листи забрати хоч знати хто що пише)))
А кешпоінт на якійсь сумі заморозили і потім продали то тепер теж % ростуть чи ту суму що була вимагають

А кешпоінт на якійсь сумі заморозили і потім продали то тепер теж % ростуть чи ту суму що була вимагають
21000 грн з 9000. 21000 тримається.

21000 грн з 9000. 21000 тримається.
% не росте.

Еще в пятницу подписал вечером договор с ФИН Х. Деньги до сих пор не зашли на счет, кто сталкивался с ними, они всегда так долго переводят?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі