⚖️ Безкоштовна консультація адвоката. Відповіді на ваші питання

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 143K
От денег никто не откажется это понятно, но если должник будет оплачивать допустим 300 грн а сумма ип большая, то проще все объединить и продать, неа?
вы просите у меня комментарий по мыслям в чужой голове?)))
но, я вам скажу больше))) есть вот такая инструкция https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0489-12#Text
в ней четко прописано, что если открыто несколько ИП, то их надо объединить в одно, и делает это исполнитель, который открыл исполнительное производство))
но..почему то, всем плевать))

И вообще, банки или мфо могут изначально "сотрудничать" с исполнителями... предварительно посмотрев в АСВП какой долг уже есть у их боржника и отдать своё решение суда на стягнення, к одному и тому же исполнителю с просьбой объединить и получить деньги побыстрее))))

И вообще, банки или мфо могут изначально "сотрудничать" с исполнителями... предварительно посмотрев в АСВП какой долг уже есть у их боржника и отдать своё решение суда на стягнення, к одному и тому же исполнителю с просьбой объединить и получить деньги побыстрее))))
ну а кто им запретит)))
могут конечно.
но, учитывая поток дел..для этого целый отдел надо создавать))

ну а кто им запретит)))
могут конечно.
но, учитывая поток дел..для этого целый отдел надо создавать)
Ну ок, допустим... прийдёт мужик с Ощадбанка к исполнителю, и даст денег за боржника у которого большой долг) чтобы тот объединил и продал. И всем хорошо. И дел меньше))))

Ну ок, допустим... прийдёт мужик с Ощадбанка к исполнителю, и даст денег за боржника у которого большой долг) чтобы тот объединил и продал. И всем хорошо. И дел меньше))))
я не занимаюсь фантазиями)))

полное снятие ареста, как раз и даст вам возможность использовать все деньги на счету.
а 20% вычтет ВЧ, перед выплатой вас зп
Подскажите какие документы нужно предоставить исполнитель для полного снятия ареста и если можно образец заявления.
Спасибо

Подскажите какие документы нужно предоставить исполнитель для полного снятия ареста и если можно образец заявления.
Спасибо
образца у меня нет. я думаю, исполнитель сам даст.
выписку по счету, где видно что только зп заходит на счет.
можно справку из банка, что это зп счет

Мені стало відомо про виконавче провадження, відкрите на підставі виконавчого напису приватного нотаріуса КМНО Сазонової О.М. № 5000 від 25.08.2021 на користь АТ “Банк Форвард”.
Я перебуваю за кордоном, тому можу направляти звернення лише в електронній формі. У сервісі електронного документообігу “Вчасно” нотаріус Сазонова О.М. як отримувач документів не знаходиться.
Також мені стало відомо, що у 2022 році Міністерством юстиції України було анульовано свідоцтво про право на зайняття нотаріальною діяльністю, видане на ім’я Коваленко / Сазонової Олени Миколаївни. У документі зазначено, що підставою були неодноразові порушення нотаріусом законодавства при вчиненні нотаріальних дій.
У зв’язку з цим виникає питання: куди саме зараз потрібно направляти запит про отримання копій документів, на підставі яких було вчинено виконавчий напис № 5000 від 25.08.2021?
Чи правильно звертатися:
до Київського державного нотаріального архіву;
до Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції;
до Міністерства юстиції України;
чи спочатку потрібно отримати офіційне підтвердження, де саме зберігається нотаріальний архів Сазонової О.М.?
Також прошу підказати, як правильно оформити електронний запит, якщо я перебуваю за кордоном і можу підписати документи лише КЕП / Дія.Підписом.

Мені стало відомо про виконавче провадження, відкрите на підставі виконавчого напису приватного нотаріуса КМНО Сазонової О.М. № 5000 від 25.08.2021 на користь АТ “Банк Форвард”.
Я перебуваю за кордоном, тому можу направляти звернення лише в електронній формі. У сервісі електронного документообігу “Вчасно” нотаріус Сазонова О.М. як отримувач документів не знаходиться.
Також мені стало відомо, що у 2022 році Міністерством юстиції України було анульовано свідоцтво про право на зайняття нотаріальною діяльністю, видане на ім’я Коваленко / Сазонової Олени Миколаївни. У документі зазначено, що підставою були неодноразові порушення нотаріусом законодавства при вчиненні нотаріальних дій.
У зв’язку з цим виникає питання: куди саме зараз потрібно направляти запит про отримання копій документів, на підставі яких було вчинено виконавчий напис № 5000 від 25.08.2021?
Чи правильно звертатися:
до Київського державного нотаріального архіву;
до Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції;
до Міністерства юстиції України;
чи спочатку потрібно отримати офіційне підтвердження, де саме зберігається нотаріальний архів Сазонової О.М.?
Також прошу підказати, як правильно оформити електронний запит, якщо я перебуваю за кордоном і можу підписати документи лише КЕП / Дія.Підписом.
з якою метою вам потрібні ті документи? скасувати напис?
тоді достатньо отримати інформацію у вашого виконавця, якщо в асвп не має самого напису

з якою метою вам потрібні ті документи? скасувати напис?
тоді достатньо отримати інформацію у вашого виконавця, якщо в асвп не має самого напису
Так для оскарження напису. Скільки є часу оскарження рішення, в Есуд зареєструвалися 10.05.2026?

Так для оскарження напису. Скільки є часу оскарження рішення, в Есуд зареєструвалися 10.05.2026?
ваша реєстрація в ел суді не впливає на ці строки.
якщо треба буде допомога, звертайтесь, завтра, до https://t.me/pidodvirnyy_bot, скасуємо той напис та забудете про нього)))

Добре. А що впливає?
коли ви дізнались/отримали напис.
також, звертаю вашу увагу, що на період карантину та війни позовну давність було призупинено.
то ж, думаю, у вас ще роки 2+ точно є)))

Кроспостінг
Був старий картковий кредит / кредитна картка ПриватБанку, орієнтовно з 2013 року.

У 2021 році судом був виданий виконавчий лист на користь ПриватБанку.
Сума за виконавчим листом:

• заборгованість — приблизно 82 895 грн;
  • судовий збір — приблизно 2 270 грн.
У грудні 2024 року приватний виконавець відкрив виконавче провадження.
Додатково була нарахована основна винагорода приватного виконавця — приблизно 8 516 грн.

У 2025 та 2026 роках винесені постанови про арешт коштів. Сума звернення стягнення в постановах — приблизно 94 тис. грн.

Зараз хочу зрозуміти не емоційно, а юридично:

1. Чи є сенс зараз намагатися піднімати саме судове рішення 2021 року: отримувати матеріали справи, перевіряти повідомлення, дивитися, чи було рішення заочним, і пробувати поновлювати строки на перегляд/апеляцію?
  2. Якщо це був старий картковий кредит ПриватБанку, чи реально застосувати судову практику по анкеті-заяві, “Умовах та правилах”, тарифах із сайту, непідписаних процентах/штрафах/пенях — чи вже пізно, бо є виконавчий лист?

Був старий картковий кредит / кредитна картка ПриватБанку, орієнтовно з 2013 року.

У 2021 році судом був виданий виконавчий лист на користь ПриватБанку.
Сума за виконавчим листом:

• заборгованість — приблизно 82 895 грн;
  • судовий збір — приблизно 2 270 грн.
У грудні 2024 року приватний виконавець відкрив виконавче провадження.
Додатково була нарахована основна винагорода приватного виконавця — приблизно 8 516 грн.

У 2025 та 2026 роках винесені постанови про арешт коштів. Сума звернення стягнення в постановах — приблизно 94 тис. грн.

Зараз хочу зрозуміти не емоційно, а юридично:

1. Чи є сенс зараз намагатися піднімати саме судове рішення 2021 року: отримувати матеріали справи, перевіряти повідомлення, дивитися, чи було рішення заочним, і пробувати поновлювати строки на перегляд/апеляцію?
  2. Якщо це був старий картковий кредит ПриватБанку, чи реально застосувати судову практику по анкеті-заяві, “Умовах та правилах”, тарифах із сайту, непідписаних процентах/штрафах/пенях — чи вже пізно, бо є виконавчий лист?
якщо рішення не отримували, то є можливість оскаржити

в залеженості від того яке рішення.
якщо заочне, то, у вашому випадку, заява про перегляд заочного рішення подається протягом 20 днів з моменту його отримання

Назад
Угорі