Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Знаю, что в каждом городе они есть. Обращалась, но они не бесплатные. Если у вас есть льготы или минимальная зарплата, тогда помогут с иском или запросом. Адвокат у них платный.Кто знает,к ним можно обратится за помощью по мфо? В смысле с их помощью обратится в суд?
Я дзвонила (Житомир,маю мфо і банки),сказали звернутись в міську раду,там повинні допогти.Кто знает,к ним можно обратится за помощью по мфо? В смысле с их помощью обратится в суд?
Я не ходила нікуди.Ви ж знаєте що в нас як що,щось безкоштовне то відправляють з одног кабінету в інший і нічого не вирішується.Tetiana87, і чим рада допомогла?
Хіба вони можуть,щось вирішити.
к врачам тоже лучше не ходить)Чаще всего человек после того как обратится в Бесплатную правовую помощь, после их помощи с ужасом осознает, что все, что ему там сказали он мог просто узнать не выходя из дома в свободных источниках интернета.
Чаще всего важность юриста очень сильно преувеличена.
Задавайте прямые вопросы Гуглу с индексом ua в конце и получите больше и часто лучшую правовую помощь чем в "Безкоштовній правовой допомозі".
Post automatically merged:
пишите на *********************А меня не сможете проконсультировать,а то уже рехнусь скоро с этими МФО?
Підкажіт куда звертались бо незрозуміла щосьЯ звертався !
Був у них , дали контакт адвоката ! Звернувся до нього , він сказав _"окей , візьмуся за цю справу"
Був суд з Приватбанком!
В підсумку із позову в 12 тис , суд ухвалив , 6 тис грн заплатити привату !
Ми пробували ще подавати апеляцію,але рішення було незмінним і касацію - відповідь - малозначні справи ...повернуто!
Я і першим рішенням був впринципі задоволеним , але спробувати варто було!
Все це мені нічого фактично не обійшлося за виключенням листів які я надсилав за свій рахунок Приватбанку в Дніпро ...от і все !
Підкажіт куда звертались бо незрозуміла щось
дякуюШукайте у списку свою адресуЦентри БПД
legalaid.gov.ua
Адвокату скільки заплатили?Підкажіт куда звертались бо незрозуміла щось