так, у діїЦе та що в Дії?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
так, у діїЦе та що в Дії?
доброго дня.Доброго дня.
Приватний виконавець Павелків Тетяна Леонідівна не відповідає на mail та телефон. З приводу рахунку для видаткових операцій.
Дієвий засіб?
доброго дня.Добрий день. Зараз у мене відкрите ВП#3, тобто були ще ВП #2,та ВП#1. Ці виконавчі провадження закриті і сплачені. По кожному впровадженню я робила заяву на визначення видаткового рахунку.
І зараз по ВП#3 я намагаюся зробити рахунок для видаткових операцій.
Відсилаю заяву виконавцю а він прислав відмову, каже щоб мені потрібно звернутися до виконавців ВП#1,та ВП#2 щоб вони закрили чи відізвали, не знаю як правильно це сформулювати, постанови які вони надавали про видаткові рахунки.
Бо із-за цих постанов він не може визначити мені рахунок для видаткових операцій,бо по закону України може бути визначений тільки один рахунок.
Чи це дійсно так,мені потрібно звертатися до тих виконавців?!
P.S. по ВП#1 був рахунок у Приват,по ВП#2 у Ощадбанку.
Буду щиро вдячна за відповідь.
Я сьогодні надіслала йому ще раз заяву,прикріпила постанови про закриття,і він телефонує і каже що я знову вимагаю дій,яких він не може виконати. Що потрібно звязатися з виконавцями. Тобто ніяких відзивів не повинно бути,так як постанови вже не діють?Чим я маю аргументовати свої вимоги?Бо він кожен раз телефонує,і переконує мене,що я не при своєму розумі. Щиро буду вдячна за відповідь!доброго дня.
якщо ваші, попередні, провадження вже закриті, то й постанови про визначення рахунку видатковим втратили чинність.
відповідно, третій виконавець, щось вам не те каже
Немає мене в країнідоброго дня.
поїхати до офісу
зверніться до апву Головна - Асоціація приватних виконавців УкраїниНемає мене в країні
Я сьогодні надіслала йому ще раз заяву,прикріпила постанови про закриття,і він телефонує і каже що я знову вимагаю дій,яких він не може виконати. Що потрібно звязатися з виконавцями. Тобто ніяких відзивів не повинно бути,так як постанови вже не діють?Чим я маю аргументовати свої вимоги?Бо він кожен раз телефонує,і переконує мене,що я не при своєму розумі. Щиро буду вдячна за відповідь!